Πόσο μηνών είναι αυτή η λειχουδιά????χαχα!!!Επίτηδες το κάνεις ε????εγω ενα εχω να πω...
αυτο...aja1:aja1:
Πόσο μηνών είναι αυτή η λειχουδιά????χαχα!!!Επίτηδες το κάνεις ε????εγω ενα εχω να πω...
αυτο...aja1:aja1:
Να με πειράζεις με φώτο της λιχουδιάς όσο πιο συχνά γίνεται!!!τωρα που ειναι 7 μηνων ειναι 42 κιλα...
θα σε πειραζω με φωτο κατα καιρους...
γιατι Denako,εγω 2 βαζω και αμα λαχει και 3ME getz θα τον κουβαλάς ? :maria: :maria:
Κάπως έτσι κι εμείς το καλοκαίρι, με τζιπάκι samurai, δύο άτομα (δε χωράει και άλλα), δύο σκυλιά, τα πράγματά μας για τρεις εβδομάδες διακοπών, και πράγματα για κάμπινγκ μαζί (μπας και μας τη βάραγε για κατασκήνωση ενώ είμαστε στο νησί ), ψαρικά, σκυλοτροφές, μία βάρκα να τραβάμε και μία μικρή φορτωμένη πάνω από το τζιπάκι (χωρίς σχάρες)!!!!3 σκυλια, δυο παιδια (με καθισματακια τα παιδια) σκηνη και ολα τα τζιμπραγκαλα για 20 μερες ελευθερο καμπινγκ, ψαρικα,αγκυρες, κλπ κλπ ΚΑΙ να τραβαει και το φουσκωτο:maria:ωραιοτατο και δερματινο!aja1:
ΑΥΤΟ ηθελα να γραψω αλλα σκεφτηκα οτι θα ρωτανε μετα τι ειναι το tenderΕίναι το tender της ρυμουλκούμενης!