Bullmastiff: Η ιστορια, εκτροφη, χρησιμοτητα και ο χαρακτηρας μιας μοναδικης φυλης!

Teobullmastiff

Well-Known Member
25 Ιουλίου 2009
4.816
3
40
Πεντελη,Αθηνα
@Σοφια

οχι δεν εχει και ειναι της κοπελας μου.Εχει αναλαβει τα καθηκοντα μεταφορας του ελεφαντα...:paja1::D

@Denis

εχουμε και αλλα τουτου στην οικογενεια αλλα κανενα σαν τον αγωνιστη της κοπελας μου,το Getz...μεχρι νεωτερας αγορας καποιου τζιπ ή φορτηγου!:D

Promitheas

Well-Known Member
9 Ιουνίου 2008
2.554
2
Γέρακας
Σοφία μου, άμα έχεις τρία απ' τα δικά σου, τότε μπορείς πάντα είτε να τα βάλεις να μεταφέρουν αυτά το Getz, είτε να το τραβάνε!
:D:p

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
γιατι ρε παιδια? κι εγω με Getz τα μεταφερω ΚΑΙ τα τρια:D πεφτει ολο πισω και γινεται αλανα...στο grand vitara , χωραει μονο το γκριφον:maria:(και δεν θελω να γινει και μες στη μποχα )
ντενις, χωρις πλακα, εχω κανει διαδρομες με Getz, προσεξε...3 σκυλια, δυο παιδια (με καθισματακια τα παιδια) σκηνη και ολα τα τζιμπραγκαλα για 20 μερες ελευθερο καμπινγκ, ψαρικα,αγκυρες, κλπ κλπ ΚΑΙ να τραβαει και το φουσκωτο:p:maria:ωραιοτατο και δερματινο!:paja1::rolleyes:

sofiaklv

Well-Known Member
4 Μαϊου 2007
1.362
3
Athens
3 σκυλια, δυο παιδια (με καθισματακια τα παιδια) σκηνη και ολα τα τζιμπραγκαλα για 20 μερες ελευθερο καμπινγκ, ψαρικα,αγκυρες, κλπ κλπ ΚΑΙ να τραβαει και το φουσκωτο:p:maria:ωραιοτατο και δερματινο!:paja1::rolleyes:
Κάπως έτσι κι εμείς το καλοκαίρι, με τζιπάκι samurai, δύο άτομα (δε χωράει και άλλα), δύο σκυλιά, τα πράγματά μας για τρεις εβδομάδες διακοπών, και πράγματα για κάμπινγκ μαζί (μπας και μας τη βάραγε για κατασκήνωση ενώ είμαστε στο νησί :p), ψαρικά, σκυλοτροφές, μία βάρκα να τραβάμε και μία μικρή φορτωμένη πάνω από το τζιπάκι (χωρίς σχάρες)!!!!

Μ' αρέσει που ταξιδεύουμε Light! :p

sofiaklv

Well-Known Member
4 Μαϊου 2007
1.362
3
Athens
Τι γελά ρε???? :D:D

(και που να δεις που στην αρχη ψαχναμε τροπο να τη φορτωσουμε πανω στην αλλη βαρκα...)

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
Είναι το tender της ρυμουλκούμενης!
:D
ΑΥΤΟ ηθελα να γραψω αλλα σκεφτηκα οτι θα ρωτανε μετα τι ειναι το tender:D:D:D

σοφια, την επομενη φορα, να βαλετε πανω και μερικους ινδους και κοτες!:maria::D