Γεια και χαρά και από μένα παιδάκια, μολις μπήκα και γω απο δουλείτσα έβαλα ζεστό φαγάκι και συνεχίζω την επιμόρφωση μου πάνω στο μελλοντικό μου μοσχαράκι!!!!
Εκτός ότι δε μου αρέσει τόσο αυτή η φυλή έχει και μπόλικα προβλήματα υγείας και μικρή σχετικά διάρκεια ζωής!!!Δεν παύει όμως να είναι μία φοβερή και τρομερή φυλή με απίθανα χαρακτηριστικά!!!!ε παρε ενα μαστινο !!
Λες ε????χαχα!!!!Άσε το σκέφτομαι πάρα πολύ σοβαρά...Γενικώς εδώ και πάρα πάρα πολύ καιρό σκεφτομαι για την απόκτηση τρίτου σκυλίνου και όσο πιο πολλά μαθαίνω γι αυτη τη φυλή και βλέποντας και πολλά βίντεο με πολλά θέματα τόσο πιο πολύ μου αρέσει!!!!!Καημένο mastiffaki γιατί να μη σου αρέσουν οι τρίωρες καθημερινές βόλτες και το τρεξιματάκι???????!!!Δεν πειράζει όμως θα τη βρούμε και με το μικρότερο αδερφάκι!!!Οταν και αν με το καλο αποκτησεις μπουλμαστιφ, θα ξεχασεις το παραπονο σου...
Αβασταχτη η μοναξια Sir, μελαγχολικη...μακαρι μακαρι! να μην νοιωσει και ο δυσμοιρος ο σολκο μονος του
αυτο φαινεται...Καταρχήν δεν είμαι ιδιαίτερα fun του ζυγίσματος και του μετρήματος τόσο πολύ!!!Είναι πολυ ελεύθερο πνεύμα γενικά και δρω πολύ με την καρδιά...πολύ!!