Καλημέρα,
Για να μην το κουράζουμε και για να παίρνω πρώτος σειρά, αν δεις ότι ζορίζεσαι και δεν μπορείς, την παίρνω εγώ. Είναι ΑΓΓΕΛΟΣ. Φίλε μου είσαι πολύ τυχερός. Μέσα σ’ αυτά τα μάτια, μόλις βρήκες τη φίλη που θα σε κάνει να νοιώσεις πρωτόγνωρα πράγματα. Μάθε λοιπόν και κάτι άλλο. Once Bull Terrier, always Bull Terrier.
Πάμε τώρα στα δικά σου. Τα κιλά της φαίνονται μια χαρά και σίγουρα πάνω από 18. Βέβαια εγώ με τις φωτογραφίες δεν το ‘χω. Διατροφικά αυτό που θα βοηθήσει άμεσα να πάρει όγκο αν θες, και θα βοηθήσει και στα δερματικά της είναι η Barf. Αν χρειαστείς βοήθεια θα σου πω από πού, όχι όμως να την φτιάχνεις μόνος σου, γιατί η μάνα σου θα σε διώξει απ’ το σπίτι, και μαζί με την Biancasou θα υιοθετήσω και σένα, ευχαρίστως.
Πέρα από την ιατρική φροντίδα του γιατρού σου, πάρε και ένα σαμπουάν Douxo Pyo (περίπου €10), που είναι ότι καλύτερο για δερματίτιδες. Για ένα μήνα θα της κάνεις μπάνιο 2 φορές την εβδομάδα, και μετά 1 φορά. Μην σε ανησυχεί η συχνότητα του μπάνιου. Είπαμε δεν είναι σκυλί, είναι μωρό. Πάντως η μουσούδα της είναι χαρτί.
Στο παιχνίδι τώρα, είπαμε χαλαρά. Μέχρι εκεί που το μοιράζεται. Μόλις αρχίσει να φορτώνει, χαλαρώνεις. Ένα καλό παιχνίδι είναι οι κόμποι με χοντρό σχοινί. Θα τραβάτε μεταξύ σας χαλαρά, και θα την αφήνεις να το δαγκώνει και να το μασάει. Με τις κλωστές που θα βγουν, επειδή θα το διαλύσει, καθαρίζουν και τα δόντια της (σαν οδοντικό νήμα).
Στην υγιεινή των δοντιών της και για να απασχολεί το στόμα της βοηθούν πολύ τα κόκκαλα. Τα αληθινά κόκκαλα (όχι βρασμένα).
Δώσε της ένα μεγάλο φιλί από μένα, στη μουσούδα και στις ματάρες της.
To be continued…