Belgian shepherd dog

Natassa

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2008
4.700
172
Αθήνα
www.petphoto.gr
βελγόφατσες συνέχεια......
Αckley +Artemis+Akira

η Artemis είναι βέλγικο μαλινουά και εργάζεται σε ερευνητικό πρόγραμμα ανίχνευσης καρκίνου στους ανθρώπους.......(όχι στην Ελλάδα βέβαια...) και όπως όλοι οι σκληρά εργαζόμενοι, ''δικαιούται'' λίγες μέρες διακοπές παρέα με φίλους.....:)
άντε να επιστρέψουμε με το καλό, να γνωρίσουμε κ νέα βελγάκια. :)

BiggBilly

Well-Known Member
28 Μαϊου 2010
4.237
407
Γλυφάδα
Γιατί μερικά "μαυρόσκυλα" έχουν μισόρθια αυτια? :)

"They dont like staying alone and if you cant take them everywhere with you then there not the right breed for you"
Μπα... είναι και ρομαντικά ε?

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.787
20.091
Εκπληκτικό σχέδιο !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ασε, κατάλαβα...έχεις φάει το internet να ψάχνεις για tatoo ε; :D

dimitris_gr

Active Member
3 Φεβρουαρίου 2011
33
1
Βέλγικο Ποιμενικός... οτι και να πω ειναι λίγο...

Πραγματικός ερωτας, η ιστορια ξεκιναει 18 μηνες πριν, που την πήρα σπιτι μου (Μαραθωνας - Μεγαλη αυλη), κοιμομασταν μαζι 2 μηνες γιατι την πηρα χειμονα, το σπιτι μου ηταν κεντρο διερχομενων (μενω μονος μου απο τα 20), καθε μερα 4-5 φιλοι τουλαχιστον σπιτι τζακι και πολυυυυ Pro Evolution...

το πιο κοινονικό σκυλακι, αλλά... ποτε χωρις εμενα μπροστα!!! μου ειχε δειξει απο τους 1ους μηνες της ζωης της οτι θελει να με υπηρετει (ποτε μα ποτε ποτε, δεν της εδειξα τι να κανει ποτε δεν την μαλωσα η την χτυπησα... μονο παιχνιδι, βολτες, και ψαρεμα στην παραλια)...

το 1ο περιστατικο που μου εχει μεινει στο μυαλο: σε ηλικια, 6 μηνων, το κουταβακι μου, εκει που καθομασταν ολοι μεσα στο σπιτι (φιλοι και γνωστοι που παιζαμε), βγηκαμε για τσιγαρακι εξω, μπαινοντας μεσα ξανα, η ελσα τρεχει 1η, και καθετε στην θεση μου (καθομαι στην ιδια θεση συνεχεια οταν ερχονται φιλοι σπιτι), και καθετε, παει ο 1ος να περασει απο την θεση μου, και γρυλιζει, με φοναζουν μεσα να δω.... τι να δω? πηγαινε ενας - ενας στην θεση μου και καλα για να κατσουν και τους εδιωχνε!!! :) μολις μπηκα μεσα εγω, σηκωθηκε (απο το μαξιλαρι), με αφησε να κατσω, και μετα ηρθε πανω μου να κατσει.

2ο, ο κολλητος μου, που ερχετε σπιτι μου 3-5 φορες την ημερα, και εχει ζησει την ελσα ΠΑΑΑΡΑ πολυ, και απο κουταβι κα αυτος, μια ημερα εφτασε 1ος στο σπιτι μου και ειπε να μπει μεσα, ανοιγει την πορτα της αυλης (πορτα αυλης = 150 μετρα μεχρι το σπιτι) και βλεπει την ελσα να τρεχει κατα πανω του (13 μηνων Ελσα) και δεν τον αφηνε να κανει βημα... γαβγηζε σαν τρελη, και δεν τον αφηνε να κανει ουτε πισω ουτε μπρος... (με πηρε στο κινητο και μου ειπε να παω ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΠΙΤΙ γιατι φοβοταν)

3ον σημερα (18 μηνων Ελσα) εχω μια κορη 3 μηνων, η ελσα μεσα στο σπιτι τα μεσημερια και ΑΝ δεν βρεχει, κανει παρεα στην κορη μου που καθετε και παιζει ή κοιματε στο Relax της... και περιτο να σας πω, πως αν κλαψει η μπεμπα η μουρμουραει και δεν ειναι καποιος εκει, ερχετε και μας βρισκει η ελσα. Ξαπλωνει μπρωστα στο RELAX η το κρεβατι της και ειναι σαν να προσεχει μην της την πειραξει καποιος.

Η Ελσα προσφατα, τελειωσε την εκπαιδευση σωμματοφυλακης, και αυτο οχι για να με προστατευει, δεν το εχω αναγκη... αλλα γιατι το εβλεπα οτι της αρεσει, το θεωρει μεγαλο παιχνιδι και χαρα της.

Αυτο που θελω να πω μεσα απο αυτο το μηνυμα ειναι οτι δεν χρειαζεται ουτε να μαλουνουμε τα σκυλια ουτε τιποτα για να γινουν αγρια και φυλακες, μονο με αγαπη προς το προσωπο σας θα θελησει να σας προστατεψει.

Φιλικά
Δημητρης

Last edited:

DOG.CRIME

Well-Known Member
5 Ιουλίου 2010
1.289
7
Γεια σου Δημήτρη,να χαίρεσαι την Έλσα!!
Έκανες πολύ καλά που προχώρησες με την σκύλα,αφού το είχε..

ATREAS

Well-Known Member
8 Νοεμβρίου 2009
874
2
Mesogeia - Attiki
Θεά η Έλσα!!!

θα έπρεπε να κάνει ιδιαίτερα στο δικό μου το μπαγλαμά που μόνο το παιχνίδι σκέφτεται.

Αυτό με το παιδί είναι πολύ καλό. Ο δικός μου έχει θέμα με τα παιδιά,
μολις δει κάποιο πηδάει πάνω του για να παίξει και υπάρχει κίνδυνος να το ρίξει ή να το γρατζουνίσει.
Το έχω δοκιμάσει με 2-3 παδάκια γνωστών και ψιλοφοβήθηκα την αγαρμποσύνη του.