καλη σελιδα για ψαξιμο Belgian Dogs - Belgian Shepherd Dogs
Νικος Well-Known Member 13 Σεπτεμβρίου 2007 2.481 1 36 νεαπολη-νικαια 31 Οκτωβρίου 2012 #221 καλη σελιδα για ψαξιμο Belgian Dogs - Belgian Shepherd Dogs
Nir3 Member 10 Ιουλίου 2012 24 0 2 Νοεμβρίου 2012 #222 Καλημερα παιδια εχω και κατι αλλο να ρωτησω.Δεν μου τρεχει ο παρουλης λαχανιαζει ευκολα απο οτι εχω δει και δεν μου τρεχει ενωωοω δεν σπρινταρι απλα παει καμαροτοσς καμαροτος και στο τρεξιμο του.Καμια ιδεα πως να των κανω κνα τρεξει?
Καλημερα παιδια εχω και κατι αλλο να ρωτησω.Δεν μου τρεχει ο παρουλης λαχανιαζει ευκολα απο οτι εχω δει και δεν μου τρεχει ενωωοω δεν σπρινταρι απλα παει καμαροτοσς καμαροτος και στο τρεξιμο του.Καμια ιδεα πως να των κανω κνα τρεξει?
TARA Well-Known Member 30 Ιανουαρίου 2009 6.175 3.012 ΑΤΤΙΚΗ 2 Νοεμβρίου 2012 #224 παίζει με μπαλάκι;
Nir3 Member 10 Ιουλίου 2012 24 0 2 Νοεμβρίου 2012 #225 TARA said: παίζει με μπαλάκι; Click to expand... Οταν ειμαστε μονι μασ σπιτι σαν τρελοσ παιζει. οταν ειμαστε εξω με αλλα σκθυλια που κανει παρεα ενα γ/π και ενα πιτμπουλ αυτα τρεχουν σαν διαολια κ αυτοσ καμαροτοσ καμαροτοσ
TARA said: παίζει με μπαλάκι; Click to expand... Οταν ειμαστε μονι μασ σπιτι σαν τρελοσ παιζει. οταν ειμαστε εξω με αλλα σκθυλια που κανει παρεα ενα γ/π και ενα πιτμπουλ αυτα τρεχουν σαν διαολια κ αυτοσ καμαροτοσ καμαροτοσ
TARA Well-Known Member 30 Ιανουαρίου 2009 6.175 3.012 ΑΤΤΙΚΗ 2 Νοεμβρίου 2012 #226 οπότε το πρόβλημα που έχεις είναι γιατί δεν τρέχει/παίζει με άλλα σκυλιά; ή δυσκολεύεται/δυσαρεστείται να τρέχει έτσι και αλλιώς; καλό θα ήταν να ανοίξεις ένα δικό σου θέμα και να συζητάμε εκεί ότι θέλεις....
οπότε το πρόβλημα που έχεις είναι γιατί δεν τρέχει/παίζει με άλλα σκυλιά; ή δυσκολεύεται/δυσαρεστείται να τρέχει έτσι και αλλιώς; καλό θα ήταν να ανοίξεις ένα δικό σου θέμα και να συζητάμε εκεί ότι θέλεις....