εγώ τη βρήκα πιο μαπα και από την ρόγιαλ. Μόδα είναι. Θα περάσει. Και όταν οι κτηνίατροι κ λοιποι τα παίρνουν από άλλης εταιρίας ξηρά, πάμε γι αλλα.
Τα σκυλιά δεν τα ταίζουμε ότι τους αρέσει αλλά ότι τα ωφελεί.και εγώ αυτή του δίνω... 1 βδομάδα τώρα. Τις πρώτες 2 μέρες το συνδύασα με id και από την Τρίτη ουσιαστικά που μας πέρασε την τρώει μόνη της... Εκεί που μου έδειχνε ότι την λατρεύει και έπεφτε με τα μούτρα πάνω και την εξαφάνιζε... τώρα μας το παίζει δύσκολη η κυρία... το σνομπάρει... μυρίζει κ φεύγει...
Δοκίμασα να της την δίνω από το χέρι μου... την τρώει... κάποια στιγμή δεν "'έπιανε" ούτε αυτό.
Της έβαλα εσκεμμένα μέσα από ένα μοσχαρίσιο μπιφτέκι... ένα μικροσκοπικό κομμάτι, τριμμένο! Μόνο από την μυρωδιά που είχε το χέρι μου είχε πάθει η καημένη! Έβαλε κάτω το φαΐ της και το εξαφάνισε, ενώ λίγο πριν το απέρριπτε...
Η γιατρός μου είπε όταν της τα είπα... ότι "χόρτασε" (γιατί την πήρα πολύ αδυνατισμένη) και θα πρέπει να μειώσω τα γεύματα σε 2 μεγαλύτερα από 3...
Μήπως απλά δεν της αρέσει η συγκεκριμένη ξηρά και μου το δείχνει??
Που βρισκεις την belcando με 42€;εγω την βρισκω 42€ το 15κιλο, αλλα στον δικο μου δεν ταιριαξε.