Την μερα που θα φαει κονσερβα,την επομενη τρωει με ορεξη την ξηρα τροφη ή οχι;Το εχεις παρατηρηει;Γιατι ο δικος μου οταν εβαλα κονσερβα μετα την ξηρα τροφη ουτε να τη μυρισει δεν ερχοτανε...Τις υπολοιπες μερες ναι, ξηρα acana chicken & burbank potato.
Φιλε μου αυτο με το γιαουρτι το διαβαζω παντου .Σε τι κανει καλο? Το αυγο βρασμενο?Τις υπολοιπες μερες ναι, ξηρα acana chicken & burbank potato.
Κι εκτος αυτων τρωει γιαουρτι 2 φορες τη βδομαδα +αυγο και καθε μερα της δινω ενα μεγαλο παξιμαδι για τα δοντια.
Sent from my new iPad using Tapatalk HD
Απο εμπειρία μου, αλλά χωρίς το ΟΚ απο κτηνίατρο, ανακατεύω κι εγω μια καλη κουταλιά κονσέρβα - που αγαπάει πολύ - με ξηρά τροφή ανάλογα μειωμένη. Έτσι τρώει με ευχαρίστηση τρεις φορές τη μέρα (μικρούλης). Η διατροφική αξία είναι σχεδόν αναλλοίωτη με αυτή της αμιγούς ξηράς τροφής. Το κόστος λίγο αυξημένο αλλά πιστεύω αξίζει.Λοιπον να πω οτι αγορασα κονσερβες belcando και της δινω μια φορα τη βδομαδα. Λιωνει μολις βλεπει τη συσκευασια, τη τρωει στο λεπτο. Η μυρωδια ειναι μια χαρα και το καλο ειναι οτι προκειται για "πατε" οποτε δεν εχει ενα καρο σαλτσες. Τα κοπρανα της οταν την τρωει, ειναι μια χαρα.
Τρωει αυτη με το βοδινο.
Sent from my new iPad using Tapatalk HD