με τις ποσότητες και εγώ έχω καραμπερδευτεί ρε παιδιά.
εγώ του δίνω την συσκευασία finest croc που είναι πιο μικρές οι κροκέτες και για 8 κιλά σκυλί δίνει δοσολογία γύρω στα 130 γραμμάρια!!
δεν μπορώ να υπολογίζω με το χέρι πόσο είναι, ούτε έχω ζυγαριά και του βάζω μια χούφτα γεμάτη και μέχρι τώρα τον βλέπω καλά.. στην αρχή είχα αγχωθεί πολύ με αυτό το θέμα
Ο δικος μου ειναι 7 κιλα και του εδινα για μισο χρονο την Belcando Lamb and Rice.Εδω και 2 μηνες περιπου δινω την Finest Croc η οποια ειναι λιγο πιο ακριβη απο τους υπολοιπους κωδικους.Ο σκυλος τρωει 50-70 Γραμμαρια την ημερα,υπολογισμενα με το κυπελο της Belcando που γραφει τα γραμμαρια για τον καθε κωδικο γιατι δεν ειναι για ολους τους κωδικους το ιδιο,αλλαζει η σταθμη στο κυπελο.
Εξαρταται ποσο ασκειται ο σκυλος και ποσο ενεργητικος ειναι.Ο δικος μου οταν ηταν κουταβι ετρωγε ξηρα Acana 100-130 γραμμαρια γιατι κουραζοταν με πολλες βολτες και παιχνιδι ελευθερος με αλλα σκυλια.Του εβαζα να φαει,ετρωγεκαι γρατζουνουσε το μπωλ να του βαλω και αλλο.Και τωρα που ειναι ενηλικας 2,5 χρονων τρωει μονο 50-70 γρ.με το ζορι 100 γρ. και σε 2 δοσεις,ταιζω 2 φορες την ημερα σχεδον παντα μετα την βολτα.Τρωει οσο χρειαζεται,αν του βαλω πιο πολυ ξηρα την παραταει.
Παντως κρινοντας απο τα κοπρανα του σκυλου και απο το οτι ο σκυλος δεν ρευεται και δεν ξυνεται χωρις λογο με το που τρωει οπως με αλλες τροφες,θεωρω την Belcando καλη ξηρα τροφη.
Ελπιζω να σε βοηθησα...