Belcando Adult Dinner - Άποψη κανείς;

sofiaklv

Well-Known Member
4 Μαϊου 2007
1.362
3
Athens
Το τελευταίο εικοσαήμερο και εγώ αυτή δίνω. Αν και είναι σχετικά νωρίς ακόμα, μέχρι στιγμής μια χαρά έχει πάει και στα δύο.
Η περισσή όρεξη με την οποία τρώνε και στη δική μου περίπτωση δε λέει τίποτα, και μαρούλια να τους δώσω με όρεξη θα τα φάνε.

mAthosalas

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2011
1.053
2
52
Πάτρα
Αληθεια οσοι εχετε ηδη την τροφη αυτη ή ψαχνετε γιαυτη,πόσο την εχετε βρει(ετσι για να δουμε και μια ερευνα αγορας προς οφελος ολων μας...). Την βρισκω εδω Πατρα σε 15kg συσκευασια στην τιμη των 45 ευρω...

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
15kg;
12,5kg δεν είναι το μεγαλύτερο ή δεν θυμάμαι καλά; :rolleyes:

Edit: Υπάρχει. Εχεις δίκιο.

Last edited:

greedy

Well-Known Member
23 Απριλίου 2008
2.314
3
52
Πατρα
Dια μεσω ενος εκτροφεα την πηρα.Μπορω να τον ρωτησω για την dinner.
Εγω ταιζω πλεον bio mill.

mariaa

Well-Known Member
22 Ιουλίου 2010
861
1
πανω σε δενδρο
Αληθεια οσοι εχετε ηδη την τροφη αυτη ή ψαχνετε γιαυτη,πόσο την εχετε βρει(ετσι για να δουμε και μια ερευνα αγορας προς οφελος ολων μας...). Την βρισκω εδω Πατρα σε 15kg συσκευασια στην τιμη των 45 ευρω...
Γλυφαδα , 50 ευρω το 15 κιλο

mariaa

Well-Known Member
22 Ιουλίου 2010
861
1
πανω σε δενδρο
Eλατε...κερναμε οι ντοπιοι καφεδακι και ξεπουλαει και το μαγαζι απο κροκετα:p
καλα δεν το σκεφτηκα?
στις μερες μας μονο για φαι θα ερχομασταν:Dταπερ εχετε?θα φερω
σε δραχμες θα μας δωσει?:Dκροκετες
στα σοβαρα τωρα η belcando για μενα ειναι μια απο τις καλυτερες(τις εχω -εχει δοκιμασει ολες)

mariakala

Well-Known Member
26 Απριλίου 2011
2.107
1.378
πέτυχα τον εισαγωγέα της belcando όπως έβγαζα τον μπόμπιρα βόλτα σήμερα..και είχαμε μια ψιλοκουβεντούλα...
με έβαλλε σε σκέψεις σχετικά με την τροφή που δεινω (γνωστη καναδέζικη) δεν μου ανέφερε κάτι συγκεκριμένο με αφησε με την απορία και το μυαλό μου πήγε στα μεταλλαγμένα της αμερικής...
ξέρει κανεις τι ισχύει στον καναδά για genetically modified??

λίγο off topic αλλα δεν ήξερα που να γράψω...

Last edited:

thanos tara

Well-Known Member
9 Δεκεμβρίου 2010
273
0
πέτυχα τον εισαγωγέα της belcando όπως έβγαζα τον μπόμπιρα βόλτα σήμερα..και είχαμε μια ψιλοκουβεντούλα...
με έβαλλε σε σκέψεις σχετικά με την τροφή που δεινω (γνωστη καναδέζικη) δεν μου ανέφερε κάτι συγκεκριμένο με αφησε με την απορία και το μυαλό μου πήγε στα μεταλλαγμένα της αμερικής...
ξέρει κανεις τι ισχύει στον καναδά για genetically modified??

λίγο off topic αλλα δεν ήξερα που να γράψω...
Δεν περιέχει καλαμπόκι, σιτάρι, γλουτένη, λάδι καρύδας, φοινικέλαιο, Ethoxyquin, υποπροϊόντα ζωικής προέλευσης, κρέας από ζώα που έχει γίνει χρήση ορμονών ή αντιβιοτικών, συνθετικές αρωματικές ουσίες, συνθετικά συντηρητικά, γενετικά τροποποιημένα συστατικά (GMO-free)

ετσι λενε τουλαχιστον...σιγουροι δεν θα ειμαστε ποτε

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
Αν και πάντοτε έδινα Belcando ακόμη και προτού την εισάγει δυναμικά πλέον η ΛΥΔΙΑ, έχω δοκιμάσει εντούτοις τις περισσότερες καλές μάρκες (όπου καλές μπορείτε να το αντικαταστήσετε με γνωστές, ή ακόμη και με κάποιες λιγότερο γνωστές αλλά εγγυημένα καλές, τις οποίες γνώριζα απ' την επαγγελματική εμπλοκή μου με άλλους χώρους). Πάντοτε γύριζα στη Belcando για τα εγγυημένα ποιοτικά χαρακτηριστικά που έβλεπα. Μετά από μια ακόμα αποχή για αρκετούς μήνες κυρίως για οικονομικούς λόγους αφού κατάφερα να ''κλειδώσω'' τιμές σε τοπικό κρεοπωλείο που στράφηκα ξανά στο μαγειρευτό που ως τώρα ήταν μόνο για μια βδομάδα περίπου κάθε ενάμιση μήνα.

Γυρίζοντας στη Belcando αντί να πάρω ξανά μία Finest Croc και μία Senior Sensitive όπως έκανα παλιότερα, επειδή γενικά όταν βρίσκω κάτι που με ικανοποιεί και ταιριάζει στα σκυλιά μου δεν ψάχνομαι για άλλους κωδικούς έπεσα πάνω σε ένα κωδικό που ούτε γνώριζα, ούτε για να είμαι ειλικρινής είχα δει σε άλλο pet shop απ' όταν σταμάτησα να αγοράζω την τροφή απέξω και την έπαιρνα από 'δω. Η τροφή λέγεται Belcando Holistic Adult Light και είναι η καλύτερη που έχω δοκιμάσει μέχρι στιγμής. Την τρώνε με πάρα πολύ όρεξη, έχουν μεγαλύτερη ενέργεια, ακόμη κι η μεγάλη που μου είχε γίνει λίγο νωχελική αυτή την περίοδο άρχισε πάλι τα παιχνίδια και τις τρελίτσες, το τρίχωμα λάμπει απίστευτα και τα κακά είναι τα καλύτερα που έχω δει και σε χρώμα και δεν τρίβονται καθόλου και το σχήμα είναι όπως πρέπει να είναι και η ανάσα τους μυρίζει πολύ καλά για την ηλικία τους, ενώ τα δόντια τους έχουν καθαρίσει χωρίς να κάνω κάτι εγώ.

mariakala

Well-Known Member
26 Απριλίου 2011
2.107
1.378
Αν και πάντοτε έδινα Belcando ακόμη και προτού την εισάγει δυναμικά πλέον η ΛΥΔΙΑ, έχω δοκιμάσει εντούτοις τις περισσότερες καλές μάρκες (όπου καλές μπορείτε να το αντικαταστήσετε με γνωστές, ή ακόμη και με κάποιες λιγότερο γνωστές αλλά εγγυημένα καλές, τις οποίες γνώριζα απ' την επαγγελματική εμπλοκή μου με άλλους χώρους). Πάντοτε γύριζα στη Belcando για τα εγγυημένα ποιοτικά χαρακτηριστικά που έβλεπα. Μετά από μια ακόμα αποχή για αρκετούς μήνες κυρίως για οικονομικούς λόγους αφού κατάφερα να ''κλειδώσω'' τιμές σε τοπικό κρεοπωλείο που στράφηκα ξανά στο μαγειρευτό που ως τώρα ήταν μόνο για μια βδομάδα περίπου κάθε ενάμιση μήνα.

Γυρίζοντας στη Belcando αντί να πάρω ξανά μία Finest Croc και μία Senior Sensitive όπως έκανα παλιότερα, επειδή γενικά όταν βρίσκω κάτι που με ικανοποιεί και ταιριάζει στα σκυλιά μου δεν ψάχνομαι για άλλους κωδικούς έπεσα πάνω σε ένα κωδικό που ούτε γνώριζα, ούτε για να είμαι ειλικρινής είχα δει σε άλλο pet shop απ' όταν σταμάτησα να αγοράζω την τροφή απέξω και την έπαιρνα από 'δω. Η τροφή λέγεται Belcando Holistic Adult Light και είναι η καλύτερη που έχω δοκιμάσει μέχρι στιγμής. Την τρώνε με πάρα πολύ όρεξη, έχουν μεγαλύτερη ενέργεια, ακόμη κι η μεγάλη που μου είχε γίνει λίγο νωχελική αυτή την περίοδο άρχισε πάλι τα παιχνίδια και τις τρελίτσες, το τρίχωμα λάμπει απίστευτα και τα κακά είναι τα καλύτερα που έχω δει και σε χρώμα και δεν τρίβονται καθόλου και το σχήμα είναι όπως πρέπει να είναι και η ανάσα τους μυρίζει πολύ καλά για την ηλικία τους, ενώ τα δόντια τους έχουν καθαρίσει χωρίς να κάνω κάτι εγώ.
η light τροφές δεν είναι για στειρωμένα η για "σκυλουνια" που πρέπει να χάσουν βάρος??? πως και επέλεξες αυτή???

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
η light τροφές δεν είναι για στειρωμένα η για "σκυλουνια" που πρέπει να χάσουν βάρος??? πως και επέλεξες αυτή???
κυρίως επειδή έχει τζία, επειδή το μαυρόπλασμα θέλει να χάσει μερικά κιλά ακόμα κι επειδή ήθελα να πάρω μια τροφή και για τις δύο αντί για δυο τροφές και δεν υπήρχε περίπτωση να δώσω στο μαυρόπλασμα σήνιορ. Δοκιμαστικά μεν αλλά μάλλον θα μείνω σ' αυτή εκτός κι αν μετά τις εξετάσεις του τριμήνου κρίνω ότι τη μεγάλη πρέπει να τη γυρίσω σε σήνιορ.