BiggBilly:
Το κόκκαλο του κοτόπουλου το καταβρόχθισε γιατί ήταν μαγειρεμένο. Νομίζω ότι σιχαίνεται τα ωμά....
kokoni:
Για τρελλός δεν ξέρω, δοκιμαστής όμως της Κλεοπάτρας θα μπορούσε να είναι άνετα....
Αν θέλω να δω αν είναι ένα κρέας καλό του δίνω να το μυρίσει. Δεν κάνω πλάκα. Πριν ένα χρόνο στη Σίφνο έφερε η παρέα σουβλάκια να φάμε. Του δίνω ένα κομματάκι χοιρινό ψητό (από καλαμάκι) και το έφτυσε.
Εγώ έτρωγα και με έτρωγε... την άλλη μέρα ούτε για μπάνιο δεν πήγα, την έβγαλα στην τουαλέτα!!
Του έχω δώσει να φάει σαλάμι, ζαμπόν, γαλοπούλα για τοστ, καπνιστό και άλλα. Τα παίρνει με το στόμα και τα αφήνει κάτω στα πόδια του.
Του έδωσα μια μέρα λίγο προσούτο και το καταβρόχθισε σε δευτερόλεπτα.
Άμα σου λέω είναι αριστοκράτης και εκλεκτικός , δεν με πιστεύεις...
Μέχρι να βρούμε μια ξηρά τροφή που να του αρέσει τρομάξαμε. Καταλήξαμε στην Hills, είναι η μόνη που τρώει, και αυτή πρέπει να είναι το μικρό κροκάκι. Τα μεγάλα δεν τα πλησιάζει.
Τρώει, την ποσότητα που του αναλογεί, σπασμένη σε δύο γεύματα το 24ωρο. Το ένα γεύμα είναι ξηρά τροφή και το άλλο συνήθως είναι από το δικό μου.
Λόγω ενός προβλήματος υγείας, εγώ πρέπει να κάνω ειδική διατροφή, δηλαδή τρώω ψητά ή βραστά και κατά προτίμηση ανάλατα ή ελαφρώς αλατισμένα.
Οπότε το άλλο γεύμα του Σπούκυ είναι βραστό ή ψητό κοτόπουλο, μπριζόλα μοσχαρίσια (την μοιραζόμαστε...) και βραστό μοσχάρι.
Αραιά και που φτιάχνω ψητό κρέας στο φούρνο.
Κάποτε έτρωγε και ψάρι. Ψητό σολωμό ή τσιπούρες, πάντα από τα δικά μου εννοώ, αλλά εδώ και αρκετό καιρό τα ψάρια δεν τα πλησιάζει.
Τρελλαίνεται για γιαούρτι και γάλα. Αν και το γάλα τον τελευταίο χρόνο τον πειράζει με διάρροιες, και προσπαθώ να το αποφεύγω. Αν του δώσω θα είναι κάποιο χωρίς λακτόζη.
Μέσα στο γιαούρτι του περνάω "πονηρά" καρότα βρασμένα στον ατμό και περασμένα στο μούλτι.
Σε γενικές γραμμές αυτή είναι η διατροφή του.