bandogs

pitbullakias

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2007
48
0
χαιρετω τον φιλτατο GrBandog!! :D Νικο χαιρομαι που υπαρχουν καποιοι που μιλανε για την φυλη και ξερουν τι σημαινει Bandog!!

pitbullakias

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2007
48
0
οscar τα bandog δεν ειναι πολλα χρονια στην Ελλαδα και ελαχιστα ατομα ξερουν αυτη τη ρατσα.Ο GrBandog ειναι ενας απο αυτους που ξερουν!Ξερεις ποσες φορες εχω ακουσει για τα συγκεκριμενη φυλη πραγματα τα οποια δεν ισχυουν και ειναι η παραπληροφορηση σε ολο της το μεγαλειο????Παρα πολλες......και να προσεξες ειπα χαιρομαι που υπαρχουν καποιοι και οχι καποιος... :wink:

sir-elric

Well-Known Member
17 Νοεμβρίου 2006
2.589
3
marathon beach
pitbullakias said:
Ξερεις ποσες φορες εχω ακουσει για τα συγκεκριμενη φυλη πραγματα τα οποια δεν ισχυουν και ειναι η παραπληροφορηση σε ολο της το μεγαλειο???
φυλη?

και εγω που νομιζα οτι ειναι προγραμματα εκτροφειων πανω στην μιξη 2 (ή κ περισσοτερων ) ρατσων προκειμενου να παραγουν σκυλια που ταιριαζουν για την δουλεια που τα θελουν.

pitbullakias

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2007
48
0
με αυτο το σκεπτικο ολα τα σκυλια που υπαρχουν στον πλανητη και προερχονται απο διασταυρωσεις δεν θα επρεπε να αντιπροσωπευουν καμια φυλη!!Κανω λαθος???Η μηπως αυτα δεν εγιναν για να εξυπηρετουν καποιο σκοπο???Η κανω παλι λαθος??Και αν σε 2 χρονια αναγνωριστουν τα Bandog θα τα αναγνωρισεις και εσυ????Τα πιτμπουλ που δεν ειναι αναγνωρισμενα σαν ρατσα???

sir-elric

Well-Known Member
17 Νοεμβρίου 2006
2.589
3
marathon beach
pitbullakias said:
με αυτο το σκεπτικο ολα τα σκυλια που υπαρχουν στον πλανητη και προερχονται απο διασταυρωσεις δεν θα επρεπε να αντιπροσωπευουν καμια φυλη!!Κανω λαθος???Η μηπως αυτα δεν εγιναν για να εξυπηρετουν καποιο σκοπο???Η κανω παλι λαθος??Και αν σε 2 χρονια αναγνωριστουν τα Bandog θα τα αναγνωρισεις και εσυ????Τα πιτμπουλ που δεν ειναι αναγνωρισμενα σαν ρατσα???

δεν εχω τετοια προβληματα ! ουτε τα Αμερικαν μπουλντογκ που μαρεσουν ειναι αναγωνρισμενα.

αλλα στα bandog ο καθενας εχει το προγραμμα του, με διαφωρετικες ρατσες ποσοστα κλπ. Οι γραμμη του lucero δεν ειναι μοναδικη, ο ορος πολυ χρησιμοποιημενος απο διαφορους.

pitbullakias

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2007
48
0
ουτε εμενα μου αρεσουν πολυ του Lucero σε αντιθεση με τα Thunderdome.Στην ελλαδα υπαρχουν 3 εκτροφεις και ενας απο αυτους με πολυ καλα σκυλια ειναι και το παιδι με το nick της ρατσας

sir-elric

Well-Known Member
17 Νοεμβρίου 2006
2.589
3
marathon beach
pitbullakias said:
ουτε εμενα μου αρεσουν πολυ του Lucero σε αντιθεση με τα Thunderdome.Στην ελλαδα υπαρχουν 3 εκτροφεις και ενας απο αυτους με πολυ καλα σκυλια ειναι και το παιδι με το nick της ρατσας
αν θυμαμαι καλα προτιμουσα του lucero!
οταν λες πολυ καλα σκυλια ? τα εχεις δουλεψει τα εχεις δει απο κοντα ? τι σου αρεσε ακριβως ?

pitbullakias

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2007
48
0
Τα bandog τα γνωριζω απο το 1991 τα πιτμπουλ παλιοτερα.Eχω δουλεψει με 3 Bandog οπου το 1 εχει φτασει μεχρι το 2 σταδιο σωματοφυλακης και εχει τεσταριστει σε δυσκολες συνθηκες και τυχαινει να ειναι ο αρσενικος μου.Επισης εχω βαλει και μανικι γιατι ημουνα περιεργος να δω το δαγκωμα τους.Σκεψου πως τρωνε μαζι με γατες και βγαινουν βολτα χωρις λουρι.Ουδεποτε δημιουργησαν προβλημα σε ανθρωπο η ζωο και ποτε δεν υπηρξαν κυριαρχικα.Ειναι τα καλυτερα σκυλια που ειχα ποτε!!!Οποτε θες στα δειχνω και απο κοντα.

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
oscar said:
τι σημαινει 2 σταδιο σωματοφυλακης?
θα ήταν η πρώτη μου ερώτηση.

που μένεις για να τα δω όταν ευκαιρήσω??

η δεύτερη.

είμαι ΠΟΛΥ περίεργος :lol: :lol: :lol: :lol:

pitbullakias

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2007
48
0
Στη Γλυφαδα μενω και οποτε θες τα βλεπεις :wink:
Εκπαιδευση στο να διωχνει πληθος,να μην αφησει ατομο να σε πλησιασει περα απο τα 2 μετρα,να αφηνει καποιον να μπαινει σπιτι αλλα να μην τον αφησει να βγει μονος,να γαυγησει,να δαγκωσει για προειδοποιηση,να δαγκωσει κανονικα,εκπαιδευση με κροτιδες πανω στην επιθεση,να αφηνει οταν δαγκωσει,και πανω απ ολα να μην κραταει κακια σε αυτον που αντιμετωπιζε λιγο πριν σαν εισβολεα.Μετα ο ιδιος ανθρωπος μπορουσε να τον χαιδεψει.Ολα αυτα με εντολες.Χωρις εντολες ειναι πολυ καλος με τους ανθρωπους και τα ζωα εκτος αν παει καποιος να μπει σπιτι και ειναι μονος.Κατι πολυ βασικο δεν λειτουργει ποτε απροειδοποιητα και χωρις λογο.Αυτα εννοειτε πως εγιναν μετα τη βασικη του εκπαιδευση.Επισης οταν εκπαιδευεις ενα σκυλο για προστασια δεν τον αφηνεις ποτε στον κηπο μονο γιατι ειναι ευαλωτος στον οποιονδηποτε.Μπορει να τον ακινητοποιησει ειτε με σπρευ,ειτε με ενα βελακι αναισθητικου ειτε με αλλο τροπο.Για αυτο και τον ειχα μεσα στο σπιτι.

magi

Well-Known Member
15 Ιουνίου 2006
607
2
Athens
Pitbullakias, Όλα αυτά τα κάνει το σκυλί σου αφού πέρασε την βασική εκπαίδευση σε εξετάσεις ΒΗ μπροστά σε κάποιο κριτή ή τον εκπαίδευσες μόνος σου ?
Το δεύτερο στάδιο σωματοφυλακής τι είναι, γιατί με τα δαγκώματα και τα μανίκια δεν βγάζω άκρη ?
Ή είναι η δικιά σου θεωρία ?

pitbullakias

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2007
48
0
Εκπαιδευση βασικης υπακοης εγινε απο επαγγελματια εκπαιδευτη και συμμετειχα και εγω.Η εκπαιδευση για σωματοφυλακη εγινε παλι απο επαγγελματια και παλι με δικη μου συμμετοχη.Εγω δεν εχω τις γνωσεις για κατι τετοιο και αναμφισβητητα πρπει να γινετε απο επαγγελματια.Μagi τα εχω γραψει παρακατω.Το σκυλι δεν ξεκινας και λες θα το εκπαιδευσω να κανει τα παντα.Υπαρχει ενα πρωτο σταδιο.Οταν το φτασει και το περασει επιτυχως τοτε αν θες και τα παιρνει και το σκυλι προχωρας και στο δευτερο.Καπως ετσι εγινε.Βεβαια θελει συνεχως δουλεια και πρεπει ανα τακτα διαστηματα να το δουλευεις πανω σε αυτα που εμαθε αλλα πολλες φορες αυτο δεν ειναι εφικτο!!Εγω απο ενα σημειο και μετα σταματησα να ασχολουμαι με την εκπαιδευση που ειχε στη σωματοφυλακη γιατι δεν γινοταν να τσαμπουκαλευω ολη την γειτονια με τυπους που πηδανε μαντρες και μπαινουν μεσα με στολες.. :lol:
Ολα αυτα εγιναν απο επαγγελματια εκπαιδευτη!!

magi

Well-Known Member
15 Ιουνίου 2006
607
2
Athens
Pitbullakias, εννοείς IPO1, IPO 2, IPO 3 ? Συμφωνώ ότι πρέπει να γίνει όλη η δουλειά από επαγγελματία εκπαιδευτή, αλλά αν δεν εξεταστεί (με πιστοποιητικά), για μένα προσωπικά σαν να μην έχει γίνει τίποτα.

mpanis

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2007
132
0
thessaloniki
magi said:
Pitbullakias, εννοείς IPO1, IPO 2, IPO 3 ? Συμφωνώ ότι πρέπει να γίνει όλη η δουλειά από επαγγελματία εκπαιδευτή, αλλά αν δεν εξεταστεί (με πιστοποιητικά), για μένα προσωπικά σαν να μην έχει γίνει τίποτα.
:roll: :roll: :roll: αν δεν εχει εξεταστει(με πιστοποιητικα)....σαν να μην εχει γινει τιποτα :?: :?: :?:

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Eγώ δεν συμφωνώ σε αυτό ... μπορεί να γίνει η ίδια δουλειά, είτε ο σκύλος εξεταστεί είτε όχι ... ΚΑΛΟ είναι να εξεταστεί ... υπάρχουν και τα κυναθλήματα, υπάρχουν και οι πιο ρεαλιστικές καταστάσεις ... μόνο που στις ρεαλιστικές καταστάσεις, ΔΕΝ μπορει ο ερεθιστής να χαιδεψει το σκύλο ... σε καμία περίπτωση ... εδώ ΜΑΛΛΟΝ έχει γίνει κάτι σαν ΙPO αλλά με κουστούμι, τα στάδια ΔΕΝ τα κατάλαβα ... sorry. 1ο στάδιο βασική υπακοή - 2ο σωματοφυλακή - υπάρχει και 3ο ? Ποιός ορίζει αυτά τα στάδια? Υπάρχει κάποιος κανόνας που λέει τί πρέπει να κάνει ο σκύλος σε κάθε στάδιο?

pitbullakias

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2007
48
0
αλλά αν δεν εξεταστεί (με πιστοποιητικά), για μένα προσωπικά σαν να μην έχει γίνει τίποτα
Μagi εγω απο τη στιγμη που πηρα ενα τετοιο σκυλο που για πολλους θεωρειτε ο κορυφαιος οσο αφορα την αντιμετωπιση του ανεπιθυμητου εισβολεα ηθελα να τον εκπαιδευσω ωστε να μην επιτιθετε χωρις λογο και αιτια και να ειναι απολυτα ελεγξιμος τουλαχιστον οσο αφορα τα καθηκοντα ασφαλειας.Με πολλη υπομονη και μερακι εκπαιδευσαμε το σκυλο με 2 επαγγελματιες του ειδους(εκπαιδευουν σκυλια για σωματα ασφαλειας)και τον φτασαμε σε ενα πολυ καλο επιπεδο οσο αφορα τη σωματοφυλακη και τον τεσταραμε σε αληθινες καταστασεις(μεσα σε ασφαλη πλαισια).Εμενα προσωπικα δεν με ενδιαφερουν οι πιστοποιησεις και καθε ειδους εγκριση απο οποιονδηποτε κριτη.Η εκπαιδευση εγινε για παρτη εμενα και του σκυλου.Οταν θα μπει ο χ κυριος νυχτα σπιτι σου δεν θα σε νοιαξει αν ο σκυλος σου εχει χαρτι πιστοποιημενο απο καποιον.
α στάδια ΔΕΝ τα κατάλαβα ... sorry. 1ο στάδιο βασική υπακοή - 2ο σωματοφυλακή - υπάρχει και 3ο ? Ποιός ορίζει αυτά τα στάδια? Υπάρχει κάποιος κανόνας που λέει τί πρέπει να κάνει ο σκύλος σε κάθε στάδιο?
Η βασικη υπακοη παραμενει βασικη υπακοη.Δεν εχει να κανει με κανενα σταδιο φυλαξης.Ειχα γραψει πανω σε τι εχει εκπαιδευτει το σκυλι.Αυτα χωριζονται σε σταδια.Υπαρχουν σκυλια που διαγωνιζονται σε καθηκοντα ασφαλειας και δεν ειχαν εκπαιδευτει ουτε για τα μισα.
Εκπαιδευση στο να διωχνει πληθος,να μην αφησει ατομο να σε πλησιασει περα απο τα 2 μετρα,να αφηνει καποιον να μπαινει σπιτι αλλα να μην τον αφησει να βγει μονος,να γαυγησει,να δαγκωσει για προειδοποιηση,να δαγκωσει κανονικα,εκπαιδευση με κροτιδες πανω στην επιθεση,να αφηνει οταν δαγκωσει
Μπορω να ψαξω να βρω τα εγγραφα και οποιος ενδιαφερετε να του τα δειξω(κατσε να τα βρω μετα απο 8 χρονια)Υπαρχει πολυς κοσμος που τον ενδιαφερει να κανει μια απλη εκπαιδευση φυλαξης και για αυτο το εχουν χωρισει σε σταδια.Εχει να κανει με το ταπεραμεντο του σκυλου..την τσεπη του καθενος και τις αντοχες της ολης διαδικασιας.πχ βλεπεις σε μια επιδειξη τα Μαλινουα των Εκαμ να δινουν ρεσιταλ σε καθηκοντα ασφαλειας.Αυτα δεν εχουν βγαλει μια απλη εκπαιδευση φυλαξης.Εχουν προχωρησει πολυ...εκει ειναι που μιλαμε για σταδια.Και εκει μπορουν τα σκυλια μετα να δεχθουν το χαδι του πριν λιγο εισβολεα
:wink: