Φτηνα σπιτακια...Λεω να τα παρω ολα να αλλαζω,μην πληξουμε κιολας !α μπα, σκυλοσπιτο εχουμε ηδη βρει, εδω Bingo , μας δωσανε και εκπτωτικο κουπονο στην εκθεση και ειμαστε ετοιμοι να το παραγγειλουμε απλα δεν εχουμε καταληξει σε σχεδιο
κατι αλλο , κατι αλλο, αλλα τι?
χαχαχα, λες; lets hope notω βρε κακομοίρη μου, σε βλέπω να σηκώνεσαι ένα πρωί και να δεις τον Κούλη τεμαχισμένο, με ένα κατάνα μπροστά στην κοιλιά να φανεί ώς "seppuku"
ε ναι, τι ειναι 1500 ευρουλακια μπροστα στην ευζωια των παιδιων μας! Δυο ειναι νομιζω καλα, να εχουν τουλαχιστον χειμερινη και θερινη κατοικίαΦτηνα σπιτακια...Λεω να τα παρω ολα να αλλαζω,μην πληξουμε κιολας !
ναι, κατοπιν ωριμου σκεψεως αποφασισα να μην την κατεβασω ;-)Συμφωνω με Gaara μη βαλεις την ταινια δεν μου φαινονται και τοσο αγνες οι προθεσεις ...
φυλαγε τα ρουχα σου ναχεις τα μισα!
σιγα μη βαλω και το Σπαρτακο χαχαχαβαλε να δει ο Κουλης το 12 χρονια σκλαβος
τι ειναι αυτο; δακρυβρεχτο μελοδραμα; Για το βιβλιο-μαξιλαρι δεν ξερω αλλα για τη μαξιλαρα που ερχεται οσονούπω εχω το προαισθημα οτι θα τη λατρεψουν και οι δυο και θα ξεκινησουν νεες μαχες . Ο κουλης ομως γινεται καθε μερα και πιο φιτ και μαλλον δεν εχει πει την τελευταια του λεξη !Εγώ σε λίγο λέω θα παραγγέλνει να δει "Ποτέ χωρίς την κόρη μου" άσε που θα κοιμάται με μαξιλάρι το βιβλίο.
Πέθανα στο γέλιο!Εγώ σε λίγο λέω θα παραγγέλνει να δει "Ποτέ χωρίς την κόρη μου" άσε που θα κοιμάται με μαξιλάρι το βιβλίο.