ντιβα χανα.. σαν εκεινη που ειχε ο ρουβας μια κινεζα.. :xD:εγώ ξέρω πως ο Κούλης κοιτάει την κάμερα, η ντίβα Χάνα από την άλλη... αγρόν ηγόραζε.
ΚΟΥΛΗΣ FOR PRESIDENT !
ντιβα χανα.. σαν εκεινη που ειχε ο ρουβας μια κινεζα.. :xD:εγώ ξέρω πως ο Κούλης κοιτάει την κάμερα, η ντίβα Χάνα από την άλλη... αγρόν ηγόραζε.
ΚΟΥΛΗΣ FOR PRESIDENT !
εγω νομιζα η γερμανου το ειχε πειΕνα λουλουδι αναμεσα σε τοσα αλλα κι ομως ξεχωριζει!!
Χανα for ever!!
Οχι οτι δεν αγαπαμε και ΚΟΥΛΗ, αλλα ο παλιος ειναι αλλιως και ο νεος ειναι ωραιος πως να το κανουμε..
(οπως λεει και ο σοφος λαος)..
τετοια αδικια ουτε στο τζανγκο του ταραντινο ντοκ ! :xD:Ναι, ακριβως. Μέρα με τη νύχτα. Το μονο κοινο που έχουνε είναι ότι ε΄χουν 4 πόδια και είναι από γειτονικά κράτη. Πραγματικά δε μπορώ να φανταστω κανενα συνδυασμό σκύλων με μεγαλυτερες αντιθέσεις. Εκανα και ενα τεστ ιδιοτητων-χαρακτηριστικών , ετσι για την πλακα, και να η προσωπικη μου βαθμολογία
- ΕΜΦΑΝΙΣΗ : Ομορφια Χάνας τείνει στο άπειρο, κουλης γουελ .. χανουμε 1 ποιντ . Σκορ 1-0
- ΓΛΥΚΑ : εδω τους βαζω ισοπαλια, το καθενα εχει τη γλυκα του. Σκορ 2-1
-ΕΝΕΡΓΕΙΑ : Χανα οργώνει, Κουλης κοιμάται (παιζει βεβαια ρολο και η ηλικια αλλα και παλι..). Σκορ 3-1
- ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΟΤΗΤΑ : Κουλης κερδιζει κατα κρατος ! Ουρα μου ! Σκορ 3-2
- ΕΥΦΥΙΑ : εδω Χανα κερδιζει με αισθητη διαφορα, οσο και να αγαπω το αγορι, το θηλυκο ειναι το σπιρτο της οικογενειας. Σκορ 4-2
-ΦΥΛΑΞΗ: Χανα Κέρβερος, Κουλης αλερτ μεν αλλα κατα τα αλλα δεν το χουμε.. Σκορ 5-2
- ΑΦΟΣΙΩΣΗ : Η χανα δειχνει καλα στοιχεία αλλα Κουλης υπερεχει, ζει για να ναι διπλα μου. Σκορ 5-3
Νικητρια η Χανα στα σημεια αλλα και τα δυο καταλαμβανουν ισο χωρο στην καρδια μου (να τα ακουν μερικοι και μερικες ).
Να το κοιτάξεις αυτό, γιατρέ μου...χαχαχχαχαχα εχεις 'ερωτευτει" ποτέ σκυλο; Εαν ναι με καταλαβαινεις; εαν οχι, αστα να πανε !!!
οριστε..εχουμε και προδιαγρφες για μοντελινγκ. 5-5 ισοπαλια πηγαμε. αγορια ιππότες ,κοριτσια κότες!!χαχα, σκοτιστήκαμε
εχεις δικιο!! στο πεισμα ο κουλης κερδιζει κατα κρατος !!! η μικρη ειναι φουλ ξεροκεφαλη ! δεν το χα σκεφτει ! 5-4 ! πλησιαζει σε αποσταση αναπνοης ο ντρούλης μου !
α, και ενα ωραιο νεο, χασαμε 800 γρ, ειναι τωρα στα 11, αλλες 2000 γρ και τον κατεβαζω καλοκαιρι παραλία και το φθινοπωρο για μιστερ Ελλάς
Λογικά λόγω προέλευσης θα προτιμάει αγώνες Σούμο ή το κάστρο του Τακέσιληξτο !
πεναλτι μια χαρα..
κοριτσι τωρα και πεναλτι :xD:
κουλης στο γαμα, ενα μηδεν
χανα σουτ,παει το περιστερι,καλα σαραντα ! :xD: (δε πιστευω να την βαζεις να βλεπει μπαλα)
στο τακεσι ειναι σικε ο τελικος με τα νεροπιστολα ! χα00χ0χ0αχΛογικά λόγω προέλευσης θα προτιμάει αγώνες Σούμο ή το κάστρο του Τακέσι