μάλλον βλέπει πως έρχεται μαξιλάρα king size για τη Χάνα, στη βόλτα δεν είναι (πλέον) το επίκεντρο των περαστικών, είναι κάπως στην απ' έξω και έχει ξενερώσει με τη ζωή τουη μαυρη αληθεια ειναι οτι τωρα τελευταια εχει αυτο το υφος.. σαν μελαγχολι-κουλης.. και δεν ειμαι σιγουρος τι φταίει, υποθέτω ομως η δίαιτα..
θα θελες.... οι αδιάκοπες διακρισεις που κάνεις φταίνε....η μαυρη αληθεια ειναι οτι τωρα τελευταια εχει αυτο το υφος.. σαν μελαγχολι-κουλης.. και δεν ειμαι σιγουρος τι φταίει, υποθέτω ομως η δίαιτα..
το παραδεχομαι οτι εχει γινει το επικεντρο, αλλα προσπαθω να μην το δειχνω και να κρατω ισορροπίες.. λες παρ ολα αυτα να το καταλαβαινει; δηλ εχουν τοση συναισθηση της συμπεριφοράς κλπ ωστε να αντιδρουν αναλογως ; για τα επιφανειακα συναισθηματα πχ ζηλεια κλπ το ξερω αλλα και για τα βαθυτερα ;θα θελες.... οι αδιάκοπες διακρισεις που κάνεις φταίνε....
μην του δινεις ιδεες καλεο καθιστός Βούδας..δλδ τι να πει κανείς γι αυτή τη φωτό. Είναι να πας να του χτυπάς το κεφάλι και να προσεύχεσαι "λεφτά, τύχη, υγεία" χαχαχα Αντίστοιχα, η φωτό της Χάννα που είναι;;
Το Χανα ειναι προσεκτικά επιλεγμένο, δε θα μπορουσε να ταιριάζει περισσότερο κανένα!Δεν επρεπε να την πεις Χανα.... Αστέρω επρεπε να την ονομασεις
δεν ξερω αν ειναι γενικό, παντως εμενα η δικιά μου, οσο και να προσπαθώ να το παιξω ηρεμη και αδιαφορη όταν δεν ειμαι, με περνει πρέφα αμεσως!
Αυτο παιζει να ειναι μεγάλη αλήθεια, απλως πιστευω οτι η επιστημη δε μπορεσε ακομη να το αποδειξει ! Εχω πολλες ενδειξεις οτι συμβαινει.Εγώ γιατί πιστεύω ότι μπορούν να μυρίσουν όλες μας τις ορμόνες και σε συνδυασμό με τη γλώσσα σώματός μας, μπορούν να μας "μεταφράσουν" πολύ καλύτερα απ'ότι φανταζόμαστε κι ίδιοι, ή απ'ότι καταλαβαίνουμε οι ίδιοι τον εαυτό μας?
ναι γμτ! 3 ωρες εκανα φροντιστηρια στο φωτομάγαζο και δεν καταφερα να την εξαλείψω !! παλι καλ που φαινομαι μισος, κατι ειναι κι αυτοεκεινη η σκια,πολυ ακυρη ! :mrgreen:
(ολοι οι φιλοκουλικοι θα βρουν τα φαουλ της φωτο τωρα)
θα βαλω θα βαλω !! θεεεεεενκς!!!!!!!!Γιατρε φαντασμα....θελουμε κι'αλλες φωτογραφιες!!! Κουκλια πραγματικα!
βαλε και τον κουλη να φαίνεται μισός και ψηλος, και από παγκ θα τον δεις μαστιφ!!! με αααααααααααλλο μάτι!ναι γμτ! 3 ωρες εκανα φροντιστηρια στο φωτομάγαζο και δεν καταφερα να την εξαλείψω !! παλι καλ που φαινομαι μισος, κατι ειναι κι αυτο
θα βαλω θα βαλω !! θεεεεεενκς!!!!!!!!
εκεινη η σκια,πολυ ακυρη ! :mrgreen:
(ολοι οι φιλοκουλικοι θα βρουν τα φαουλ της φωτο τωρα)