American bulldog

Ricos

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2009
2.046
82
Athens
Χαχαχα, εγω στην βολτα εχω και μια μικρη πετσετα μαζι μου και τον σκουπιζω

Darkness

Well-Known Member
8 Απριλίου 2010
792
4
Κλασικά!
Εννοείται, ότι δε μένει τίποτα καθαρό. Ειδικά τα τζάμια της μπαλκονόπορτας είναι διάστικτα και κάθε μέρα (σχεδόν) τα καθαρίζω. Το ίδιο και διάφορες άλλες επιφάνειες του σπιτιού.

Ricos

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2009
2.046
82
Athens
Ευτυχως ο δικος μου, μεσα στο σπιτι δεν εχει σαλια (ακομη) παρα μονο στην βολτα που ζεσταινεται.Εν τω μεταξυ στα σαλιο του κολλανε τα παντα, απο φυλλα, κλαδακια, μικροσκουπιδακια και οτι μπορει να ακουμπησει πανω τους. Λες και εναι κολλα ενα πραγμα!

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Ευτυχως ο δικος μου, μεσα στο σπιτι δεν εχει σαλια (ακομη) παρα μονο στην βολτα που ζεσταινεται.Εν τω μεταξυ στα σαλιο του κολλανε τα παντα, απο φυλλα, κλαδακια, μικροσκουπιδακια και οτι μπορει να ακουμπησει πανω τους. Λες και εναι κολλα ενα πραγμα!
Που να δεις τα παντελόνια μου! Οσοι με βλέπουν (και δεν έχουν τέτοιο σκύλο) καταλαβαίνεις τι μπορεί να φαντάζονται!!!

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.366
10.521
Athens
Που να δεις τα παντελόνια μου! Οσοι με βλέπουν (και δεν έχουν τέτοιο σκύλο) καταλαβαίνεις τι μπορεί να φαντάζονται!!!
:maria::paja1: Φαντάζομαι οι καθωσπρέπει κυρίες που σε βλέπουν στο δρόμο τι παθαίνουν! Φαντάζομαι όμως ότι δεν έχουν τόσο σάλιο όσο τα μπόξερ?

Darkness

Well-Known Member
8 Απριλίου 2010
792
4
Πίστεψέ με, έχουν πολύυυυ σάλιο :).
Βέβαια, δε νομίζω να συγκρίνεται κανένα με το Neopolitan Mastif. Ήταν το προηγούμενο σκυλί του καλού μου. Μιλάμε -λέει- για "μακαρονάδες" lol lol lol

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
Παιδιά αυτά τα σάλια εμένα με προβληματίζουν και που τα βλέπω...ούτε λόγος για να τα έχω και επιμονίμου βάσεως παντού....

αλλά αυτό με το παντελόνι και πού πάει το μυαλό όσον δεν ξέρουν

:paja1::paja1::paja1::paja1:
:D:D:D:D
:cuniaoo::cuniaoo::cuniaoo::cuniaoo:

έλεος......νυχτιάτικα......θα ξυπνήσω την γειτονιά:D:D:D:D

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Έχω παρατηρήσει ότι αν σκουπιστούν τα σάλια άμεσα τότε δεν αφήνουν το περίφημο αυτό σημάδι.....

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Έχω παρατηρήσει ότι αν σκουπιστούν τα σάλια άμεσα τότε δεν αφήνουν το περίφημο αυτό σημάδι.....
Βέβαια, το καλύτερο είναι η πρόληψη. Π.χ. όταν μπαίνω στο σπίτι με κουστούμι και τη βλέπω να πίνει νερό, αρπάζω ένα πετσετάκι (που υπάρχει πάντα δίπλα στην είσοδο) και της σκουπίζω τα χείλη.

brunat

Member
15 Φεβρουαρίου 2010
13
0
ΑΘΗΝΑ
sorry για την καθυστέρηση απλά προσπαθώ να καταλάβω πως απαντάω και έχω χάσει λίγο τι μπάλα....ο μικρός είναι αυτός στη φωτό..όσο για τα αλλα 2,τους γονείς του dld..αν καταφέρω να ανακαλύψω πως ανεβάζω φωτογραφίες..θα το κάνω!:)

Last edited by a moderator: