Που να δεις τα παντελόνια μου! Οσοι με βλέπουν (και δεν έχουν τέτοιο σκύλο) καταλαβαίνεις τι μπορεί να φαντάζονται!!!Ευτυχως ο δικος μου, μεσα στο σπιτι δεν εχει σαλια (ακομη) παρα μονο στην βολτα που ζεσταινεται.Εν τω μεταξυ στα σαλιο του κολλανε τα παντα, απο φυλλα, κλαδακια, μικροσκουπιδακια και οτι μπορει να ακουμπησει πανω τους. Λες και εναι κολλα ενα πραγμα!
aja1:aja1:aja1:aja1:aja1:aja1:aja1:Που να δεις τα παντελόνια μου! Οσοι με βλέπουν (και δεν έχουν τέτοιο σκύλο) καταλαβαίνεις τι μπορεί να φαντάζονται!!!
Που να δεις τα παντελόνια μου! Οσοι με βλέπουν (και δεν έχουν τέτοιο σκύλο) καταλαβαίνεις τι μπορεί να φαντάζονται!!!
:maria:aja1: Φαντάζομαι οι καθωσπρέπει κυρίες που σε βλέπουν στο δρόμο τι παθαίνουν! Φαντάζομαι όμως ότι δεν έχουν τόσο σάλιο όσο τα μπόξερ?Που να δεις τα παντελόνια μου! Οσοι με βλέπουν (και δεν έχουν τέτοιο σκύλο) καταλαβαίνεις τι μπορεί να φαντάζονται!!!
όντως, έχουν περισσότερο...:maria:aja1: Φαντάζομαι οι καθωσπρέπει κυρίες που σε βλέπουν στο δρόμο τι παθαίνουν! Φαντάζομαι όμως ότι δεν έχουν τόσο σάλιο όσο τα μπόξερ?
Βέβαια, το καλύτερο είναι η πρόληψη. Π.χ. όταν μπαίνω στο σπίτι με κουστούμι και τη βλέπω να πίνει νερό, αρπάζω ένα πετσετάκι (που υπάρχει πάντα δίπλα στην είσοδο) και της σκουπίζω τα χείλη.Έχω παρατηρήσει ότι αν σκουπιστούν τα σάλια άμεσα τότε δεν αφήνουν το περίφημο αυτό σημάδι.....
Καλησπέρα!
Έχω εγώ ένα Αμερικάνικο Μπουλντόγκ, γνήσιο αμερικανάκι, αγορασμένο και μεγαλωμένο στη Νέα Υόρκη