American bulldog

Yannis1980

Well-Known Member
10 Δεκεμβρίου 2009
65
0
Περισσός
εννοω οτι εχει περασει εξετασεις εργασια και ειναι πολυ καλος σε σωματοφυλακη και φυλαξη χωρου.Σε κατι αλλο δεν εχει δουλεψει..
εξετάσεις; βοήθησέ με... εννοείς κάποιο ring (mondioring κ.λπ.) ή κάτι πιο χαλαρό... εγώ είμαι θιασώτης του weight pulling...

brunat

Member
15 Φεβρουαρίου 2010
13
0
ΑΘΗΝΑ
Εξετασεις....Ε.Β.Υ. εχει περασει,τιποτα το ιδιαιτερο..εχει δουλεψει αρκετα ομως, κυριως για να εκτονωνεται και να περναει ευχαριστα!!weight pulling καθολου,αν και νομιζω οτι θα ηταν πολυ καλος..εγω ειμαι λιγο αντιθετη με αυτο..μπορει να κανω και λαθος βεβαια...

Darkness

Well-Known Member
8 Απριλίου 2010
792
4
Τα ΑμΜπουλ φημίζονται για το weight pulling. Είναι πολύ δυνατά σκυλιά και ιδανικά γι'αυτό. :)
Αλήθεια, πού τα πας για εκτόνωση; Εντός Αθηνών μιλάμε;

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Τώρα μπερδεύτηκα κι εγώ!
Δηλαδή κυναθλήματα κάνατε ή εκπαίδευση φύλαξης;

Ricos

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2009
2.046
82
Athens
Παιδια αν κανονισετε καμια συναντηση στειλτε μου μηνυμα. Πολυ θελω να δω απο κοντα Αμερικανικο Μπουλντογκ και ποσο μαλλον τα δικα σας που ειναι πολυ ομορφα.

brunat

Member
15 Φεβρουαρίου 2010
13
0
ΑΘΗΝΑ
Το ξερω οτι φημιζονται γι'αυτο..απλα θεωρω οτι ειναι μεγαλη καταπονηση για το σκυλο,ο οποιος το κανει ευχαριστα μεν ..αλλα για να ευχαριστησει εσενα..σε αντιθεση με ενα δαγκωμα σε μανικι που μπορει πραγματικα να το απολαυσει.Απο την αλλη ξαναλεω,μπορει και να κανω λαθος!!!!:)
Ενω ειμαι αθηνα,πηγαινω εκτος...κοντα,αλλα εκτος!

Darkness

Well-Known Member
8 Απριλίου 2010
792
4
Κοίτα, όπως έχω ξαναπεί, είμαι κι εγώ κατά του να μετατρέπω το σκυλί σ'εναν αθλητή και γενικά έχω θέμα με την την εκπαίδευση του τύπου "πιάσε" "δώσε μου το χέρι" κλπ.. Το βλέπω ίσως πιο συναισθηματικά, να μην κουραστεί, να μην τραυματιστεί κλπ κι από ό,τι σε κοβω, κάπως έτσι πρέπει να το βλέπεις κι εσύ..
Μπράβο, πολύ καλά κάνεις και τα βάζεις για εκτόνωση. Είναι ό,τι ακριβώς χρειάζονται :)

Yannis1980

Well-Known Member
10 Δεκεμβρίου 2009
65
0
Περισσός
Παιδια αν κανονισετε καμια συναντηση στειλτε μου μηνυμα. Πολυ θελω να δω απο κοντα Αμερικανικο Μπουλντογκ και ποσο μαλλον τα δικα σας που ειναι πολυ ομορφα.
και εγώ ψήνομαι...

Peter

Active Member
5 Ιουνίου 2009
38
0
Πληροφοριακά να σας πω ( αν και είμαι βέβαιος πω το γνωρίζεται) ότι συγκαταλέγονται στα πολύ δυνατά σκυλιά και έχουν διαπρέψει στο άθλημα της έλξης βαρών.

Yannis1980

Well-Known Member
10 Δεκεμβρίου 2009
65
0
Περισσός
πέρα από αυτό... γιατί τα Bordeaux, ενώ έχουν τεράστια, απίστευτη δύναμη, δεν διαπρέπουν στον W.P. ... το έχω απορία...

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.530
781
Ξεσσαλονικη!!!
προφανως θα παιζει κατι με την δομη του σωματος κ την κατασκευη τους.μπορει να ειναι κ θεμα ενδιαφεροντος κ το σκυλι να μην το γουσταρει αυτο που του βαλαμε να κανει.βεβαια ,υπαρχει κ το ενδεχωμενο απλα μεχρι τωρα να μην ετυχε να παρει μεγαλη διακριση καποιο μπορντω ,αλλα να τα παηγαινουν αρκετα καλα.

Yannis1980

Well-Known Member
10 Δεκεμβρίου 2009
65
0
Περισσός
μπα η δομή είναι τέλεια... ειδικά όταν ανοίγει τα μπροστινά πόδια το στήθος πλησιάζει το έδαφος και δεν κρατιέται με τίποτα... απλά καμία όρεξη για εργασία... να φανταστείς πως αν δει μπάλα τελείωσε, δεν τον βαστάς με τίποτα και εννοείται με πνίχτη... κανείς δεν τον πάει βόλτα, εκτός από μένα και εμένα με έχει ρίξει δυο φορές... και δεν είμαι και κανένας αγύμναστος κ.λπ. απλά κανένα ενδιαφέρον να τραβήξει έλκηθρο...

Peter

Active Member
5 Ιουνίου 2009
38
0
Να σου κάνω μια ερώτηση; Λες ‘’ κανένα ενδιαφέρον να τραβήξει έλκηθρο...’’ Εχεις δοκιμάσει ποτέ; Έχει τύχει και έχω δει dog de bordeaux σε ελξη βαρών και σε διαβεβαιώνω ότι τα πάνε μια χαρά. Ο lawrence-gr πολύ σωστά επεσήμανε ότι απλά μπορεί ή έλξη να μην είναι στα ενδιαφέροντα του σκυλού σου . Αυτό δεν σημαίνει ότι όλα τα dog de bordeaux είναι ετσι.

Last edited:

Yannis1980

Well-Known Member
10 Δεκεμβρίου 2009
65
0
Περισσός
έχω δοκιμάσει στο εξοχικό στη Ζάκυνθο ένα αυτοσχέδιο ελκηθράκι, με κορμάκι... όχι DdB δεν έχω δει να σου πω την αλήθεια... έχω δει AmBull, APBT, Canario, Malamute, τα κλασικά και πάντα από το net... αλήθεια, πώς τα πάνε; δεν έχω βρει διακρίσεις ή αναφορές...

Peter

Active Member
5 Ιουνίου 2009
38
0
έχω δοκιμάσει στο εξοχικό στη Ζάκυνθο ένα αυτοσχέδιο ελκηθράκι, με κορμάκι... όχι DdB δεν έχω δει να σου πω την αλήθεια... έχω δει AmBull, APBT, Canario, Malamute, τα κλασικά και πάντα από το net... αλήθεια, πώς τα πάνε; δεν έχω βρει διακρίσεις ή αναφορές...
Δεν έχεις δει διότι είναι πολύ λίγοι αυτοί με DdB που κατεβαίνουν και λογικό είναι όταν κατεβαίνουν 30 συμμετοχές με Pit bull και μία με DdB τον τίτλο στο τέλος να τον παίρνει κάποιο Pit bull. Έχει τύχει να δω έλξη βαρών στις ΗΠΑ και στην Αγγλία και τα έχουν πάει στην κατηγορία τους παρά πολύ καλά. Άλλος ένας λόγος που δεν έχει τύχει να πάρουν μεγάλες διακρίσεις είναι διότι τυχαίνει λόγο βάρους να τα βάζουν στην ίδια κατηγορία με τα American Bulldogς και Bandogs . Περιττό να σου πώ ότι τα American Bulldogς στην κατηγορία τους είναι τα φαβορί .Εγώ πιστεύω εάν ένα DdB προπονηθεί σωστά μπορεί να τα πάει πολύ καλά.

Yannis1980

Well-Known Member
10 Δεκεμβρίου 2009
65
0
Περισσός
καλά τα AmBulls από 80 λίβρες και πάνω είναι κορυφαία... ακόμα και τα johnson που πολλοί τα θεωρούν κουράδες...

Peter

Active Member
5 Ιουνίου 2009
38
0
Δεν έχεις δει διότι είναι πολύ λίγοι αυτοί με DdB που κατεβαίνουν και λογικό είναι όταν κατεβαίνουν 30 συμμετοχές με Pit bull και μία με DdB τον τίτλο στο τέλος να τον παίρνει κάποιο Pit bull. Έχει τύχει να δω έλξη βαρών στις ΗΠΑ και στην Αγγλία και τα έχουν πάει στην κατηγορία τους παρά πολύ καλά. Άλλος ένας λόγος που δεν έχει τύχει να πάρουν μεγάλες διακρίσεις είναι διότι τυχαίνει λόγο βάρους να τα βάζουν στην ίδια κατηγορία με τα American Bulldogς και Bandogs . Περιττό να σου πώ ότι τα American Bulldogς στην κατηγορία τους είναι τα φαβορί .Εγώ πιστεύω εάν ένα DdB προπονηθεί σωστά μπορεί να τα πάει πολύ καλά. Πέραν αυτού όμως εγώ θα σου έλεγα ότι ότι εάν σκεφτεί κάποιος να ασχοληθεί με την έλξη καλό θα ήτανε να το κάνει για την διασκέδαση του και όχι για τα διάφορα βραβεία και για τις διακρίσεις .

Yannis1980

Well-Known Member
10 Δεκεμβρίου 2009
65
0
Περισσός
... Πέραν αυτού όμως εγώ θα σου έλεγα ότι ότι εάν σκεφτεί κάποιος να ασχοληθεί με την έλξη καλό θα ήτανε να το κάνει για την διασκέδαση του και όχι για τα διάφορα βραβεία και για τις διακρίσεις .
Δεν το συζητάω... εννοείται...