American bulldog

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Εννοείς την μία φωτό που έχεις βάλει και σαν avatar;
Δεν έχεις φτιάξει δηλαδή άλμπουμ με πολλές φωτό;
Γιατί αυτό κατάλαβα ότι εννοούσες και εγώ τουλάχιστον, δεν το βλέπω αν το έχεις κάνει.

ΣΑΛΙΑΣ

Member
13 Οκτωβρίου 2010
5
0
ΑΘΗΝΑ
Πρέπει να είχα κάνει το άλμπουμ prive για τσέκαρε τώρα...
υ.γ. Συγνώμη για τα συνεχώμενα post νέος είμαι θα μάθω :)

ΣΑΛΙΑΣ

Member
13 Οκτωβρίου 2010
5
0
ΑΘΗΝΑ
Ευπροσδεκτοι όλοι αρκεί ένα προφιτερόλ για μένα και DENTASTIX για τον μικρό, αλλιώς βλέπω να σας ρίχνει το αγρίμι πόρτα :)

Darkness

Well-Known Member
8 Απριλίου 2010
792
4
Βρε βρεε καλώς τον! Κι άλλο αμερικανάκι στην παρέα :)
Από ό,τι βλέπω, έχει πιο λεπτή μουσούδα και όχι τόσο πλατύ κεφάλι, άρα είναι διαφορετικός από τον Ούζο μας.

Μα, καλά, αυτό το Σάλιας πώς σου ήρθε; Εεεεε;; Έχουν σάλια τα μπουλντόγκια;;;;; Πού τα είδες;;;;;:D:D:D:D:D:D

ΣΑΛΙΑΣ

Member
13 Οκτωβρίου 2010
5
0
ΑΘΗΝΑ
Τα σάλια σε γενικές γραμμές καθ' όλη την διάρκεια της μέρας παλέυονται... Με το που ανοιξω το ψυγείο ή μυρίσει φαί ανοίγουν οι βρύσες τις κολάσεως!!!! Ακατάσχετη σαλοραγία με έντονα σημάδια φουσκάλας στο κατω χείλος!!!! Έτσι όπως κάνει με το φαγητό ο παλιολιγούρης σκέφτομαι ,για πλάκα πάντα, αμα μπει κανεναςκλέφτης το βράδυ σπίτι με καμια μπριζολα στην κολότσεπη αν θα επιτεθει στον κλέφτη ή στην μπριζόλα :)

ektor

Well-Known Member
22 Μαρτίου 2008
118
0
Γειά χαρά σε όλους, είμαι καινούργιος στην παρέα και θέλω μερικές συμβουλές - απαντήσεις από τουσ ποιο 'γνώστες' της ράτσας.
Είμαι ο ευτυχής κάτοχος του εικονιζόμενου εν ονόματι ΑΡΗΣ.
Ο κούταβος έπεσε στα χέρια μου σε ηλικία 8 1/2 μηνών μετά απο 3 αφεντικά με βεβαρημένο ιστορικο ασθενειών.
Πλέον είναι υγιεστατος και τρισευτυχισμένος.
Μιλώντας αυτή την στιγμή είναι 33 κιλά και ύψος συνεχώς αυξανόμενο, 18 μηνών βλέπετε.
Αν και είναι ιδιαίτερα μυώδης όπως όλη η ράτσα του με προβληματίζει το γεγονός ότι ειναι λίγα κιλά σύμφωνα με τα στάνταρ της φυλής (σύμφωνα με το internet πάντα), κάτι που με κάνει να αναρωτιέμαι αν ανήκει στην κατηγορία των scott type η υβριδικων όπως διάβασα.
Το άλμπουμ με τις φοτο του είναι στην διάθεση των μελών περιμένω σχόλια και παρατηρήσεις.
Καταρχας,να σου ζησει και να το χερεσαι το σαλιαροαρκουδι σου!:)
Οντος 18μηνων και 33κιλα,ειναι λιγα.
Εμενα πιο πολυ για μπουλι μου φενεται!

ektor

Well-Known Member
22 Μαρτίου 2008
118
0
Μετα τους 18 μηνες περιμεναι περισοτερο,να χοντρηνει το κεφαλι κ οχι τοσο να παρει και αλλο υψος!
Τουλαχιστων αυτο εγινε με τον δικο μου!:)

Billy

Well-Known Member
9 Οκτωβρίου 2008
230
2
Μετα τους 18 μηνες περιμεναι περισοτερο,να χοντρηνει το κεφαλι κ οχι τοσο να παρει και αλλο υψος!
Τουλαχιστων αυτο εγινε με τον δικο μου!:)
Θέλουμε φωτογραφίες με Προμηθέα!!!!!!!!!