Acana - Origen

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Του κάνανε το τραπέζι και είχαν Orijen στο φούρνο?
:D:D:D

Γιατί θέλεις να αλλάξεις τροφή??

Τι τροφή δίνεις τώρα?

Εκτος του ότι ξετρελάθηκε υπάρχει κάποιος άλλος σοβαρός λόγος για να αλλάξεις?

atanasiogr

New Member
4 Ιανουαρίου 2009
3
0
Σου στέλνω pm με καταστήματα που ξέρω.
μπορείς να στείλεις και σε μένα σε παρακαλώ?

δεν γίνεται εισαγωγή 7,5κιλών και 13.5κιλων σε ACANA puppy small breed και ψάχνω κάποιο pet shop που 8α κάνει καλύτερη τιμή σε 3-4 συσκευασίες των 2,5κιλών.

Πάντως δεν είναι περίεργο που όχι μόνο αυξήθηκαν οι ποσότητες διατροφής, αλλά και η μεγαλύτερη ποσότητα δίνεται στην ηλικία των 5-9 μηνών? ενώ οι άλλες σκυλοτροφές ( και η όριτζεν) έχουν το μέγιστο μεταξύ 4-6 μηνών και μετά τους 6 μειώνεται σταδιακά.

χαιρετισμούς

manolis68

Well-Known Member
29 Ιουλίου 2008
416
0
Athens
Ναι η Royal είναι ακριβότερη. (2-3 ευρώ το σακί βέβαια αλλά είναι)
Εγω γιατι την ψωνιζω 7€ ακριβοτερη? Μιλαω για την νεα Acana Puppy Large (που ειναι απαραδεκτη) και την φερνανε σπιτι χωρις επιβαρυνση με 56€ και την Royal Maxi junior 32 που την φερνουν και αυτη χωρις επιβαρυνση με 63€. Ξερεις κατι που δεν ξερω? Στειλε μου μηνυμα να διαφωτιστω αν μπορεις! :cool::idea:

admin

Administrator
Staff member
21 Ιουλίου 2005
2.181
930
Με αφορμή τις δικές σας , τελευταίες δημοσιεύσεις , θα ήθελα να ανακοινώσω πως οι δημοσιεύσεις τύπου "Στείλε μου π.μ." , "Σου έστειλα π.μ." , "Ευχαριστώ για το π.μ." θα διαγράφονται.

Πρώτον γιατί το π.μ. αρκεί σαν μέσω επικοινωνίας.
Δεν είναι απαραίτητο να το γράφετε και δημόσια.

Δεύτερον γιατί πλέον δεν υπάρχει περιορισμός στο να αναφερθείτε δημόσια σε καταστήματα , εκτροφείς και επαγγελματίες γενικότερα.

Τέλος , γιατί είναι ανούσιες και πολλές φορές ενοχλητικές δημοσιεύσεις.

Ευχαριστώ πολύ!

Panos0685

Well-Known Member
21 Ιουλίου 2008
490
1
43
Anthousa Athens
Δεύτερον γιατί πλέον δεν υπάρχει περιορισμός στο να αναφερθείτε δημόσια σε καταστήματα , εκτροφείς και επαγγελματίες γενικότερα.
Που μπορουμε να δουμε τους νεους κανονισμους?
Τα αντιστοιχα threads δεν ειναι προσφατα αλλαγμενα....νομιζω...!

Ακυρο...το βρηκα!

:)

molotof

Well-Known Member
16 Σεπτεμβρίου 2009
108
0
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
μπορεί κάποιος να με ενημερώσει για κάποιο κατάστημα στο περιστέρι που να έχει οrijen ?
μόλις πήρα μετάθεση κ δεν σκοπεύω να κουβαλάω σακιά απο πάτρα

dimiv

Well-Known Member
18 Αυγούστου 2008
506
0
50
Αθήνα
τηλεφώνησε στον εισαγωγέα 2810-831054

και θα σου πει σε ποια Petshop στο περιστέρι ή όπου αλλού σε βολεύει πωλείται

η orijen

manolis68

Well-Known Member
29 Ιουλίου 2008
416
0
Athens
Γιατι απαραδεκτη????
Γιατι την αλλαξανε αρχες του ετους. Η παλιοτερη ηταν οκ. Μολις ομως η δικια μου εφαγε την καινουρια, καταχεζε τον τοπο με μαλακα κακα (μορφη τουρτας), και μαλιστα 5-6 φορες τη μερα! Μαλιστα δεν μπορουσε να κρατηθει και της φευγανε στο μπαλκονι! Να μη μιλησω για τη βρωμα που ειχαν...
Μετα ακουσα τη συμβουλη του εκτροφεα της, και του κτηνιατρου της και ενα-δυο φιλων απο εδω μεσα και το αλλαξα σε Royal maxi 32.
ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗ ΝΥΧΤΑ! Σταματησαν τα μαλακα κακα μαχαιρι! Μυριζουν πολυ λιγοτερο και η μικρη κρατιεται ανετα ωστε να τα κανει 2 φορες τη μερα.
Για την αναπτυξη της δεν ειχα κανενα προβλημα με την Acana. Μονο με το κοπρανα ειχα και με τη μυρωδια του δερματος απο οσο θυμαμαι που και αυτο με την Αcana μυριζε απιστευτη "σκυλιλα" ενω τωρα ακομα και μετα απο 15 μερες χωρις μπανιο δε μυριζει τιποτα.

manolis68

Well-Known Member
29 Ιουλίου 2008
416
0
Athens
Ναι το τριχωμα ηταν μια χαρα! Αλλα η βρωμα μεγαλη... Οταν ετρωγε την παλιοτερη που ειχε και λιγοτερη πρωτεινη, η κατασταση ηταν μια χαρα. Με τη νεα ομως ειχα προβλημα.
Τα κοπρανα ειναι ΟΚ?

mariaso

Well-Known Member
6 Σεπτεμβρίου 2009
62
0
Ηράκλειο - Κρήτη
παιδια να ρωτήσω κάτι. Πήγα σε ένα pet shop να πάρω τροφή στο σκύλο μου.(της δίνω royal canin). sto pet shop είχε όλες τις τροφές που κυκλοφορούν στο εμπόριο. Ο μαγαζάτορας που τον ρώτησα για τις τροφές ενώ είχε και origen μου είπε ότι δεν είναι τοσο καλή όσο λένε γιατι έχει πολλές προτείνες. βασικά είναιο λίγο κουφό γιατί ξέρω ότι είναι ακριβή τροφή και αυτός αντι να μου την πασαρει μου την δυσφίμιζε! Καλά πως είναι δυνατον να μην είναι καλή επειδή έχει πολλές προτείνες? οι σκύλοι ούτος ή άλλος δεν τρώνε απο την φύση τους κρέας? Αρα πως είναι δυνατον να μην είναι καλό να μην τρώνε μια τροφή με πολλές προτείνες?????

maltezzzz

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2009
243
0
μπορεί κάποιος να με ενημερώσει για κάποιο κατάστημα στο περιστέρι που να έχει οrijen ?
στη φιλοθεη ξερω απο κει που την παιρνω εγω.στην οδο καποδιστριου.pet-net λεγεται το μαγαζι.πολυ καλος επαγγελματιας αυτος που το χει...εχει τις καλυτερες μαρκες που κυκλοφορουν εδω τουλαχιστον..

Ferb

Well-Known Member
22 Αυγούστου 2009
417
2
ΡΙΟ
www.rottweilers.gr
παιδια να ρωτήσω κάτι. Πήγα σε ένα pet shop να πάρω τροφή στο σκύλο μου.(της δίνω royal canin). sto pet shop είχε όλες τις τροφές που κυκλοφορούν στο εμπόριο. Ο μαγαζάτορας που τον ρώτησα για τις τροφές ενώ είχε και origen μου είπε ότι δεν είναι τοσο καλή όσο λένε γιατι έχει πολλές προτείνες. βασικά είναιο λίγο κουφό γιατί ξέρω ότι είναι ακριβή τροφή και αυτός αντι να μου την πασαρει μου την δυσφίμιζε! Καλά πως είναι δυνατον να μην είναι καλή επειδή έχει πολλές προτείνες? οι σκύλοι ούτος ή άλλος δεν τρώνε απο την φύση τους κρέας? Αρα πως είναι δυνατον να μην είναι καλό να μην τρώνε μια τροφή με πολλές προτείνες?????
υπαρχουν πολλες εξηγησεις γιατι δεν ειναι καλη η πολυ προτεινη.αυτο που παιζει περισοτερο ρολο ειναι το κλιμα οπου στην ελλαδα δεν εχουμε πολλα κρυα και η αθλητικη ζωη του σκυλου.αυτα ξερω εγω τουλαχιστον.

jimmy58

Well-Known Member
16 Σεπτεμβρίου 2008
260
0
acana kai orjigen εχει ενα μαγαζι στο ιλιον κοντα στο περιστερι που μενω και εγω.δεν θυμαμαι διευθυνση μολις τη βρω θα στη στειλω

maltezzzz

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2009
243
0
και γω εχω μπερδευτει με το θεμα τροφης.δεν ξερω αν ειναι ακαταλληλη η orijen για τα κουταβια αλλα για τις γνωστες μαρκες οπως hills pro plan eukanuba kai royal canin μου φαινεται λογικο να μας τις πασαρουν οι κτηνιατροι γιατι ολοι αυτες πουλανε και παιρνουν ποσοστα...εχω ανακαλυψει την arden grange.ξερει καποιος να μου πει αν ειναι καλη???τελικα ποια ειναι καλυτερη και πιο καταλληλη για μαλτεζ??

mariaso

Well-Known Member
6 Σεπτεμβρίου 2009
62
0
Ηράκλειο - Κρήτη
Μαλτεζζζ. εγώ της δίνω την royal canin. H εκτρωφέας που την πήρα την τάιζε royal canin και αυτήν και όλα τα σκυλακια που είχε οπότε θεωρώ ότι για να την χρησημοποιούσε θα ήταν κατάλληλη κξαι γι αυτά

Gizmo

Well-Known Member
11 Φεβρουαρίου 2009
563
1
Ηρακλειο Κρητης
H orijen δεν συνισταται σε κουταβια λογω του μεγαλου ποσοστου πρωτεινης που το κουταβι δεν θα μπορεσει να το χρησιμοποιησει ,να γυμναστει , ωστε να φτιαξει τους μυς του.
Για ενηλικα σκυλια ειναι απο τις καλυτερες τροφες !Γνωμη μου.

@ferb Η αθλητικη ζωη ναι , αλλα τα κρυα που κολλανε;;

Το καθε σκυλι εχει και την τροφη που του ταιριαζει:
Βασικα κοιταμε καποια σημεια οπως :
1. Κοπρανα (ποσοτητα,σκληροτητα,συχνοτητα)
2. Τριχωμα (λαμπερο μαλακο)
3. Διαθεση σκυλου

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog