Acana - Origen

maltezzzz

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2009
243
0
μα απ οτι ξερω μια καλη τροφη δεν ειναι μονο για κυνηγοσκυλα που τρεχουν στα βουνα.ειναι μια πληρης τροφη με ολα τα συστατικα που χρειαζεται ενα σκυλακι για να ειναι υγειες.
αρκει να ταιρειαζει και στον οργανισμο του
εχεις δικιο jimmy58 και γω αυτο νομιζω αλλα κι απτην αλλη ακουω που λενε οτι οι πολλες πρωτεινες δεν ειναι παντα και το καλυτερο...αλλα στην ουσια παει αναλογικα το θεμα.σε 50gr δηλ.που τρωει το δικο μου παιρνει τοσες πρωτεινες που παιρνει και το κυνηγοσκυλο που τρωει περισσοτερο αλλα ειναι και πιο μεγαλο...ομως το ενα θα καψει κατι ενω στο δικο μου που καααααθεται ολη μερα θα γινει λιπος οποτε σκεφτομαι εγω τωρα:γιατι να μην παρω κατευθειαν λιπος και να πληρωνω την orijen?δεν ειναι σωστος ο συνειρμος μου:confused:το οτι μας τα κανει 4-7 φορες τη μερα τωρα που του δινω hills πως το βλεπετε?5 μηνων ειναι,δεν ειναι δα και πολυυυυ κουταβι...

spyrou

Well-Known Member
13 Νοεμβρίου 2008
858
6
εχεις δικιο jimmy58 και γω αυτο νομιζω αλλα κι απτην αλλη ακουω που λενε οτι οι πολλες πρωτεινες δεν ειναι παντα και το καλυτερο...αλλα στην ουσια παει αναλογικα το θεμα.σε 50gr δηλ.που τρωει το δικο μου παιρνει τοσες πρωτεινες που παιρνει και το κυνηγοσκυλο που τρωει περισσοτερο αλλα ειναι και πιο μεγαλο...ομως το ενα θα καψει κατι ενω στο δικο μου που καααααθεται ολη μερα θα γινει λιπος οποτε σκεφτομαι εγω τωρα:γιατι να μην παρω κατευθειαν λιπος και να πληρωνω την orijen?δεν ειναι σωστος ο συνειρμος μου:confused:το οτι μας τα κανει 4-7 φορες τη μερα τωρα που του δινω hills πως το βλεπετε?5 μηνων ειναι,δεν ειναι δα και πολυυυυ κουταβι...
η hills ειναι μια ιδιαιτερη τροφη η γνωμη μου ειναι οχι orijen λογο υπερβολικης πρωτεινης acana ναι με μια επιφυλαξη. αλλα το καλυτερο ειναι να αλλαξεις την hills και να παρεις μια αλλη με νορμαλ πρωτεινη

Teobullmastiff

Well-Known Member
25 Ιουλίου 2009
4.816
3
40
Πεντελη,Αθηνα
οχι Amalthea και ομολογω τωρα εχω λιγο μπερδευτει...

ευτυχως απ'οτι ειδα δεν εχει κανει recall την giant breed puppy...

αρα δεν ειναι πια καλη?ειλικρινα τωρα μπερδευτηκα.

George A

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
3.215
239
εχει πολύ σημασία στην ξηρά τροφή οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούν μην εστιάζεται μόνο στην σύσταση και τις πρωτείνες.

katerina.24

Well-Known Member
14 Οκτωβρίου 2009
53
0
κώς
Για την Orijen puppy large breed που πηρα πριν απο μισο μηνα περιπου πληρωσα 77 ευρω το μεγαλο σακι (13.5 kg) η Acana μιας και ειναι λιγο κατωτερη απ οτι μου ειπαν εκανε γυρω στα 10-15 ευρω κατω.
Κ εγω τοσο την παιρνω!!! Απλα πληρωνω κ μεταφορικα γιατι μου τη στελνουν... Δυστυχώς :( στον τοπο μου δ πουλάει κανείς orijen!!!Ολοι εχουν purina,hills,eukanuba κτλ!!!

Last edited:

maltezzzz

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2009
243
0
η Royal Canin ειναι πολυ καλη τροφη.

Αλλα και παλι αυτο δεν αφορα το συνολο των σκυλων...και παλι ισχυει το "τι ταιριαζει στο δικο σου σκυλι"...
δεν ξερω τι ταιριαζει στο σκυλο μου,πρεπει να τη δοκιμασω πρωτα(οχι εγω:p)εχω δωσει στο σκυλακι μου ενα δειγμα οριτζεν οποτε δεν μπορω να χω καθαρη εικονα αν ταιριαζει η οχι εφοσον δεν την εδωσα και πολυ καιρο..φυσικα δεν ειναι ολες οι τροφες καταλληλες για ολους τους σκυλους αλλα επειδη ετσι κι αλλιως θελω να αλλαξω τη hills ηθελα να ρωτησω για τις πρωτεινες....οποτε μου προτεινεις να παρω royal που δεν εχει τοσες πολλες πρωτεινες ε?και να δω αν του ταιριαζει...αλλα εκτος απο τριχωμα διαθεση κτλ.μπορω να καταλαβω και απο τη συχνοτητα κακων:p:confused:η η υπερβολικη του ανακουφισει ωφειλεται στο οτι ειναι 5 μηνων και κατι???γιατι αν ειναι φυσιολογικο αυτο τοτε δεν υπαρχει λογος να αλλαξω την hills γιατι το μονο προβλημα που εχω με την συγκεκριμενη τροφη ειναι τα πολλαααααα κακα!!!η κτηνιατρος μου ισχυριζετε οτι αυτο συμβαινει λογω ηλικιας αλλα εχω τις επιφυλαξεις γιατι η ιδια πουλαει hills βεβαια ποτε δεν μου την προωθησε με το ζορι αλλα...ειμαι λιγο επιφυλακτικη...

maltezzzz

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2009
243
0
Σχετικά με την Royal canin το εργοστάσιο της Γαλλίας (από το οποίο προμηθεύεται η Ελλάδα δεν έχει κάνει recall.
μολις την αγορασα:mad:τι recall δηλαδη??

jimmy58

Well-Known Member
16 Σεπτεμβρίου 2008
260
0
παντως πρωτεινη απο πρωτεινη εχει διαφορα
πχ πρωτη ποιοτικα ειναι απο το αυγο και στη συνεχεια απο κοτοπουλο και πουλερικα

kkranis

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2009
2.583
11
Αγ. Παρασκευή
παντως πρωτεινη απο πρωτεινη εχει διαφορα
πχ πρωτη ποιοτικα ειναι απο το αυγο και στη συνεχεια απο κοτοπουλο και πουλερικα
Νομίζω ότι η καλύτερη πηγή πρωτεΐνης είναι το ψάρι.

Μετά ακολουθούν τα υπόλοιπα με τη σειρά που είπες :)

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Το γάλα και τα αβγά. Το εύπεπτο της πρωτεΐνης στους σκύλους φτάνει το 95% στο γάλα και στην πρωτεΐνη του αβγού. :)

maltezzzz

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2009
243
0
δεν ξερω αν ειναι τελικα η καλυτερη τροφη για τον σκυλο μου η royal παντως η μικρη μου ετρωγε παντα το ενα απο τα δυο γευματα και τωρα που της αλλαξα την τροφη το τρωει ολο της το φαι!!!!απο οτι φαινεται της αρεσει πολυ!!!!!:)

kkranis

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2009
2.583
11
Αγ. Παρασκευή
Το γάλα και τα αβγά. Το εύπεπτο της πρωτεΐνης στους σκύλους φτάνει το 95% στο γάλα και στην πρωτεΐνη του αβγού. :)
Δεν το ήξερα για το γάλα.

Έχω ακούσει ότι πολλά σκυλιά παρουσιάζουν δυσανεξία στη λακτόζη. Ισχύει; :confused:

Chow

Well-Known Member
3 Απριλίου 2009
406
4
Θεσσαλονίκη
Ο εισαγωγέας έφτιαξε ιστοσελίδα. Έχει χάρτη με όλα τα σημεία πώλησης και διευθύνσης με τηλέφωνα. Και φυσικά όλα τα προϊόντα Acana-Orijen που υπάρχουν. Δε βάζω το λινκ, γιατί δεν ξέρω αν επιτρέπεται, αλλά δεν είναι δύσκολο να το βρείτε ;)

Επίσης υπάρχει και προσφορά Δεκεμβρίου: με 13,5 κιλά ακάνα, δώρο ένα σακί 2,5 κιλά.

Last edited:

puzzle

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
513
1
Patissia
Πάντως σήμερα που πήγα και πήρα ένα 13κιλο acana, δε μου έδωσαν 2,5 κιλά δώρο :(
Αυτο συμβαινει γιατι ολα τα μαγαζια αναμενουν τις παραγγελιες με τις προσφορες...και εσυ προφανως αγορασες απο σακια που ειχε ηδη στο μαγαζι...
Ειχαν ενα προβλημα στη μεταφορα αλλα εμαθα οτι εχουν αρχισει και τα μοιραζουν στα μαγαζια αυτες τις μερες!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog