υποχρεωτικο ZTP

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
περίμενα να απαντήσει κάποιος για να συνεχίσω :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

εδώ και κάποια χρόνια κάποιος εκτροφέας (ονόματα δεν λέμε) προτείνει στην ετήσια συνέλευση του Κ.Ο.Ε. να θεσπιστούν διαφορετικά χρώματα pedigree για τα σκυλιά που πληρούν κάποιες ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ προυποθέσεις.

π.χ.

κουτάβια ροτβάιλερ τα οποία οι γονείς έχουν

δυσπλασία - τίτλο εργασίας ή Ε.Ε.Ι.Π. - ένα χαρακτηρισμό πολύ καλός σε έκθεση να πέρνουν κόκκινο χρώμα pedigree αντί για το μπλέ.

έτσι θα ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΝ απο τα κουτάβια του BYB του εισαγωγέα κλπ

ο Κ.Ο.Ε. αρνείτε προβάλωντας σαν δικαιολογία ότι θα υπάρξει οικονομική εκμετάλευση :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: ΄

έτσι όλα τα κουτάβια πέρνουν το ίδιο χρώμα pedigree

πως σας φαίνετε :?: :?: :?: :?: :?:

DASTY

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2007
770
0
Thessaloniki
www.scarvasstrand.com
Ωραία ιδέα πολύ προχωρημένη σε μια χωρα που η "εκτροφής" εκτρέφουν χωρίς HD ED έλενχο ,χωρίς έστω ΜΙΑ κρίση από έκθεση ...

Σίγουρα καλύτερα τα ήταν διαφορετικό pedigree να μπορείς να ξεχωρίσεις από πίτουρα!

Πέρα από Γερμανία δεν ξέρω και αν γίνετε κάπου αλλου στο κόσμο κάτι τέτοιο?

Ξέχασα και κάνω edit να πω ότι για ali μια φορα το ΚΌΕ είναι κατά τις κοινολογίας με αυτή στάση :!:

asli

Well-Known Member
8 Φεβρουαρίου 2008
557
1
48
Θεσ/νικη-Αγ.Τριαδα
aslihan.gr
DASTY said:
Ωραία ιδέα πολύ προχωρημένη σε μια χωρα που η "εκτροφής" εκτρέφουν χωρίς HD ED έλενχο ,χωρίς έστω ΜΙΑ κρίση από έκθεση ...
Dasty γενικα μιλαω οχι μονο εδω ,πως θα φαινοταν αν μας το επέβαλλαν
έστω και με ζόρι :hitler:

ηταν ενα θεμα να παρατησουν πολλοι την εκτροφη??? \:D/

DASTY

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2007
770
0
Thessaloniki
www.scarvasstrand.com
Μπορεί να παρατήσουν την εκτροφή (με το τρόπο αυτό δεν την κάνουν και όλας)

σίγουρα δεν τα παρατήσουν πώληση σκύλων!

Θα βρούνε μια ομαδική δικαιολογία και τα συνεχίσουν παραγωγή κουταβιών προς πώληση όπως κάνουν και σήμερα :wink:

BasKal

Well-Known Member
2 Νοεμβρίου 2007
423
2
Ειμαι υπερ, αλλα ειναι προωρη.Ουτε στην Ιταλια δεν ειναι υποχρεωτικη, που ειναι η σημαντικοτερη χωρα εκτροφης σημερα. (Υποχρεωτικη ειναι σε Γερμανια-Τσεχια). Μεσα σε 5 χρονια ομως πρεπει να εχει επιβληθει.
Προτιμω να γινουν υποχρεωτικα τα τεστ υγειας για την ωρα και να αρχισει η οργανωση σταρτερ ΖΤΡ (και κανονικου) εδω.

BasKal

Well-Known Member
2 Νοεμβρίου 2007
423
2
Προσωπικα, κανω επισημα HD aπo to 2000. Εχω σκυλια 3η γενια με test οπως και τεστ χαρακτηρα. Οι περισσοτεροι κανουν HD. Moνo ενας δεν εχει κανει απο τους γνωστους μεχρι τωρα - τουλαχιστο επισημα.
Σκοπευω να προτεινω στο κλαμπ να γινει το ζευγαρωμα σκυλων χωρις τεστ πειθαρχικο παραπτωμα για τους εντος ομιλου εκτροφεις. Θα ξεφυγουν βεβαια καποιοι αδεσποτοι, αλλα ειναι ασημαντοι μεχρι τωρα.

BasKal

Well-Known Member
2 Νοεμβρίου 2007
423
2
Εγω ξερω μονο εναν ντομπερμανα (που αξιζει να αναφερθει) που δεν κανει.
Το σκυλι ειναι 3 γενιες ελληνικο. Ειναι τρισεγγονο των πρωτων μου θηλυκων.