υποχρεωτικο ZTP

BasKal

Well-Known Member
2 Νοεμβρίου 2007
423
2
Στην αμερικη ειχαν γινει οι εξετασεις??
Κροτοφοβικος ειναι ο σκυλος που παρουσιαζει επαναλαμβανομενα επεισοδια ...Οχι μονο ενα.
Αλλα στο κορουνγκ πεφτουν τουλαχιστο 2 πυροβολισμοι η οχι; (Εχω μεσανυχτα απο τις εξετασεις για ροτ)

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Επαναλαμβανόμενα στην ίδια εξέταση εννοείς ?
Οπότε αν ένα σκυλί φοβηθεί στο δεύτερο και όχι στο πρωτο ?
Περίεργος όρος του κροτοφοβικού ...

Nai, 2 όπως και στο ZTP που πρέπει να είναι περασμενο ... όπως περασμένο πρέπει να είναι και το SchH3 ... :? πάλι στην κακιά στιγμή πάω με το μυαλό μου ... sorry ...

Ενας σκύλος που έχει περάσει αυτά στην Γερμανία έχει ακούσει πυροβολισμούς περισσότερους από Βετεράνο του Βιετνάμ, και τον εχει δεί τόσο πολύς κόσμος που αν ήταν κροτοφοβικός θα είχε γίνει τόσο βούκινο, και δεν καταλαβαίνω τί νόημα θα είχε να περάσει το Κorung ...

BasKal

Well-Known Member
2 Νοεμβρίου 2007
423
2
Κατ' αρχην εχω εμπειρια απο προπονησεις και καταλαβαινω, οτι φαινεται σχεδον απιθανο να ειχε εκδηλωσει πριν προβλημα και να τον πηγαν για κορουνγκ.
Υπαρχει βεβαια η περιπτωση σε καποιο σταδιο των προπονησεων να συνδιασε ο σκυλος τον κροτο με πονο για παραδειγμα, απο λαθος στην εκπαιδευση, αλλα τοτε μιλαμε για σκιτζη εκπαιδευτη.
Ομως ας πουμε οτι δεν ισχυουν αυτα τι παει να πει "κακια στιγμη"???

Εχω δει ντομπ σε τεστ χαρακτηρα με την εξης εικονα: Πρωτος πυροβολισμος:Σηκωμα των αυτιων, αλλα τιποτε αλλο,2ος:Ελαφρο τιναγμα να ξεφυγει, 3ος: Παγωμα και τρεμουλο, "ουρα στα σκελια" 4ος:Πληρης απορυθμιση.Αν δεν ειχε πεσει ο 3ος ισως και να περναγε οριακα.
Ο 3ος και ο 4ος επεσαν για ελεγχο μετα τον 2ο εφοσον φανηκε οτι κατι δεν πηγε καλα.Στο γκρουπ ηταν αριστος πριν.Και εκανε καλες επιθεσεις γενικα...
Ο γιος του εφτασε SzH3 νομιζω, δεν εδειξε κανενα σημαδι φοβου στο στιβο, αλλα στο σπιτι του μπροστα μου κρυβοταν κατω απο τα τραπεζια αν ακουγε πχ κροτιδα στο διπλα τετραγωνο.

S13

Well-Known Member
30 Απριλίου 2007
305
0
www.rott-gr.com
Tι να πω και εγω Denis πολυ περιεργο μου φενεται .
Και δεν την εχει και σε video o ADRK την συγκεκριμενη εξεταση θα την αγοραζα σιγουρα για να εβλεπα τι πραγματικα εγινε .
Το αλλο με Vico τι λες? Ηταν ο δευτερος γιος του Jackomo μετα τον Βalou που ειχε κανει επιθεση σε κριτη.
Το 2000 στο ΚS ο Balou ειχε κανει ντου στον Αnton Spindler την ωρα μου του επιανε τα "μπαλακια" :lol: :lol: :lol: με συνεπεια να αποβηθει.

vasilis chios

Well-Known Member
14 Μαρτίου 2008
68
0
Χίος
www.doberman.gr
BasKal said:
δεν εδειξε κανενα σημαδι φοβου στο στιβο, αλλα στο σπιτι του μπροστα μου κρυβοταν κατω απο τα τραπεζια αν ακουγε πχ κροτιδα στο διπλα τετραγωνο.
Αυτό κάνει κ εμένα, στο σπίτι μέσα δεν ξέρει που να κρυφτεί ενώ στο δρόμο τίποτα. Σαν να μην το άκουσε. Γιατί :? :? ;