τρόπος να υιοθετήσω μαλτεζακι

Yorkaddict

Well-Known Member
24 Ιανουαρίου 2011
5.449
12.876
Aθήνα
Ναι βρε! Εκανα και το άλλο να είναι ασορτί για να μην το καταλαβει :mrgreen:
Τώρα δεν φαίνεται τίποτα

Yorkaddict

Well-Known Member
24 Ιανουαρίου 2011
5.449
12.876
Aθήνα
Να πάω να δω τί έχει στο ντουλάπι από 1all για την Σελίν ;;;
Ενα ΟΛΟΚΛΗΡΟ γαλόνι conditioner;

Ε, φανταστική Γκέλυ;;; :mrgreen:

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Να πάω να δω τί έχει στο ντουλάπι από 1all για την Σελίν ;;;
Ενα ΟΛΟΚΛΗΡΟ γαλόνι conditioner;

Ε, φανταστική Γκέλυ;;; :mrgreen:
με αυτό με εξαγοράζεις για μισό μηνα!
Μετά εφοδιάσου!! :p ... αλλιως παω και της τα λέω χαρτι και καλαμαρι...

DORIS

Well-Known Member
17 Δεκεμβρίου 2010
1.213
261
38
εγω για να γυρισουμε στο θεμα θα ελεγα να παρεις ενα κοκονι που αν και δεν ειναι αναγνωρισμενη εκτροφη ειναι η ισως η φυλη με τις λιγοτερες κληρονομικες ασθενειες,ειναι και μικροσωμο ειναι και πολυ καλος χαρακτηρας (για μενα παντα)

το να ψαξεις για εκτροφειο μαλτας στο εξωτερικο μου φαινεται λιγο υπερβολη μιας και δεν βλεπω ιδιαιτερο κολλημα με την φυλη

εκτροφεας για κοκονι στην ελλαδα υπαρχει υποψιν

kostisuk

Member
15 Ιανουαρίου 2014
19
0
Ευχαριστώ για το εκτροφειο. Να ρωτήσω επειδή είναι εκτός Ευρωπης υπάρχει κάποιο θέμα τελωνείου ή οτιδήποτε γραφείοκρατικής φύσεως που θα μπορούσε να ταλαιπωρήσει το ζωάκι κατά την είσοδο στη χώρα ;

Το κοκόνι μου άρεσε πολύ αλλά επειδή ειπώθηκε ότι μαδάει πολύ, υπήρξαν έντονες αντιδράσεις από τα θηλυκά μέλη της οικογένειας !

Φωτεινή

Well-Known Member
2 Ιανουαρίου 2011
1.846
33
Αχαρναί Αττικής
Ευχαριστώ για το εκτροφειο. Να ρωτήσω επειδή είναι εκτός Ευρωπης υπάρχει κάποιο θέμα τελωνείου ή οτιδήποτε γραφείοκρατικής φύσεως που θα μπορούσε να ταλαιπωρήσει το ζωάκι κατά την είσοδο στη χώρα ;
Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, πολλά σκυλιά από τη Ρωσία (εκθεσιακά) έχουν φέρει στην Ελλάδα, φέτος θα φέρουν και άλλα.

Φωτεινή

Well-Known Member
2 Ιανουαρίου 2011
1.846
33
Αχαρναί Αττικής
kostisuk, ξέρεις πόσο θα σου κοστίσει ένα κουτάβι από εκτροφείο τέτοιου επιπέδου + τα έξοδα μεταφοράς + το export pedigree. Η θα ρωτήσω απλά πόσα λεφτά είσαι διαθέσιμος να δώσεις;

kostisuk

Member
15 Ιανουαρίου 2014
19
0
Τι ακριβως ειναι το export pedigree ?

Υποθετω οτι θα αγγιξει ή θα ξεπερασει τα 1000 ευρω ? Καλως να με ενημερωσετε ωστε να ειμαι εκ των προτερων ενημερος.

Ασφαλως προκειται για ενα μελος της οικογενειας που θα μας συντροφευει, πρωτα ο θεος, για πολλα χρονια.
Επομενως αν και θελω να ειμαι ενημερος για το κοστος δεν ειναι ο σημαντικοτερος προβληματισμος μου

Last edited:

Φωτεινή

Well-Known Member
2 Ιανουαρίου 2011
1.846
33
Αχαρναί Αττικής
Τι ακριβως ειναι το export pedigree ?

Υποθετω οτι θα αγγιξει ή θα ξεπερασει τα 1000 ευρω ? Καλως να με ενημερωσετε ωστε να ειμαι εκ των προτερων ενημερος.
Γενεολογικός χάρτης καθαρόαιμου σκύλου που προέρχεται από άλλη χώρα-μέλος FCI.
Θα ξεπεράσει τα 1.000-1.500 € μόνο η τιμή του κουταβιού, τα υπόλοιπα βάλε άλλα 300-500 € επιπλέον, στο περίπου πάντα.

DORIS

Well-Known Member
17 Δεκεμβρίου 2010
1.213
261
38
Το κοκόνι μου άρεσε πολύ αλλά επειδή ειπώθηκε ότι μαδάει πολύ, υπήρξαν έντονες αντιδράσεις από τα θηλυκά μέλη της οικογένειας !
δεν θα το'λεγα! τουλαχιστον οχι πολυ!

kostisuk

Member
15 Ιανουαρίου 2014
19
0
Ευχαριστώ πολύ για τις προτάσεις και βοήθεια σας.
Η κύρια από Ρωσία φαίνεται εξαιρετική και θα επιδιώξω να δω ένα κοκονι από κοντά.

Να ρωτήσω επισης , τα yorkshire terrier που έχουν παρόμοια χαρακτηριστικα με τα maltesakia τριχωμα κλπ., έχουν κάποιο αξιόπιστο εκτροφεα στην Ελλάδα ;

vek

Well-Known Member
22 Ιουλίου 2012
2.157
5.098
γιατι δεν ριχνετε μια ματια και στα poodle toy (κανις) είναι μικρόσωμα, δεν μαδάνε, μπορεις να τα κρατας κουρεμενα και υπαρχουν αρκετοί εκτροφεις στη Ελλαδα και εχουν και εναν πολυ καλο χαρακτηρα :)

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Ευχαριστώ πολύ για τις προτάσεις και βοήθεια σας.
Η κύρια από Ρωσία φαίνεται εξαιρετική και θα επιδιώξω να δω ένα κοκονι από κοντά.

Να ρωτήσω επισης , τα yorkshire terrier που έχουν παρόμοια χαρακτηριστικα με τα maltesakia τριχωμα κλπ., έχουν κάποιο αξιόπιστο εκτροφεα στην Ελλάδα ;
Διαφορετικός χαρακτηρας όμως τα τερριερ από τα μαλτέζ!
Εκτροφείς υπάρχουν, αν και αυτος που θα πρότεινα χωρις σκέψη, σταματαει....
Θεσσαλονικη πάλι, γινονται καλά βηματα εκτροφης.
Περα από το να μη μαδάει και προφανώς να ειναι μικρό-μικρό, τι άλλο θες από το σκυλι σου?

kostisuk

Member
15 Ιανουαρίου 2014
19
0
Υποθέτω ότι είναι πιο υπερκινητικα ;

Δεν εχω ιδιαιτερες απαιτήσεις. Να είναι ένα καλό , σχετικά ήσυχο και ήρεμο , χαδιαρικο σκυλάκι και να του αρέσουν οι βόλτες χωρίς υπερβολική ανάγκη άσκησης.
Το να μη μαδαει βεβαια βλεπω περιοριζεται σε λιγες ρατσες.

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Υποθέτω ότι είναι πιο υπερκινητικα ;

Δεν εχω ιδιαιτερες απαιτήσεις. Να είναι ένα καλό , σχετικά ήσυχο και ήρεμο , χαδιαρικο σκυλάκι και να του αρέσουν οι βόλτες χωρίς υπερβολική ανάγκη άσκησης.
Το να μη μαδαει βεβαια βλεπω περιοριζεται σε λιγες ρατσες.
με δεδομένο οτι ζω με γιορκι, θα ελεγα ότι ηρεμο δεν το λες.... βζιιιιιιιιιιιιιν γκντουπ το λες (βζιν ο ηχος οταν τρέχει και γκντουπ οταν δεν κατά το σπινιάρισμα σκάει σε ντουλάπι), και με ενεργεια ειναι και επισης τα τεριε ειναι ομιλητικά. Μην περιμενεις ότι δεν θα γαυγίσουν μεσα στο σπιτι, από το να θέλει να βγει εξω, από το να θελει να φάει, ως το να θέλει να παίξετε!
Επισης από εμενα σαν φυλη δεν θα συστηνόταν αν θες να το εχεις κουρεμένο. Μπορείς να βρεις αλλη φυλη κοντυτριχη και μικρόσωμη όπως οντως τα poodles!!

kostisuk

Member
15 Ιανουαρίου 2014
19
0
[QUOTEghelly;731535]με δεδομένο οτι ζω με γιορκι, θα ελεγα ότι ηρεμο δεν το λες.... βζιιιιιιιιιιιιιν γκντουπ το λες (βζιν ο ηχος οταν τρέχει και γκντουπ οταν δεν κατά το σπινιάρισμα σκάει σε ντουλάπι), και με ενεργεια ειναι και επισης τα τεριε ειναι ομιλητικά. Μην περιμενεις ότι δεν θα γαυγίσουν μεσα στο σπιτι, από το να θέλει να βγει εξω, από το να θελει να φάει, ως το να θέλει να παίξετε!
Επισης από εμενα σαν φυλη δεν θα συστηνόταν αν θες να το εχεις κουρεμένο. Μπορείς να βρεις αλλη φυλη κοντυτριχη και μικρόσωμη όπως οντως τα poodles!![/QUOTE]

Σχετικά ήρεμο χα χα. Και το παιχνίδι χρειάζεται !