τι φυλη να μην παρω!

DORIS

Well-Known Member
17 Δεκεμβρίου 2010
1.213
261
38
Μια σκεψη,που ηταν απο τους βασικους λογους που επελεξα την εκτροφεα μου, ηταν το οτι δεν κανει πολλες γεννες.Νομιζω καλο θα ηταν να μην επιλεγουμε εκτροφεις που κανουν πολλες γεννες καθε τρεις και λιγο,γιατι εκει εινα καθαρα για χρηματα και οχι για βελτιωση της φυλης,σαν κουταβια κατα παραγγελια. Ενω αν κανει μετρημενες γεννες και δεν το βλεπει σαν μονιμο εσοδο(επαγγελμα) πιστευω θα ειναι καλυτερα τα πραγματα..
δεν μιλαμε για εκτροφεις,μιλαμε για φυλες που ειναι με τοσο λανθανσμενο προτυπο που δεν μπορουν να υπαρχουν σωστοι εκτροφεις,εσυ μιλας γενικα,εγω το να παρεις μια κατεστραμενη φυλη απο σωστο εκτροφεα το θεωρω εφαμιλλο με το να παρεις απο byb,αυτα....

vasgial

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2011
3.531
1.729
50
Μαραθώνας-Κάτω Σούλι
Και ποιος ειναι ο σωστος εκτροφεας; Αυτος που βγαζει πρωταθλητες μορφολογιας; Βασει ποιου προτυπου; Αφού το προτυπο χάρει του οποιου επιβραβευονται υπερτυπικα σκυλια ειναι εκφυλιμενο. Πρωταθλητες μορφολογιας με δυσπλασια και υπερβαροι, αν ειναι δυνατον. Ουτε θα επρεπε να υπαρχει διαχωρισμος σε εργασιακα και μορφολογικα.

Kimigaz

Well-Known Member
7 Απριλίου 2013
743
238
Goldenland
δεν μιλαμε για εκτροφεις,μιλαμε για φυλες που ειναι με τοσο λανθανσμενο προτυπο που δεν μπορουν να υπαρχουν σωστοι εκτροφεις,εσυ μιλας γενικα,εγω το να παρεις μια κατεστραμενη φυλη απο σωστο εκτροφεα το θεωρω εφαμιλλο με το να παρεις απο byb,αυτα....
Και συμφωνω με αυτα που λες. Απλα δεν πιστευω πως αν καποιος θελει ντε και καλα τη συγκεκριμενη φυλη οτι αυτο το θρεντ θα τον σταματησει εφοσων λεμε μονο ''απο εκτροφεα και οχι πετσοπ'' ..