Τι εννοώ "νταηλίκι":
Βλέπει άλλο σκύλο και είναι λυτή.
Ουάου, ουάου, ουάου σκύλος, σκύλος ,σκύλος!!!!!!!!!!!!!!!!!
Περίμενεεεεεε, έρχομαιιιιιιιιιιιιιιι καλπάζονταςςςςςςςςςςςςςςςςς
γαβ,γαβ,γουβ, γιβ, πάρε μια πατουσιά στη μάπα, και άλλη μία. Κάτσε να πηδήξω από πάνω σου, ωχ σε έριξα, δεν πειράζει μου αρέσεις καλύτερα ξάπλωτός... Που είναι ο λαιμός σου;;; Γρήγορα δείξε μου τον λαιμό σου... Α! νάτος, χράααααπ! τσομπ! τσομπ! (μασουλάει λαιμό). Ε! που πάς. Παίζουμε τώρα λέμε!!! Σε έπιασα άτιμε, πας να μου ξεφύγεις; Παίξε, παίξε (πατουσιές, σπρωξιές, δαγκώματα κυρίως σβέρκο) Τί ουρά στα σκέλια;; Μισό λεπτό να στην επαναφέρω(δάγκωμα ουράς) γουβ,γουβ, γουβ λέμε. Τι; μου βγάζεις δόντια; ουάου τέλειο παιχνίδ!! γρρρρ, γρρρρρ κοίτα και εμένα (επιτίθετε ο άλλος σκύλος μην μπορώντας να ξεφύγει) Οοοοο και γαμώ τα δαγκώματα φιλάρα! Κοίτα και το δικό μου! Δαγκ! δαγκ! Πώ πω. Απίστευτο το τεκνό! Και τι μαλακός λαιμός! Λουκούμι! (Κάι-κάι, ο άλλος σκύλος)
Επιτέλους την πιάνω έγώ και την απομακρύνω.
Άσε με ρε μάνααααααααααααα! Κίου! κίου! αφού περνάγαμε όλοι τόσο καλά! Κλαψ! Κλαψ! (Με τα πόδια να σέρνονται στα πατώματα)
Ε! φιλάραααα! Την επόμενη φορά που θα συναντηθούμε θα σου κάνω πρώτα αυτή τη γαμάτη λαβή σκύλου-σκύτσου που δεν πρόλαβα με την τρελή :-# που έχω μπλέξει...
Λαχάνιασμα Κλαψ! Σάλια Κλάψ!
Αυτά