στο ιδιο εργο θεατες... Μεσάζοντες και Σκυλεμπόριο

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.103
Sorry που διακόπτω τις ασυναρτησίες σου αγαπητέ memi, αλλά να σου θυμίσω ότι συμμετέχεις σε σκυλοφόρουμ. Το ενδιαφέρον μας εδώ, είτε σου αρέσει είτε όχι, είναι για τα σκυλιά. Πριν λοιπόν αναρωτηθείς εκ νέου, τι συμφέρον έχει ο καθένας μας εδώ να ασχολείται μαζί σου, αναρωτήσου τι καλό έχεις κάνει εσύ όχι για τις ψυχές αυτές που λες, που ζουν το δικό τους δράμα, αλλά για τις άλλες, τις τετράποδες που είναι και πιο εύκολο. Είμαι σίγουρη - Τίποτα... Οταν αγαπήσεις τα ζώα, τα ξαναλέμε. Προς το παρόν μισείς και τους ανθρώπους και τα ζώα. Αγαπάς μόνο το συμφέρον σου...

Allegro

Well-Known Member
30 Σεπτεμβρίου 2009
878
10
Maroussi
Ok. Ειναι η τελευταια φορα που γραφω εδω διοτι προσπαειτε να περασεται εδω τα δικα σας συμφεροντα - οποια και να ειναι αυτα. Γιατρος εισαστε???? Θα ρωτησω ποσες φορες εχετε δωσει κατι για εκεινες τις φυχες ( ανθρωπινες) που ειναι στα ιδρυματα, εκεινες που πεθαινουν στιν αγκαλια τις μητερας τους απο αρρωστιες και πεινα. Που φουσκονουν απο πεινα και ζουν πολυ χειροτερα απο τα σκυλια. Τι εχετε κανει για εκεινη τη μητερα οποια προσπαθει να κανει ενα παιδι για εικοστη φορα και εχει τις ρωγες της μεχρι το πατωμα - και δεν εχει καταφερει να κρατησει στη ζωη κανενα. Τι εχετε κανει για εκεινα τα παιδια οποια γενιουνται το ιδιο γα εμποριο. Ειμαι σιγουρος - Τιποτα... Απο τοτε που αγαπησα τα ζωα - μισησα τους ανρωπους......:)
Ηλεκτροσόκ δοκίμασες???
Μπορεί να σε βοηθήσει...

ΥΓ. Αντε γειά και στο καλό...

radionuclide

Well-Known Member
11 Αυγούστου 2010
660
11
Athens
Ok. Ειναι η τελευταια φορα που γραφω εδω διοτι προσπαειτε να περασεται εδω τα δικα σας συμφεροντα - οποια και να ειναι αυτα. Γιατρος εισαστε???? Θα ρωτησω ποσες φορες εχετε δωσει κατι για εκεινες τις φυχες ( ανθρωπινες) που ειναι στα ιδρυματα, εκεινες που πεθαινουν στιν αγκαλια τις μητερας τους απο αρρωστιες και πεινα. Που φουσκονουν απο πεινα και ζουν πολυ χειροτερα απο τα σκυλια. Τι εχετε κανει για εκεινη τη μητερα οποια προσπαθει να κανει ενα παιδι για εικοστη φορα και εχει τις ρωγες της μεχρι το πατωμα - και δεν εχει καταφερει να κρατησει στη ζωη κανενα. Τι εχετε κανει για εκεινα τα παιδια οποια γενιουνται το ιδιο γα εμποριο. Ειμαι σιγουρος - Τιποτα... Απο τοτε που αγαπησα τα ζωα - μισησα τους ανρωπους......:)
ΔΙΑΓΝΩΣΗ: Τρικυμία εν το κρανίο!! Τέλος

aggeliki222

Well-Known Member
5 Φεβρουαρίου 2010
2.161
0
memi εγω ακομα αναρωτιέμαι αν έχεις αντιληφθει τον τροπο διαβίωσης της μητερας της Μεμης σου.
Τυχερη η memi που βρίσκεται σε σπιτι και όχι στη θεση της μητερας της.-

mareco, δεν ντρεπεσαι να διαφημιζεις με αυτον τον τροπο το εκτροφείο σου;; :eek::eek::eek:
:D:D:D

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Τωρα μιλαμε η κλανουμε?

Ο ανθρωπος σε σχεση με το ζωγο διαθετει και ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ!Ας μην εκανε εκεινη η μητερα για 20η φορα με τις ρωγες ως το πατωμα παιδι!Μυαλο δεν ειχε?
Τι μ....ς καθομαι και γραφω...

Δεν με χαλαι και το γουρουνι στο σακι αρκει να ειναι ιδιο με αυτο με τον εκτροφεα,
Που να χτυπας τον κωλο σου κατω ιδιο δεν θα ειναι με τιποτα!

δεν με χαλαι να ειναι και λιγες μερες χωρις την αγκαλια της μανας του - αρκει να ειναι υγιες,
Το λιγοτερο που θα εχει οταν θα το παρεις απο τον σκυλεμπορα θα ειναι υπογλυκαιμια!Ελεος δηλαδη!Μονο και μονο που στους πρωτους 2 μηνες της ζωης του που ειναι σημαντικοτατοι εχει ζησει σε γυαλινο κλουβι ειναι υγιες?Απαντησε μου σε παρακαλω...αυτονοητα πραγματα!

Ακομα δεν εχει η Μεμη μου ψυχολογικα τραυματα - αφου περνει απο εμας ολη η αγαπη και δεν μου εχει ζητησει ακομα την μανα της,
Οτι να ναι...

Και ο εκτροφεας εμπορας ειναι - πουλαι δεν χαριζει,
Καλα τωρα ξαναμιλαμε η ξανακλανουμε?Χαχα ελεος
Το μπουζουκι ειναι οργανο και ο αστυνομικος ειναι οργανο,αρα ο αστυνομικος ειναι μπουζουκι!
Μην μπερδευουμε τις βουρτσες με τις π.... παρακαλω!
Την λεξη "Ποιοτης" αγαπητε/η την ξερουμε η μπα?Αυτη ειναι η διαφορα των εκτροφεων-σκυλεμπορων!Μαλλον ποιοτητα στην ζωη σου δεν εχεις η μαλλον δεν ξερεις να την ξεχωριζεις!

Δεν με χαλαι ποσο θα παρει εμπορας αφου εκτροφεας θα παρει περισσωτερα. Κανενας δεν με δουλευει αν εγω δεν θελω να του θα δωσω,
Ισχυει οτι και παραπανω!
Καντα μασουρακια τα λεφτα...οχι τιποτα αλλο να μην σε κοροιδευει και κανεις που δεν τα δινεις σε ποιοτητα!

Κουταβι απο φιλοζωικη δεν θελω, εκει εχουν περισσωτερα ψυχολογικα τραυματα, τζαμπα παλι δεν θελω, απροσδιοριστη ρατσα το ιδιο - Chow Chow Θελω και πιρα....
Οποιος εχει ψηθει στην ζωη αγαπητε/η δεν εχει ψυχολογικα τραυματα,επιφυλαξεις εχει!Να μαθαινουμε να ξεχωριζουμε!Απροσδιοριστη ρατσα πηρες!
Κατι σαν Chow Chow πηρες!

DjSoukis

Banned
Banned
8 Ιουνίου 2006
1.998
744
Τις πρώτες φορές που συνέβει ένιωθα λίγο άβολα να παραθέτω δικές μου δημοσιεύσεις για 2η ή 3η φορά...

Μια φωνή πoυ προσπαθεί να ακουστεί θέτοντας ερωτήματα δίπλα σε νταμάρια που σκάνε δυναμίτες ( να μην εκληφθεί ως προσωπικός χαρακτηρισμός ), ο κοντούλης της τάξης που χοροπηδά για να φανεί αλλά οι άλλοι τον αγνοούν ( είμαι και 1.90...Πόσο ψηλοί είσαστε τέλος πάντων; )...

Στην πορεία έχασα τις αναστολές μου και παραθέτω τα ίδια μου τα λόγια με θράσος σαν άλλος Δελαπατρίδης! :D

Όποτε...και αν θέλετε, λοιπόν, μου απαντάτε στα παρακάτω:

Με ερωτήσεις τύπου "...και τι θα γίνει εάν...;" και μάλιστα "κατόπιν εορτής" δεν βγαίνει κάτι ουσιαστικό και χρήσιμο.

Για παράδειγμα:

- Και τι θα γίνει εαν πάρω σκυλάκι και το πατήσει λεωφορείο;

Απάντηση:

- Mάλλον θα πεθάνει, αλλά μπορεί και όχι.

Παράδειγμα 2ο:

- Και τι θα γίνει εάν καπνίζω 5 πακέτα τσιγάρα ημερησίως;

Απάντηση:

- Mάλλον θα πεθάνετε από καρκίνο του πνεύμονα ή κάποια άλλη μορφή καρκίνου, αλλά μπορεί και όχι.

Συμπέρασμα:

Το να πατήσει το σκύλο σου λεωφορείο δεν είναι καλό, όπως καλό δεν είναι και να καπνίζεις 5 πακέτα τσιγάρα την ημέρα.
Πρέπει να κάνεις ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό να αποφύγεις και τα δύο.

Έτσι και με την αγορά σκύλου, πρέπει να κάνεις ότι περνά από το χέρι σου ώστε οι πιθανότητες να "την πατήσεις" να είναι όσο το δυνατόν λιγότερες.

Με το να αγνοείς πράγματα, να μην ενημερώνεσε, να απαξιώνεις στοιχεία, διαδικασίες και τακτικές εκατοντάδων ετών και να περιπτωσιολογείς απλά αυξάνεις τις πιθανότητες λάθους.Έρχεσε όλο και πιο κοντά σε ένα κουτάβι με προβλήματα, μια ζωή με βάσανα, μια συμβίωση δύσκολη, ένα αποτέλεσμα αναπάντεχο και "άσχημο", κλπ.

Αυτό θες ή να ελαχιστοποιήσεις κάθε πιθανότητα να συμβεί κάτι;
...το πολύ-πολύ να τα ματαξαναπαραθέσω...:)

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Μπα, μη χολοσκάς. Πήγαινε καλύτερα να δεις κι εσύ το αστυνομικό Glades διότι χτες έπαιζε και μια ωραία Ινδιάνα.:p:D:D Κάτσε να τη χαλβαδιάσεις διότι η Μέμι/ο Μέμις δεν παίρνει από λόγια....:eek::D:D

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
μεσάζοντες:confused::confused::confused::eek::eek::eek:

ε

get a life λοιπόν

απ τα καλύτερα εκτροφεία του εξωτερικού-γέννες ιδιωτών
_οι οποίοι αδιαφορούν που θα πάνε τα κουτάβια τους_
ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ?????

όλη η ευρώπη βουίζει "if i give puppies to miss Julia i know they will be good taken care off"
:shock:

Dr.Zhivago

Well-Known Member
18 Απριλίου 2008
2.944
17
Χανιά
Αγαπητε Dr. Zhivago,
Μηπως η περισσοτεροι εχετε εκτροφεια???? Ε τοτε εδω διαφημιση στον εαυτο σας κανετε. Τετοιοι σαν εμενα δυσφημιση σας κανουμε.:rolleyes:

Δεν υπάρχει ούτε ένας εκτροφέας σε αυτήν την συζήτηση. Κανείς μας δεν έχει οικονομικό όφελος από το να σε κατηγορούμε.
Μόνο ηθικό όφελος νιώθουμε.

Δεν με χαλαι και το γουρουνι στο σακι αρκει να ειναι ιδιο με αυτο με τον εκτροφεα, Δεν είναι ίδιο. Συνήθως δεν μοιάζει καν με του εκτροφέα. Ούτε σε εμφάνιση, ούτε σε μακροζωία, ούτε σε χαρακτήρα.

δεν με χαλαι να ειναι και λιγες μερες χωρις την αγκαλια της μανας του - αρκει να ειναι υγιες, Δεν μπορεί να είναι υγειές. Γι' αυτό και είναι ΠΑΡΑΝΟΜΟ να πουλιούνται τα κουτάβια κάτω από 55 ημερών. Και υγιές να είναι, κινδυνεύει να αρρωστήσει από το ταξίδι και την έλλειψη σωστής φροντίδας (ή άνθρωποι γύρω του μόνο ευρώ βλέπουν, και η σωστή φροντίδα κοστίζει!).

Ακομα δεν εχει η Μεμη μου ψυχολογικα τραυματα - αφου περνει απο εμας ολη η αγαπη και δεν μου εχει ζητησει ακομα την μανα της, δεν έχεις την γνώση να ξέρεις τα ψυχολογικά της Μέμης, και είμαι σίγουρη πως δεν σε απασχολούν κι όλας. Την βλέπεις σαν αντικείμενο.

Και ο εκτροφεας εμπορας ειναι - πουλαι δεν χαριζει, Δεν είναι επάγγελμα η σωστή εκτροφή όμως. Δεν μπορεί να ζήσει από αυτό. Ελπίζει μόνο στο να του έρθει "μία η άλλη" στο τέλος του χρόνου. Ελπίζει να καταφέρει να καλύψει όλα τα έξοδα του εκτροφείου (συνήθως δεν τα καταφέρνει).

Νυχτες κοιμαμαι μια χαρα λιγο με ποναι η μεση, σε ζηλεύω, εγώ έχω πολλές ανησυχίες, πολλές που αφορούν την κακοποίηση και την εκμετάλευση ζώων.

Δεν με χαλαι ποσο θα παρει εμπορας αφου εκτροφεας θα παρει περισσωτερα. Κάνεις λάθος! Ο εκτροφέας θα πάρει ΠΟΛΥ λιγότερα και θα βγάλει και πολύ λιγότερα κέρδος. Βέβαια και να σου έδινε εσένα, δεν το θέλεις το κουτάβι του σωστού εκτροφέα έτσι; Αφού βρήσκεις με 30-50 ευρώ από μάντρες της Ανατολικής Ευρώπης.... Απλά μαθηματικά. Για τους μεσάζοντες, ΜΟΝΟ η μάντρες (Puppy-Mills) συμφέρουν. Τι να το κάνεις το κουτάβι του εκτροφέα; Πόσο να το πουλήσεις για να βγάλεις το ίδιο κέρδος;

Κανενας δεν με δουλευει αν εγω δεν θελω να του θα δωσω,
Εσύ είσαι "γάτα"... όπως όλοι οι απατεώνες. Ξεχνάς όμως πως δεν είναι μόνο οι απατεώνες γάτες, Κα Ιουλία μου!!
Ο κόσμος μαθαίνει σιγά, σιγά να κρίνει μόνος του. Μαθαίνει πως αν θέλει καλό σκύλο (και την συνειδησή του καθαρή), δεν είναι ντροπή να διαβάσει λίγο, και να μάθει 5 πράγματα. Όπως και δεν είναι ντροπή να δώσει λίγα ευρώ παραπάνω για να έχει ο σκύλος καλό γεννετικό υλικό, χαρτιά καθαροαιμίας (πεντιγκρί), και προπαντώς καλή αρχή στη ζωή του, σε εκτροφείο που νοιάζονται πραγματικά για τα όλα ζώα τους.

Κουταβι απο φιλοζωικη δεν θελω, εκει εχουν περισσωτερα ψυχολογικα τραυματα, τζαμπα παλι δεν θελω, απροσδιοριστη ρατσα το ιδιο - Chow Chow Θελω και πιρα....
Στην φιλοζωική έχουν ότι σκύλο μπορείς να φανταστείς, σε ότι ηλικίες θέλεις. Στατιστικά έχουν ΠΟΛΥ καλύτερο χαρακτήρα από τους σκύλους των ανήθικων εκτροφέων και τον μεσαζόντων. Και στατιστικά έχουν πού καλύτερη υγεία επίσης.
Τα Chow Chow έχουν πάρα πολλά κληρονομικά προβλήματα (περισσότερα από τις πιο πολλές φυλές) στην υγεία και στον χαρακτήρα. Είναι ιδιαίτερα επικίνδυνο να πάρει κανείς κουτάβι "αμφίβολης ποιότητας". Μεγάλο ρίσκο πήρες (αν όντως πήρες Chow από mill και δεν μας δουλεύεις). Ελπίζω τουλάχιστον να πήρες το κοντότριχο. Για κάτσε όμως, έχουν τα mills κοντότριχα Chow ; Ή τα σκοτώνουν μόλις γεννιούνται γιατί δεν έχουν την ίδια ζήτηση;
Για πες, εσύ που είσαι "ειδικός"; Θα ήταν πολύ ενδιαφέρον να μας έλεγες μερικές λεπτομέριες για τα μέρη απ' όπου προμηθεύεσαι το εμπόρευμά σου....
Σας χαιρετω γιατι στο τελος εσεις θα μου δημιουργησετε ψυχολογικο τραυμα - ετσι στα καλα καθουμενα....
Αυτό δεν το πιστεύω... προετοιμασμένη είσαι. Άλλωστε βγάζεις αρκετά από την εκμετάλλευση σκύλων (ΚΑΙ ανθρώπων) για να καλύψεις τον ψυχίατρο, αν ποτέ σου χρειαστεί.

Last edited:

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Χμμμ, μάλλον η Στέλλα έχει δίκιο. Ο τρόπος που γράφει η Μέμι/ο Μέμις μοιάζει πολύ με της "Κας Ιουλίας", συμπεριλαμβανομένων και των ορθογραφικών λαθών που κάνει.... Σωστή!!

Dr.Zhivago

Well-Known Member
18 Απριλίου 2008
2.944
17
Χανιά
Χμμμ, μάλλον η Στέλλα έχει δίκιο. Ο τρόπος που γράφει η Μέμι/ο Μέμις μοιάζει πολύ με της "Κας Ιουλίας", συμπεριλαμβανομένων και των ορθογραφικών λαθών που κάνει.... Σωστή!!

Έχουν και το ίδιο IP address. :p

samsok

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2009
1.091
100
χαλι μαυρο....
εγω εχθες πηγα στο παζαρι που γινεται καθε χρονο στα Γιαννενα ,περιμενα να βρω διαφορα πραγματα ,αλλα οτι θε εβρισκα και παγκους πετ σοπαδων με σκυλακια και γατακια να ειναι σε γυαλινα κλουβια και να τα εχουν παιξει απο την ζεστη(το παζαρι γινεται σε χωρο που ειναι σκεπασμενος με τσιγκο..) δεν το περιμενα.
Ειπα σε εναν βλακα οτι ενα σκυλακι δεν μου φαινοταν καθολου καλα και μου απαντησε οτι μια χαρα ειναι,απλως ζεσταινεται λιγο!εφυγα γιατι μου ανεβηκε το αιμα στο κεφαλι με τον παπαρα..

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.396
10.574
Athens
Λέμε και ξεμπροστιάζουμε την Ιουλία που είναι μικροντηλεράκι και δεν λέει κανείς τίποτα για τον μεγαλοεισαγωγέα που φέρνει το "πράμα το καλό!"

Dr.Zhivago

Well-Known Member
18 Απριλίου 2008
2.944
17
Χανιά
Ναι, μωρέ.. το πιστέψατε πως πάει έξω και τα φέρνει η ίδια! Άλλη δουλειά δεν είχε από το να κάνει τουρισμό στα μιλς!

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.396
10.574
Athens
Άλλο εννούσα... ενοούσα αυτό το απόσπασμα από το δημοσίευμα του adespoto.gr που έβαλε η Zivagho:

(Μήπως αληθεύουν οι καταγγελίες ότι μεγαλο''εκτροφέας'' στην Ελλάδα αποτελεί τον μεγαλύτερο έμπορο και προμηθευτή κουταβιών στα ελληνικά pet shops, ο οποίος μάλιστα είναι και στον Κυνολογικό Ομιλο Ελλάδας και εξασφαλίζει τα pedigree που χρειάζονται τα ζώα?)

Ποιος κάνει μεγαλύτερη ζημιά και είναι χειρότερος: η ψιλικατζού Ιουλία ή ο Κανελογαριφαλοgodfather με τις ευλογίες του ΚΟΕ?

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.241
Μέλη
20.016
Νεότερο μέλος
Nikos_Ν