στο ιδιο εργο θεατες... Μεσάζοντες και Σκυλεμπόριο

katerina116

Well-Known Member
23 Μαρτίου 2010
677
2
Nicosia ,Cyprus
mayasfriends.blogspot.com
Πω ρε...δε καταλαβαινεις;; Να σου βγει απο Εκτοφειο αρρωστο ειναι μια στα 100 κ απο το παπιμιλαδικο απο το οποιο εσυ κ ποσοι αλλοι που δε γνωριζουν αγοραζουν σκυλια,ειναι κατα βασην αρρωστα...
Ο Εκτροφεας κοιταζει ποιοι γεννητορες ζευγαρωνουν κ ξερει μετα απο χρονια δουλειας,ακριβως τι κουταβια θα βγαλει,εχει αποκλησει τη πιθανοτητα κληρονομικων παθησεων.
Τωρα εσυ κ καλα ετυχε οσα κουταβια ξερεις απο εκτροφειο (ντεμεκ εκτροφειο τεσπα) ειναι αρρωστα κ οσα ειναι απο πετ σοπ κ τη παπιμιλου την Ιουλια ειναι ολα φοβερα σκυλια...
Ασε μας ρε...Ιουλιο.

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Ρε παιδιά,τι έγινε? άφησα τον υπολογιστή για λίγες ώρες και έχασα τον μπούσουλα Μόνο σβησμένα μηνύματα υπ'αρχουν? Που πήγε η κυρά Ιουλία και τα Μεμεδάκια της?

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Τα περισσότερα τα έκανε ban ο admin. Κι εγώ έχασα την ευκαιρία να σεργιανίσω τον καυγά διότι μόλις ξύπνησα και είναι πρωί εδώ, έπρεπε δε να ταΐσω αμέσως το Μουφ που το είχε πιάσει η αγωνία/άγχος του φαγητού... (νέος όρος!):rolleyes:

Αυτό που εγώ δεν καταλαβαίνω με τους υποψήφιους ιδιοκτήτες "καθαρόαιμου" που κόπτονται να πάρουν από παπυμιλλάδες/μεσάζοντες/ΒΥΒ είναι γιατί δεν τσαντίζονται όταν λένε "θέλω να ξέρω από πού προέρχονται τα κουτάβια" και οι επιτήδειοι τους λένε όχι. Δεν είναι δύσκολο να γράψουν αυτήν την πληροφορία αφού λογικά η προέλευση των κουταβιών πρέπει έτσι κι αλλιώς να είναι γνωστή για την εισαγωγή τους. Τόσο δεν τους κόβει να ρωτήσουν?:confused: Και να πιέσουν για μια απάντηση?:rolleyes: Έτσι δηλαδή για να μην τους πιάσουν κορόιδα....

Dr.Zhivago

Well-Known Member
18 Απριλίου 2008
2.944
17
Χανιά
Το τι κανει η κ. Ιουλια σε αυτη την περιπτωση? Δεν μου εχει συμβει - αλλα και αυτο θα ρωτησω:)
Παντος το εκτροφειο τιποτα....
Το ενα κανει 500 Εur και το αλο 1800 Eur τελευταια επιλογη:eek: Ελλα δε..... Και ποσο στους γιατρους??????:eek:

Εκει θα κολλησουμε

:eek:Τα με βοηθησει να ξεπερασω το προβλημα μου???:eek:Μα εγω δεν εχω προβλημα:) Το προβλημα θα το εχει ο σκυλος. Το εαν σταματησει να ζευγαρονει τους γονεις???:eek: Με δουλευεις???? Θα μου δοσει αλλο κουταβι???:eek:
Με ροτας αν θα το θελω???? Και ο αρρωστος τι θα γινει????
Δεν είναι αλήθεια αυτό (1800 το κουτάβι δεν παίζει).
Είναι φανερό πως είσαι κουταβέμπορος, αλλιώς γιατί να λες τέτοια ψέματα για τους ηθικούς εκτροφείς, και να υπερασπίζεσαι το σκυλεμπόριο με τόσο δέος και πάθος;

Όσο για το "να σταματήσει να ζευγαρώνει τους γονείς" ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως το κάνει ο καλός εκτροφέας, αν πρόκειται για την βελτίωση της ποιότητας του εκτροφείου του.

Αλλά τι συζητάμε.. ακόμη δεν έχεις καταλάβει τι ΕΙΝΑΙ το πεντιγκρί, και τι θα πει καθαρόαιμος σκύλος στην ουσία.
Για σένα καθαρόαιμος σκύλος είναι ότι ζαβό σκυλάκι ονομαστεί έτσι από τον ακάστοτε σκυλέμπορα.
Ή μήπως πιστεύεις πως με το που θα τον πληρώσεις 500 ευρώ μεταμορφώνεται σε καθαρόαιμος;

Ακόμη δεν έχεις καταλάβει πως όλα τα καθαρόαιμα μιάς ράτσας δεν είναι ίδια.
Ακόμη δεν έχεις καταλάβει πως όλοι που εκτρέφουν σκύλους δεν είναι ίδιοι.
Κάποιοι έχουν ηθική. Και όχι, δεν χρεώνουν πολύ παραπάνω από τα "ζαβά" τα κακοποιημένα των πετ-σοπ και μεσαζόντων. Και ας χαλάνε πολλά παραπάνω λεφτά για την υγεία κι των σκύλων τους.

Μάλιστα χρεώνουν και πολύ πιο φτηνά, τα κουτάβια που δεν προωρίζονται για εκθέσεις!
Ο μεσάζοντας ή ο έμπορος θα σου πει ποτέ : "Δεν θα γίνει πρωταθλητής, γι' αυτό θα σου το δώσω μόνο 500 ευρώ";
ΟΧΙ. θα σου πει "Είναι από το καλύτερο εκτροφείο από πρωταθλητές, γι' αυτό κάνει 1000" -ενώ είναι από την ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ πηγή κουταβιών, χωρίς καν πεντιγκρί και το αγόρασε 35 ευρώ!

Κάθε μέρα βλέπω στην δουλειά μου προβληματικά σκυλάκια από μεσάζωντες και βιτρίνες... ακριβοπληρωμένα "προβλήματα". Ξέρουμε όλοι και μερικά που στάθηκαν τυχερά και δεν έχουν τίποτα στραβό πάνω τους.

Τα ερωτήματά μου είναι:

1. Θα το αφήσεις στην τύχη; Θα εμπιστευτείς σκυλέμπορα ή θα προτιμήσεις κάποιον εκτροφέα που μοιάζει έστω να ενδιαφέρεται για τα ζώα (πέρα από το οικονομικό). Σε ΧΑΛΑΕΙ να δεις τους γονείς του κουταβιού σου;

2. Σε ΧΑΛΕΙ να επιλέξεις το κουτάβι σου από ολόκληρη τη γέννα... αντί να πάρεις ένα "γουρούνι στο σακί";

3. Σε ΧΑΛΑΕΙ να μπει στην αγκαλιά σου το κουτάβι, κατ' ευθείαν από την αγκαλιά της μάνας του, χωρίς να έχει ταλαιπορηθεί μέσα σε φορτηγά και βιτρίνες;

4. Σε ΧΑΛΑΕΙ να μην έχει έρθει σε επαφή με ένα σωρό μικρόβια και να μην έχει ψυχολογικά τραύματα;

5. Μα και να είναι καλά το κουτάβι του εμπόρου, θα επιλέξεις να συνησφέρεις στο βασανισμό σκύλων "παραγωγής" ; Πως θα κοιμάσαι την νύχτα;

6. Θα δώσεις τα λεφτά σου σε ανήθικο αλήτη που σε δουλεύει ψιλό γαζί, με την ελπίδα πως θα σου δώσει καλό σκύλο; Δεν ξέρεις πως μόνο το κέρδος τον ενδιαφέρει, και τίποτα άλλο; Πως τα κουτάβια τα αγοράζει για γελοία ποσά (20-50 ευρώ) και τα πουλάει 500-1000... δεν σε ΧΑΛΑΕΙ;

7. Εφόσον δεν ξέρεις (και δεν σε νοιάζει κι όλας) τι είναι καθαρόαιμο, και πιστεύεις στην τύχη σου, γιατί, μα γιατί να μην πάρεις κουτάβι από την φιλοζωική ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Έτσι ΚΑΙ δεν θα είσαι κορόιδο, ΚΑΙ δεν θα έχεις ενοχές περί εκμετάλλευσης ζώων, ΚΑΙ θα επιλέξεις και μόνη σου τον σκύλο που σου αρέσει περισσότερο, ΚΑΙ σίγουρα δεν θα είναι αιμομικτηκός, ΚΑΙ στατιστικά θα είναι πιο υγειής, ΚΑΙ (το καλύτερο) θα είναι και τσάμπα!

Last edited:

memi

Member
4 Σεπτεμβρίου 2010
18
0
Αγαπητε Dr. Zhivago,
Ψεμα δεν λεω ποτε για κανεναν - αλητεια μονο και ακομα περισσοτερα οταν μιλαμε για τον ιδιο Furbo degli Achei και τους απογονους του. Η φιλη μου προχτες εφυγε για Γερμανια να δει την εκθεση Γερμανικου Ποιμενικου αλα χορις τον σκυλο της. Εκεινος ποναι..... Εσεις βλεπω εχετε πολεμο εκτροφειο - μεσαζοντες...
Ειναι σαν να θελω να αγορασω "FERRARI" αλα να μην εχω τα χρηματα και να μου λει το εργοστασιο - " δεν μπορεις να αγορασεις απο μενα να πας τοτε να παρεις ποδηλατο". Αυτο λετε και εσεις - " παρε απο εκτροφειο η αδεσποτο". Υπαρχει και μεση λυση - Υπαρχουν σκυλια με 1000 απο εκτροφεια και με 500 απο μεσαζοντες. Ο καθενας εχει το αποκλειστικο δικαιωμα να παρει οτι θελει, και κανενας δεν εχει το δικαιωμα να τον κρινει. Αν επερνα την Μεμη μου απο εκτροφειο - θα μου χτυπαγατε τον ωμο και θα μου λεγατε Bravo???? Μηπως η περισσοτεροι εχετε εκτροφεια???? Ε τοτε εδω διαφημιση στον εαυτο σας κανετε. Τετοιοι σαν εμενα δυσφημιση σας κανουμε.:rolleyes:

Δεν είναι αλήθεια αυτό (1800 το κουτάβι δεν παίζει).
Είναι φανερό πως είσαι κουταβέμπορος, αλλιώς γιατί να λες τέτοια ψέματα για τους ηθικούς εκτροφείς, και να υπερασπίζεσαι το σκυλεμπόριο με τόσο δέος και πάθος;

Όσο για το "να σταματήσει να ζευγαρώνει τους γονείς" ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως το κάνει ο καλός εκτροφέας, αν πρόκειται για την βελτίωση της ποιότητας του εκτροφείου του.

Αλλά τι συζητάμε.. ακόμη δεν έχεις καταλάβει τι ΕΙΝΑΙ το πεντιγκρί, και τι θα πει καθαρόαιμος σκύλος στην ουσία.
Για σένα καθαρόαιμος σκύλος είναι ότι ζαβό σκυλάκι ονομαστεί έτσι από τον ακάστοτε σκυλέμπορα.
Ή μήπως πιστεύεις πως με το που θα τον πληρώσεις 500 ευρώ μεταμορφώνεται σε καθαρόαιμος;

Ακόμη δεν έχεις καταλάβει πως όλα τα καθαρόαιμα μιάς ράτσας δεν είναι ίδια.
Ακόμη δεν έχεις καταλάβει πως όλοι που εκτρέφουν σκύλους δεν είναι ίδιοι.
Κάποιοι έχουν ηθική. Και όχι, δεν χρεώνουν πολύ παραπάνω από τα "ζαβά" τα κακοποιημένα των πετ-σοπ και μεσαζόντων. Και ας χαλάνε πολλά παραπάνω λεφτά για την υγεία κι των σκύλων τους.

Μάλιστα χρεώνουν και πολύ πιο φτηνά, τα κουτάβια που δεν προωρίζονται για εκθέσεις!
Ο μεσάζοντας ή ο έμπορος θα σου πει ποτέ : "Δεν θα γίνει πρωταθλητής, γι' αυτό θα σου το δώσω μόνο 500 ευρώ";
ΟΧΙ. θα σου πει "Είναι από το καλύτερο εκτροφείο από πρωταθλητές, γι' αυτό κάνει 1000" -ενώ είναι από την ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ πηγή κουταβιών, χωρίς καν πεντιγκρί και το αγόρασε 35 ευρώ!

Κάθε μέρα βλέπω στην δουλειά μου προβληματικά σκυλάκια από μεσάζωντες και βιτρίνες... ακριβοπληρωμένα "προβλήματα". Ξέρουμε όλοι και μερικά που στάθηκαν τυχερά και δεν έχουν τίποτα στραβό πάνω τους.

Τα ερωτήματά μου είναι:

1. Θα το αφήσεις στην τύχη; Θα εμπιστευτείς σκυλέμπορα ή θα προτιμήσεις κάποιον εκτροφέα που μοιάζει έστω να ενδιαφέρεται για τα ζώα (πέρα από το οικονομικό). Σε ΧΑΛΑΕΙ να δεις τους γονείς του κουταβιού σου;

2. Σε ΧΑΛΕΙ να επιλέξεις το κουτάβι σου από ολόκληρη τη γέννα... αντί να πάρεις ένα "γουρούνι στο σακί";

3. Σε ΧΑΛΑΕΙ να μπει στην αγκαλιά σου το κουτάβι, κατ' ευθείαν από την αγκαλιά της μάνας του, χωρίς να έχει ταλαιπορηθεί μέσα σε φορτηγά και βιτρίνες;

4. Σε ΧΑΛΑΕΙ να μην έχει έρθει σε επαφή με ένα σωρό μικρόβια και να μην έχει ψυχολογικά τραύματα;

5. Μα και να είναι καλά το κουτάβι του εμπόρου, θα επιλέξεις να συνησφέρεις στο βασανισμό σκύλων "παραγωγής" ; Πως θα κοιμάσαι την νύχτα;

6. Θα δώσεις τα λεφτά σου σε ανήθικο αλήτη που σε δουλεύει ψιλό γαζί, με την ελπίδα πως θα σου δώσει καλό σκύλο; Δεν ξέρεις πως μόνο το κέρδος τον ενδιαφέρει, και τίποτα άλλο; Πως τα κουτάβια τα αγοράζει για γελοία ποσά (20-50 ευρώ) και τα πουλάει 500-1000... δεν σε ΧΑΛΑΕΙ;

7. Εφόσον δεν ξέρεις (και δεν σε νοιάζει κι όλας) τι είναι καθαρόαιμο, και πιστεύεις στην τύχη σου, γιατί, μα γιατί να μην πάρεις κουτάβι από την φιλοζωική ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Έτσι ΚΑΙ δεν θα είσαι κορόιδο, ΚΑΙ δεν θα έχεις ενοχές περί εκμετάλλευσης ζώων, ΚΑΙ θα επιλέξεις και μόνη σου τον σκύλο που σου αρέσει περισσότερο, ΚΑΙ σίγουρα δεν θα είναι αιμομικτηκός, ΚΑΙ στατιστικά θα είναι πιο υγειής, ΚΑΙ (το καλύτερο) θα είναι και τσάμπα!

Δεν με χαλαι και το γουρουνι στο σακι αρκει να ειναι ιδιο με αυτο με τον εκτροφεα,
δεν με χαλαι να ειναι και λιγες μερες χωρις την αγκαλια της μανας του - αρκει να ειναι υγιες,
Ακομα δεν εχει η Μεμη μου ψυχολογικα τραυματα - αφου περνει απο εμας ολη η αγαπη και δεν μου εχει ζητησει ακομα την μανα της,
Και ο εκτροφεας εμπορας ειναι - πουλαι δεν χαριζει,
Νυχτες κοιμαμαι μια χαρα λιγο με ποναι η μεση,
Δεν με χαλαι ποσο θα παρει εμπορας αφου εκτροφεας θα παρει περισσωτερα. Κανενας δεν με δουλευει αν εγω δεν θελω να του θα δωσω,
Κουταβι απο φιλοζωικη δεν θελω, εκει εχουν περισσωτερα ψυχολογικα τραυματα, τζαμπα παλι δεν θελω, απροσδιοριστη ρατσα το ιδιο - Chow Chow Θελω και πιρα....
Σας χαιρετω γιατι στο τελος εσεις θα μου δημιουργησετε ψυχολογικο τραυμα - ετσι στα καλα καθουμενα....

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Φαίνεται ότι λόγω διαφοράς ώρας είμαι η μόνη που μπορώ να απαντήσω, φωνή βοώντος εν τη ερήμω που λένε:

1) ΒΥΒ+πετσοπάς+μεσάζων+παπυμιλλάς ΔΕΝ παράγουν κουτάβια που είναι τα ίδια με του εκτροφέα.

2) Αν είναι λίγες μέρες χωρίς την αγκαλιά της μάνας του, το κουτάβι σου ΔΕΝ θα είναι υγιές. Και ΔΕΝ μπορείς να αναπληρώσεις τα όσα θα μάθει με τη μάνα του.

3) Ο εκτροφέας ΔΕΝ είναι έμπορας και μπαίνει μέσα διότι θέλει ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ να κάνει κανείς μια γέννα και εξετάσεις κλπ. Υπάρχουν ένα σωρό υπομνήματα στο φόρουμ για το πόσο κοστίζει μια γέννα αντικειμενικά, δισεκατομμύρια σελίδες στο ίντερνετ σχετικά, ΣΥΝ η κακομοίρα η Αλεξία που μας έγραψε αναλυτικά πόσο της στοίχισε η εκτροφή του κάθε κουταβιού Westie που γέννησε η σκύλα της.

4) Η φιλοζωική ΔΕΝ έχει σκύλους με ψυχολογικά τραύματα!! Από φιλοζωική πήρα κι εγώ (εκτροφέας ΔΕΝ είμαι, ΟΥΤΕ έχω εκτροφέα γκόμενο) και πήρα ΜΟΥΦ!! ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ δεν πρόκειται να σου βγει Μουφ η Μέμη. Να σου ζήσει οπωσδήποτε και ελπίζω να είναι γερή, αλλά Μουφ δε σου βγαίνει που να χτυπηθείς χάμω!

5) Τα παπυμιλλάδικα που υποστηρίζεις είναι ΚΑΙ παράνομα ΚΑΙ απάνθρωπα! Εγώ τουλάχιστον θα ντρεπόμουνα να πάρω παπυμιλλάδικο σκυλί και μάλιστα εν γνώσει μου.

6) Ναι, έχεις δίκιο: όποιος θέλει τα γένια πρέπει να έχει και τα χτένια. Άμα θες Φερράρι θα πρέπει να έχεις τα λεφτά να την πάρεις και να μην γκρινιάζεις. Αν δεν τα ΄χεις, δεν παίρνεις Φερράρι, παίρνεις Τογιότα. Και ο σκύλος είναι απείρως πιο σημαντικός από το αυτοκίνητο, άρα δεν παίρνεις Chow Chow άμα δεν τα 'χεις να τα σκάσεις.... Αν δεν βλέπεις τη λογική στα παραπάνω φοβάμαι ότι θα κάνεις να τρίζουνε τα κόκκαλα του Αριστοτέλη.

Αυτά τα ολίγα από μένα. Αν συνεχίσεις να αναμασάς τα ίδια πα να πει ότι ΔΕΝ θέλεις να μάθεις κάτι παραπάνω από σκυλιά. Πάντως εγώ πάω τώρα το Μουφ βόλτα διότι νύχτωσε, άρα έπεσε η ζέστη, αλλιώς θα με φάει ζωντανή αφού παρακαλάει για βόλτα εδώ και ώρα. Και μετά που θα γυρίσω θα δω την αστυνομική σειρά The Glades που έχει πιο πλάκα από το να αναμασάω τα ίδια και τα ίδια αφού δεν ακούς, ΣΥΝ το ότι παίζει εκείνο το καρατεκνό ο Matt Passmore που μ' αρέσει να τον χαλβαδιάζω κάθε Κυριακή βράδυ...:eyecrazy::flip::piercing::picaron:

Last edited:

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Η δικιά μου προσωπική άποψη είναι ότι το dogforum δεν είναι για ανθρώπους σαν και σένα Αποτελείς ένα λάθος και κακό παράδειγμα
Είτε είσαι κουταβέμπορας η απλά χαζός πεισματάρης και ξεροκέφαλος δεν με απασχολεί
Εγω διαβάζω έναν άνθρωπο που σε αυτό το forum μόνο κακό μπορεί να κάνει σε κάποιον που θα μπει πρωτη φορά ψάχνοντας πληροφορίες για το πως θα αποκτήσει σκύλο σωστό
Θα αναλωθούμε να γράφουμε τα ίδια και τα ίδια ,ενώ εσύ θα γελάς με τους "βλάκες" που αγαπάνε τα σκυλιά και προσπαθούν για κάτι καλύτερο
Λυπάμαι για σένα και περισσότερο λυπάμαι για τη μητέρα του σκύλου σου που μπορεί να έχει ήδη "φύγει" για να πάρεις εσύ ένα "φτηνό" καθαρόαιμο Και επειδή τυχαίνει να έχω μία τέτοια "μάνα" στο σπίτι μου, σου λέω ότι εγώ έκανα πολλά βράδια να κοιμηθώ,μόνο επειδή την έβλεπα με τις ρώγες μέχρι το πάτωμα ,να σέρνεται στις γωνίες φοβισμένη , κακοποιημένη και τρομοκρατημένη
Βλέπω ένα σκυλί το οποίο στην ηλικία των 8 χρονών, ανακαλύπτει κάθε μέρα τι σημάινει να είναι ένα κατοικίδιο αντί για μία κουταβομηχανή και κάθε φορά αναθεματίζω ανθρώπους σαν και σένα που τη φέρατε σε αυτή τη κατάσταση

memi

Member
4 Σεπτεμβρίου 2010
18
0
Η δικιά μου προσωπική άποψη είναι ότι το dogforum δεν είναι για ανθρώπους σαν και σένα Αποτελείς ένα λάθος και κακό παράδειγμα
Είτε είσαι κουταβέμπορας η απλά χαζός πεισματάρης και ξεροκέφαλος δεν με απασχολεί
Εγω διαβάζω έναν άνθρωπο που σε αυτό το forum μόνο κακό μπορεί να κάνει σε κάποιον που θα μπει πρωτη φορά ψάχνοντας πληροφορίες για το πως θα αποκτήσει σκύλο σωστό
Θα αναλωθούμε να γράφουμε τα ίδια και τα ίδια ,ενώ εσύ θα γελάς με τους "βλάκες" που αγαπάνε τα σκυλιά και προσπαθούν για κάτι καλύτερο
Λυπάμαι για σένα και περισσότερο λυπάμαι για τη μητέρα του σκύλου σου που μπορεί να έχει ήδη "φύγει" για να πάρεις εσύ ένα "φτηνό" καθαρόαιμο Και επειδή τυχαίνει να έχω μία τέτοια "μάνα" στο σπίτι μου, σου λέω ότι εγώ έκανα πολλά βράδια να κοιμηθώ,μόνο επειδή την έβλεπα με τις ρώγες μέχρι το πάτωμα ,να σέρνεται στις γωνίες φοβισμένη , κακοποιημένη και τρομοκρατημένη
Βλέπω ένα σκυλί το οποίο στην ηλικία των 8 χρονών, ανακαλύπτει κάθε μέρα τι σημάινει να είναι ένα κατοικίδιο αντί για μία κουταβομηχανή και κάθε φορά αναθεματίζω ανθρώπους σαν και σένα που τη φέρατε σε αυτή τη κατάσταση
Ok. Ειναι η τελευταια φορα που γραφω εδω διοτι προσπαειτε να περασεται εδω τα δικα σας συμφεροντα - οποια και να ειναι αυτα. Γιατρος εισαστε???? Θα ρωτησω ποσες φορες εχετε δωσει κατι για εκεινες τις φυχες ( ανθρωπινες) που ειναι στα ιδρυματα, εκεινες που πεθαινουν στιν αγκαλια τις μητερας τους απο αρρωστιες και πεινα. Που φουσκονουν απο πεινα και ζουν πολυ χειροτερα απο τα σκυλια. Τι εχετε κανει για εκεινη τη μητερα οποια προσπαθει να κανει ενα παιδι για εικοστη φορα και εχει τις ρωγες της μεχρι το πατωμα - και δεν εχει καταφερει να κρατησει στη ζωη κανενα. Τι εχετε κανει για εκεινα τα παιδια οποια γενιουνται το ιδιο γα εμποριο. Ειμαι σιγουρος - Τιποτα... Απο τοτε που αγαπησα τα ζωα - μισησα τους ανρωπους......:)

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.241
Μέλη
20.016
Νεότερο μέλος
Nikos_Ν