στο ιδιο εργο θεατες... Μεσάζοντες και Σκυλεμπόριο

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Η κυρία Ιουλία δεν είναι αυτή που τη βρίσκω σε ένα σωρό ηλίθιες αγγελίες στο ίντερνετ? Για μεσάζων παπυμιλλάδων μου ακούγεται διότι "αντιπροσωπεύει" υπερβολικά μεγάλο αριθμό φυλών τις οποίες έχει "πρόσβαση".

Tonini

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2009
843
2
36
Munich/Germany
Να ηταν τοσο εύκολο τα εκτροφεια ειτε εξωτερικου είτε εσωτερικού να δίνουν ετσι αβέρτα κουτάβια.....εδω υποψήφιοι ιδιοκτήτες απορρίπτονται απο τους εκτροφείς τους ίδιους οταν αυτοι καταλάβουν οτι δεν είναι κατάλληλοι για ιδιοκτήτες....πόσο μάλλον να δώσουν κουτάβια ετσι...σε εναν μεσάζων και να τα εισάγει στη χώρα του....

ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΡΑΤΣΕΣ ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΩΝ ΚΟΥΤΑΒΙΩΝ.....
ΔΙΑΛΕΓΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΟΥΤΑΒΙΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΣΑΣ - ΓΙΑ ΕΣΑΣ...

Διαθέτουμε....λες και ειναι αντιπροσωπεία αυτοκινήτων και έχει κ σε άλλα χρωματάκια...σχέδια...οποτε τα θέλετε...οπως τα θέλετε....
Διαλέγουμε.....λες και τα κουτάβια τα διαλέγεις....οχι τα κουτάβια πας,τα βλέπεις,βλέπεις τους γονεις,συζητάς με τον εκτροφέα και πολλές φορες το κουτάβι διαλέγει εσενα...οχι εσυ το κουτάβι....
Για το ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΣΑΣ-ΓΙΑ ΕΣΑΣ....δεν έχω λόγια.....

Dr.Zhivago

Well-Known Member
18 Απριλίου 2008
2.944
17
Χανιά
Εγώ θα ήθελα να μάθω με τι προσόντα επιλέγει τα κουτάβια "πριν από εμάς για εμάς", μιάς και μόλις πριν 2 χρόνια δεν γνώριζε την τύφλα της περί ποιότητας σκύλων....

Αφήστε που δεν υπάρχει ΚΑΝΕΙΣ (σε όλον τον πλανήτη) που έχει τις γνώσεις να επιλέγει τα καλύτερα κουτάβια από τόσες πολλές φυλές...
ούτε οι καλύτεροι κρητές εκθέσεων δεν έχουν τέτοια πείρα με γέννες όλων των φυλών.

Λέει πολλά ψέμματα η κυρία Ιουλία. Όποιος πέρνει κουτάβι από τέτοια πηγή εκμετάλλευσης (ζώων ΚΑΙ ανθρώπων) είναι το ίδιο απαράδεκτος μ'εκείνη.

Για να ξέρουμε με τι να συγκρίνουμε:

Έχω βοηθήσει αρκετές φορές οικογένειες να πάρουν καλό κουτάβι από σωστό εκτροφείο. Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο καχύποπτοι είναι οι καλοί εκτροφείς όταν λες "Βοηθάω εγώ την φίλη μου να κλείσει το κουτάβι, γιατί δεν ξέρει καλά Αγγλικά". Εννοείτε πως δεν προχωρούσε καθόλου η αγορά αν δεν έδινα ΟΛΑ τα στοιχεία του ενδιαφερόμενου ιδιοκτήτη και δεν τα ΚΑΡΑΤΣΕΚΑΡΑΝ (σε βαθμό να τον πάρουν τηλέφωνο οι ίδιοι οι εκτροφείς με δικό τους μεταφραστή, να ζητήσουν φωτό του σπιτιού και να απειλήσουν με μήνυση αν πάει το κουτάβι αλλού!).
Το πεντικρί δεν το έδιναν για αρκετό καιρό, μόνο αφού είχαν εξακριβώσει ΑΠΟΛΥΤΑ το ότι δεν ήμουν καμία "Κα Ιουλία". Φυσικά μόνο και μόνο η τιμή του κουταβιού θα έδιωχνε την εν λόγο "κυρία". Το φθηνότερο κουτάβι ήταν 1000 ευρώ (ΧΩΡΙΣ τα έξοδα μεταφοράς).

Tonini

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2009
843
2
36
Munich/Germany
Εγώ θα ήθελα να μάθω με τι προσόντα επιλέγει τα κουτάβια "πριν από εμάς για εμάς", μιάς και μόλις πριν 2 χρόνια δεν γνώριζε την τύφλα της περί ποιότητας σκύλων.....
Χαχαχα!!!!Εμαθε τώρα.....πως λέμε το πάθημα έγινε μάθημα?....κατι τετοιο...και γι'αυτο (για να μην την πατήσει κανενας αλλος)και μόνο γι'αυτο.... είπε να βοηθήσει και άλλους....και ασχολείται "επαγγελματικά" με το αθλημα....χιχιχι!!!!Μου έφτιαξες την μέρα Dr. Zhivago...αν κ πρωτη επίσημη μερα καλοκαιριού με χάλια καιρό...(και το άκυρο..."πάμε ολοι μάζι στο εξωτερικό και διαλέγουμε τα κουτάβια...." μητέρα φύση βοηθησε με!!!!!!)

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Άντε βρε παιδιά! Θίχτηκαν τα συμφέροντα της "κυρίας Ιουλίας" κάποιος την ενημέρωσε για το θέμα και μπήκε για να εξηγήσει ως "άψογη":p επαγγελματίας!

@Tonini μάρεσε αυτό!!!! πάμε για κουτάβια λες???? (όπως το γνωστό ανέκδοτο δεν πάμε για ψάρεμα????):D:D:D

proteas

Member
12 Ιανουαρίου 2010
24
0
Είχα πει 2 παράνομα εκτροφεία σε ένα χρόνο είναι πάρα πολύ, αλλά νομίζω ότι πρέπει να γνωρίσω την κύρια Ιουλία. Μήπως θέλει κάποιος να μου πει που είναι αυτή η κύρια?

Tonini

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2009
843
2
36
Munich/Germany
Άντε βρε παιδιά! Θίχτηκαν τα συμφέροντα της "κυρίας Ιουλίας" κάποιος την ενημέρωσε για το θέμα και μπήκε για να εξηγήσει ως "άψογη":p επαγγελματίας!

@Tonini μάρεσε αυτό!!!! πάμε για κουτάβια λες???? (όπως το γνωστό ανέκδοτο δεν πάμε για ψάρεμα????):D:D:D
Οπως λέμε παμε για χορτα????ΧΑχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!

Dr.Zhivago

Well-Known Member
18 Απριλίου 2008
2.944
17
Χανιά
Μπήκε για πελάτες η καημένη και βγήκε....
.... κουρεμένη!

Όχι πως τη νοιάζει κι όλας. Μιά χαρά μεροκάματο θα βγάλει (σε άλλο φόρουμ σίγουρα!).

Last edited:

Tonini

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2009
843
2
36
Munich/Germany
Μπήκε για πελάτες η καημένη και βγήκε....
.... κουρεμένη!

Όχι πως τη νοιάζει κι όλας. Μιά χαρά μεροκάματο θα βγάλει (σε άλλο φόρουμ σίγουρα!).
και να φανταστώ οτι δεν μπορούμε να κανουμε κατι γιάυτο ε?????

Last edited by a moderator:

proteas

Member
12 Ιανουαρίου 2010
24
0
Γιατί δεν αναλαμβάνει κάποιος να στείλει τις αγγελίες τις κυρίας στο ηλεκτρονικό έγκλημα και εφορία? Είμαι σίγουρη ότι θα υπάρχει ενδιαφέρων…..
Και τότε μπορεί να γνωρίσουμε την κυρία Ιουλία από κοντά!

Dr.Zhivago

Well-Known Member
18 Απριλίου 2008
2.944
17
Χανιά
Κάλιστα μπορεί να είναι νομικά κατωχειρωμένη και να πληρώνει εφορία κανονικά (να κόβει αποδείξεις).

Αν και είμαι βέβαιη πως κι εκεί θα είναι απατεώνισσα.

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Αποκλείεται να κόβει αποδείξεις. Όλες οι αγγελίες της είναι γεμάτες ψέματα (ότι δηλαδή έχει κουτάβια από πρωταθλητές γονείς κλπ.), καμιά δεκαριά φυλές τουλάχιστον και για επαφή μόνον ένα κινητό. Πάω στοίχημα όσο θέλετε ότι η τύπισσα κατακλέβει την εφορεία.

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Γιατί δεν αναλαμβάνει κάποιος να στείλει τις αγγελίες τις κυρίας στο ηλεκτρονικό έγκλημα και εφορία? Είμαι σίγουρη ότι θα υπάρχει ενδιαφέρων…..
Και τότε μπορεί να γνωρίσουμε την κυρία Ιουλία από κοντά!
Τι εννοείς? Να γίνει καταγγελία? Με τι αφορμή? Δεν υπάρχουν αποδείξεις οτι υπάρχει παράνομη πράξη εδω...... το ότι είναι ανήθικο, δε σημαίνει οτι δεν είναι νόμιμο. ;)

Dr.Zhivago

Well-Known Member
18 Απριλίου 2008
2.944
17
Χανιά
Αποκλείεται να κόβει αποδείξεις. Όλες οι αγγελίες της είναι γεμάτες ψέματα (ότι δηλαδή έχει κουτάβια από πρωταθλητές γονείς κλπ.), καμιά δεκαριά φυλές τουλάχιστον και για επαφή μόνον ένα κινητό. Πάω στοίχημα όσο θέλετε ότι η τύπισσα κατακλέβει την εφορεία.
Συμφωνώ απόλυτα.

Έστω για την εφορία μπορείς να την καταδώσεις. Έχει κανένας χρόνο; Εγώ πρέπει να θηλάσω πάλι!!!!! (βλέπε "Σκουπιδοκουτάβια").

Το ευχάριστο θα ήταν να ερχόταν εκείνη η άγια μέρα όπου ο κοσμάκης θα ψάχνει λίγο πριν αγοράσει σκύλο από απατεώνα.

Έστω να το ψάχνει μόνο όσο θα ασχολιόταν πριν πάρει ένα πλυντήριο ρούχων ας πούμε....

Γιατί υπάρχουν ΠΟΛΛΕΣ Κες Ιουλίες και Κοι Ιούλιοι....
(Και ακόμη περισσότεροι ηλίθιοι που τους δίνουν απλόχερα τα λεφτά τους!)

Last edited:

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Ρε παιδιά, ναι, να την καταδώσεις, αλλά τι να καταδώσεις?? Ξαναρωτάω, υπάρχουν αποδείξεις οτι δεν κόβει αποδείξεις κι ότι πουλάει φύκια για μεταξωτές κορδέλες? Τι να καταδώσεις?
Εδώ υπάρχουν τρανταχτές περιπτώσεις με καραμπινάτες αποδείξεις και πάλι δεν λαμβάνονται σοβαρά, πόσο μάλλον σε μια τέτοια περίπτωση.... εδώ αν γίνει καταγγελία, πρεπει να γίνει άπο άτομο που έχει πάρει "σκάρτο εμπόρευμα¨ή χωρίς απόδειξη.

Ας προσποιηθεί κάποιος ότι είναι ενδιαφερομενος να δούμε τι απίδια πιάνει ο σάκος.... (μόνο που θα πρεπει να είναι διατεθημένος να φτάσει μέχρι τέλους.....) Ναι, το ξέρω οτι μας διαβάζει η "Κα Ιουλία" αλλά δε νομίζω οτι υπάρχει τρόπος να ξεχωρίσει απο το κινητό ποιος είναι ο ατυχος που θα απαντήσει στις αγγελίες τις και ποιος είναι ένας απο μας, αρκεί να το παίξουμε καλά. :)

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Το Υπουργείο Οικονομικών έχει φτιάξει ιστοσελίδα όπου μπορεί κανείς να κάνει καταγγελία με ή χωρίς το όνομά του. Απ' ό,τι έχω ακούσει, παίρνουν σοβαρά τις καταγγελίες λόγω της κατάστασης της οικονομίας.

proteas

Member
12 Ιανουαρίου 2010
24
0
Η καταγγελία είναι παράνομο εμπορείο ! αυτό και μόνο είναι αρκετό, η εφορία είναι απλά για να την το κερασάκι στην τούρτα!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.241
Μέλη
20.016
Νεότερο μέλος
Nikos_Ν