στο ιδιο εργο θεατες... Μεσάζοντες και Σκυλεμπόριο

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Μιλάει κιόλας η κότα? Θα πρέπει να την πιάσουνε στο ξύλο!!

Συγχίστηκα βραδυάτικα! Και τελειώνω ένα άρθρο και έλεγα να πάω να κοιμηθώ!!! Πού να κοιμηθώ που μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι!

Last edited:

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
"Τα puppy mills είναι παράνομα.
Μακάρι να τα κλείσουμε όλα.
Κλείσαμε ένα.
Δεν υπάρχει μέλλον για τα σκυλιά του ενός που κλείσαμε.
Χρειαζόμαστε την βοήθειά σας.

Λείπει κάποιος από όλον αυτόν τον συλλογισμό ... κάποιος που θα έλυνε την εξίσωση?

Το κράτος μήπως ??

Λέω εγώ τώρα ...

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Το κράτος;;;;
Το κράτος;;;;

Καλά ρε Denis τίποτα δεν ξέρεις;;;;
Με τα σκυλιά κι αυτές τις μπούρδες κάτι καμμένοι και κάτι γεροντοκόρες ασχολούνται.....
Τιποτα δεν ξέρεις πια;;;;
Άκους εκεί να ασχοληθεί το κράτος....:(:(

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
μολις μας ειπες καμμενους τους αντρες του φορουμ...και γεροντοκορες ειπε εσας τις γυναικες....:D
Πέρα από την πλάκα, στην προκειμένη και το τραγικό της υπόθεσης, μην μου πεις ότι δεν έχεις νιώσει το υποτιμητικό βλέμμα ανθρώπων όταν τουw μιλάς λίγο παραπάνω για σκυλιά....

Ακόμα θυμάμαι το υποτιμητικό βλέμμα φίλων, και των δύο φύλων, όταν πριν μερικά χρόνια επέλεξα να μην περάσω όλες τις μέρες του 3ημέρου μέσα στο ξενοδοχείο και το spa, αλλά να βγω να περπατήσω στο βουνό να βγάλω φωτογραφίες και να πάω μέχρι κάτι βοσκοτόπια να δω να υπάρχουν ενδιαφέροντα σκυλιά....
Σε πληροφορώ ότι τελικά τα μοναδικά βήματα που κάνανε έξω απο το ξενοδοχείο ήταν μέχρι τα αυτοκίνητα...:(:(

Τέλος πάντων, είπα τον πόνο μου και στματάω το off topic!:)

Teobullmastiff

Well-Known Member
25 Ιουλίου 2009
4.816
3
40
Πεντελη,Αθηνα
μα η κυνοφιλια και η κυνολογια στην Ελλαδα ειναι "προ-πολεμικη"...αυτο ειναι γνωστο...απλα κανουμε -οπως σε ολα- βηματα σιγα-σιγα...

...βηματα γινονται...απλα δεν τα βλεπουμε παντα,γιατι τα συγκρινουμε ή με τα αλματα της αναπτυγμενης και οχι αναπτυσσομενης Ευρωπης ή με τις χωρες που βρισκονταν στο δικο μας κυνολογικο σημειο (και γενικοτερα) πριν μερικες δεκαετιες...:)

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
Εδώ οδηγούμαστε λοιπόν με μαθηματική ακρίβεια αν πούμε "στοπ στα pet-shop" ...

Δεν είναι υπόθεση είναι πραγματικότητα.

Και αν η εμπλεκόμενοι με το θέμα εκτροφείς - όμιλοι - φιλοζωικά σωματεία και εισαγωγείς δεν μπορούν να βρούν κοινό σημείο και να πιέσουν πρός την σωστή κατεύθυνση, ποιός φταίει ... ? είναι μήπως τότε "κυριούληδες" αυτοί που ασχολούνται ή αυτοί που ΑΠΟΜΕΝΟΥΝ να ασχολούνται ??

jennie

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2008
562
1
Denis οι ιδιοκτητες ειχαν πετ σοπ στην Καλλιθεα και προφανως τροφοδοτουσαν το μαγαζι τους με τα κουταβια απο εκει. Δηλαδη παλι αποτελεσαμ πετσοπ ειναι και αυτο το παπι μιλ. Οχι βεβαια οτι ο συλλογισμος σου δεν εχει ορθοτητα....

Teobullmastiff

Well-Known Member
25 Ιουλίου 2009
4.816
3
40
Πεντελη,Αθηνα
...μηπως ΔΕΝ θελουν να βρουν κοινο σημειο και κατ'επεκταση να ασχοληθουν απο κοινου?

μηπως το ζητημα ειναι βαθυτερο του επιφανειακου?

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
Δηλαδη παλι αποτελεσαμ πετσοπ ειναι και αυτο το παπι μιλ.
ΟΧΙ το petshop είναι αποτέλεσμα του puppy mill και όχι το αντίθετο. 1ον και 2ον όποιος γνωρίζει τα ελάχιστα από εκτροφή σκύλων θα ξέρει ότι δεν συμφέρει να τροφοδοτείς ένα pet-shop από ένα puppy mill γιατί απλά τα έξοδά σου είναι πολύ μεγαλύτερα.

Ο συλλογισμός μου όμως όντως έγκειται αλλού.

Ricos

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2009
2.046
82
Athens
Πέρα από την πλάκα, στην προκειμένη και το τραγικό της υπόθεσης, μην μου πεις ότι δεν έχεις νιώσει το υποτιμητικό βλέμμα ανθρώπων όταν τουw μιλάς λίγο παραπάνω για σκυλιά..
Σε καταλαβαινω απολυτα και το εχω βιωσει και εγω αυτο!!!:(

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
...μηπως ΔΕΝ θελουν να βρουν κοινο σημειο και κατ'επεκταση να ασχοληθουν απο κοινου?

μηπως το ζητημα ειναι βαθυτερο του επιφανειακου?
Λέγοντας δεν μπορούν δεν εννοώ ότι δεν ξέρουν το τηλέφωνο ο ένας του άλλου Teo.

Και σταματώ εδώ.

nikoscar

Guest Star
Staff member
9 Ιουνίου 2006
2.178
1.000.000.018
ATHENS
ελα κυρα ιουλια ...τι μας κανεις με τα πεθαμενα λινκ κ νομιζα οτι γυρισε ο ντενις

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
ελα κυρα ιουλια ...τι μας κανεις με τα πεθαμενα λινκ κ νομιζα οτι γυρισε ο ντενις
Aμα είναι να γυρίσει ο Denis, να ξεθάψουμε και κανα άλλο, ρε παιδιά! :) (Αλήθεια ο Φερεκίδης τι έγινε??:p:p)

Για να επανέλθουμε στο θέμα:
Ioulias Puppy World, για τους back yard breeders, τι άποψη έχετε? Γνωρίζετε το έργο τους?

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
το παιδακι μου ειναι 3,5, και ολη μαζι ταξιδευουμε στο εξοτερικο για να φερουμε κουταβια ΑΠΟΚΛΕΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΟΙΚΟΓΕΝΙΑΚΕΣ ΓΕΝΝΕΣ στα καινουργια τους σπιτια καθευτιαν απο τιν μαμα τους.
Aπό το εξωτερικό από που και από τι και ως τι..??

και εσείς τι είσαστε οι μεσολαβητές?

Δεν κατάλαβα ακριβώς τι υπηρεσίες προσφέρεται και τι θέλετε να πείτε..

Dr.Zhivago

Well-Known Member
18 Απριλίου 2008
2.944
17
Χανιά
Καλά κουτάβια ΔΕΝ πωλούνται ΠΟΤΕ σε μεσολαβητές. Και φυσικά δεν πωλούνται σε τέτοιες τιμές.

Από puppy-mills της ανατολικής ευρώπης (και της Ελλάδος δίχως αμφιβολία) αγοράζει η κυρία.

Και αν λέει αλήθεια, τότε δεν θα έχει ΚΑΝΕΝΑ πρόβλημα να μας πει μία διεύθυνση και όνομα "καλού εκτροφείου" με το οποίο συνεργάζεται.
(Θα κάτσω να μου ξυρίσετε το κεφάλι αν το κάνει αυτό η σκυλεμπόρισσα...)

Πριν 2 χρόνια δεν ήξερε τι είναι πάπυ-μιλ και τώρα πουλάει σκύλους από πάπυ-μιλ σε ΛΑΘΟΣ φόρουμ.

Αποκλείω να συνεργάζεται με οικογένειες που κάνουν 1 γέννα, άντε δύο, γιατί δεν έχουν σταθερό εμπόρευμα. Αν έχουν σταθερό εμπόρευμα, πάλι είναι πάπυ-μιλ.

Πληροφοριακά, "οικογενειακή γέννα" που δεν χαλάει καθόλου λεφτά για τα σκυλιά και τα κουτάβια (ώστε να έχει κέρδος και η κυρία Ιουλία και πάλι να μην υπερβαίνει τα 500 ευρώ) = εκμετάλευση ζώων και κακοποίηση.
Με άλλα λόγια: Οικογένεια που δεν ενδιαφέρεται ΚΑΘΟΛΟΥ που καταλήγουν τα κουτάβια της, φτάνει να πληρωθεί = ανήθικοι εκτροφείς. Και φυσικά δεν πουλάει καλά κουτάβια.

Last edited:

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.241
Μέλη
20.016
Νεότερο μέλος
Nikos_Ν