σκυλοκαβγάς

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
dober ... θηλυκιές σε οίστρο ? :rolleyes: Δεν είπαμε να κάνει ευθανασία αλλά όχι πώς δεν είναι περίεργο ... να προσαρμοστεί να ζήσει με έναν τέτοιον σκύλο είπαμε ... ;)

Dr.Zhivago

Well-Known Member
18 Απριλίου 2008
2.944
17
Χανιά
Ενδέχεται να είναι κάτι προσωρινό που προκλήθηκε από τον πρώτο του καβγά με το Σαρ Πέι. Το ελπίζω. Τον πόνεσε/πλήγωσε το Σαρ Πέι;

Ποιά ήταν η επίπτωση/τιμωρία για το 2ο συμβάν (Νέας Γης) ;
Γιατί επιτρέψατε να "συνευρίσκονται" εφ όσον είχε οίστρο;

Όντως είναι πολύ σπάνιο να επιτεθεί έτσι αρσενικό (και σε υπερβολικά κυριαρχικά αρσενικά ακόμη πιο σπάνιο).

Θα δούλευα τον σκύλο πάρα πολύ μαζί με άλλους σκύλους (στην υπακοή) και με τα παιδιά ακόμη περισσότερο (λόγο των κακών του εμπειριών).

Μέχρι να σταθεροποιηθεί θα θέλει μεγάλη προσοχή και αυστηρότητα...

dober

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2008
125
0
denis:οσον αφορα οτι ειναι σπανιο ναι ......αλλα συμβαινει .μερικοι αρσενικοι που ειναι τσαμπουκαδες το κανουν .ακομα και σε οιστρο .το εκανε ο δικο μου οταν τον ζευγαρωσα (αλλα ξερω και αλλες περιπτωσεις )
απλα αυτα τα σκυλια ειναι οκ μεχρι να στραβωσουν .....και ειπα οτι θελουν προσοχη !!!ειπα κατι λαθος ?????:cool:

Dr.Zhivago

Well-Known Member
18 Απριλίου 2008
2.944
17
Χανιά
Δεν έχει να κάνει με την κυριαρχηκότητα, αλλά με την σταθερότητα νεύρων. Ο οξύθυμος σκύλος δεν είναι απαραίτητα ο κυριαρχικός σκύλος. Είναι άσχετο. Ευαίσθητος σκύλος είναι...

Ο ισοροποιημένος κυριαρχικός σκύλος δεν είναι στην ουσία οξύθυμος (και ας μοιάζει έτσι κάποιες φορές). Με τις θηλυκές έχει σχεδόν ανεξάντλητη υπομονή. Και έτσι πρέπει. Αλλιώς θα είχαν εξαφανιστεί ολόκληρες φυλές....

caucasian

Well-Known Member
24 Οκτωβρίου 2008
77
0
kilkis
:(:(:(:(:(:(
οκ παιδια,ευχαριστω που ρωτησατε, η σκυλα μου ειναι μια χαρα!!!!! :p:p:p:p:p:p:p
χαιρομαι που η σκυλα σου ειναι μια χαρα μηπως να σε στειλω μια φωτο του αρκου και να λεει οτι ειναι το αγορι της δεν μπροκειται να την ξανα πειραξει κανενα σκυλι.............:):):):):):):)

caucasian

Well-Known Member
24 Οκτωβρίου 2008
77
0
kilkis
παιδια εγω πιστευω οτι μας διαφευγει μια λεπτομερεια τα σκυλια μας οπως και να το κανουμε εχουν και αυτα της ιδιοτροπειες τους και την ελευθερη βουληση ειναι ζωντανα οντα και οχι ρομποτακια

dober

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2008
125
0
διαφωνω ,αλλα σεβομαι την αποψη σας !!ο καθενας συμφωνα με τις εμπειριες του βγαζει συμπερασματα .ειναι δοκιμο ~~~

despina

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2008
1.198
1
Δεν έχει να κάνει με την κυριαρχηκότητα, αλλά με την σταθερότητα νεύρων. Ο οξύθυμος σκύλος δεν είναι απαραίτητα ο κυριαρχικός σκύλος. Είναι άσχετο. Ευαίσθητος σκύλος είναι...

Ο ισοροποιημένος κυριαρχικός σκύλος δεν είναι στην ουσία οξύθυμος (και ας μοιάζει έτσι κάποιες φορές). Με τις θηλυκές έχει σχεδόν ανεξάντλητη υπομονή. Και έτσι πρέπει. Αλλιώς θα είχαν εξαφανιστεί ολόκληρες φυλές....
συμφωνω μαζι σου,αλλα μεχρι κ τωρα αυτο προανεφερα ειχε πολυ γερα νευρα αυτος ο σκυλος.
απλα ισως να φταιει οτι περασε μαλλον την "εφηβια" κ εβγαλε πλεον τον πραγματικο του εαυτο.αυτο που αναρωτιεμαι ομως ειναι οτι τετοια σκυλια δεν μας δειχνουν σημαδια απο κουταβια?
επισης σ αυτο που συμφωνω με τον dober ειναι οτι οντως οσες φορες εχει τσακωθει εχει βγει "κερδισμενος"κ αυτο τον εχει ανεβασει.
dr.zivago το σαρ-πει εκανε παντου ραμματα αλλα δεν εδειξε ουτε μια στιγμη πονο.
επισης να προσθεσω οτι δεν ψαχνει απο μονος του να τσακωθει σε καμια περιπτωση,αλλα οπως αναφερθηκε δεν δινει περιθωρια οταν αρπαχτει θελει να τον τελειωσει αυτος τον καβγα..

despina

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2008
1.198
1
Ενδέχεται να είναι κάτι προσωρινό που προκλήθηκε από τον πρώτο του καβγά με το Σαρ Πέι. Το ελπίζω. Τον πόνεσε/πλήγωσε το Σαρ Πέι;
συγνωμη πριν καταλαβα το αντιστροφο,οχι το σαρ-πει δεν τον πληγωσε πουθενα..δεν τον πονεσε σιγουρα.

dober

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2008
125
0
εχω σκυλο που οταν καποιο αρσενικο του δειχνει δοντια χασμουριεται μεσα απ το κλουβι του ...σαφεστατα ξερει οτι δεν τον εχει εκεινη την στιγμη ...δεν ειναι χαζα ........ο συγκεκριμενος εχει στειλει και μπουλ τερριε με μια δαγκωνια .
οποτε, πηρα τα μετρα μου και δεν κανω αστειακια κοινωνικοποιησης .
δεχεται τις εντολες του μια χαρα ....παιζει με ανθρωπους και θυληκα γνωστα (γιατι δυστηχως τα δερνει και αυτα αν τον θυμωσουν πανω στο παιχνιδι )και τελειωσε το θεμα ......δεν κανουμε πειραματα με τετοια σκυλια ....ουτε ειναι προιον εκπαιδευσης η μη .....
πρεπει να μπορουμε να καταλαβουμε τις ιδιαιτεροτηρες ενος ζωου ....
εγω πιστευω δεσποινα πρεπει να προσεχεις πολυ ....και να μετρας το τι κανεις με αυτον το σκυλο .γιατι ειναι και η θεση σου λεπτη απεναντι στους αλλους ιδιοκτητες .

Sophiaouda

Well-Known Member
31 Ιανουαρίου 2008
1.325
8
Φθινοπωρο
χαιρομαι που η σκυλα σου ειναι μια χαρα μηπως να σε στειλω μια φωτο του αρκου και να λεει οτι ειναι το αγορι της δεν μπροκειται να την ξανα πειραξει κανενα σκυλι.............:):):):):):):)
:D:D:D

Γιατί επιτρέψατε να "συνευρίσκονται" εφ όσον είχε οίστρο;
ειπαμε αν δουμε τα σκουρα να φυγω ή εγώ ή η Δεσποινα,

ειχε περασει πάνω απο μιση ώρα (ισως και λιγο παραπανω) οταν εκανε ο Αδης το πρωτο ''σαλτο'', δηλαδη (παραξενο) δεν τον ενδιεφερε το sex στην αρχη καθολου
και γιαυτο το λογο δεν εφυγε καμια απο τις δύο.

και να κανω εγω μια ερωτηση,ας ξεχασουμε τον οιστρο*.
Όταν καποιο σκυλι δήλωνει κυριαρχια (με καβαλημα) και το άλλο αντιδρασει με ένα γαβγισμα-γρυλισμα στον αέρα, τι ποσοστα επιθεσης δινετε από το σκυλί που εχει δηλώσει κυριαρχια? :rolleyes:

* γιατι ειναι πολυ παραξενο που δεν πηγε απο το πρωτο λεπτο να την μπιπ :D

dober

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2008
125
0
ενας νορμαλ αρσενικος φευγει και κανει υποκλισεις και παιχνιδακια ....σε ενα γρυλισμα .........ενα ποσοστο την κοπαναει ....γενικως ...και ενα παρα πολυ μικρο ποσοστο αρπαζει την θυληκια .......
αυτο εχω δει ...μπορει να μην ειναι ομως απολυτο αυτο που λεω !!

despina

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2008
1.198
1
εγω πιστευω δεσποινα πρεπει να προσεχεις πολυ ....και να μετρας το τι κανεις με αυτον το σκυλο .γιατι ειναι και η θεση σου λεπτη απεναντι στους αλλους ιδιοκτητες .
σαφως κ εχεις απολυτο δικιο!εκτοτε τον βγαζω μονο με λουρι κ δεν τον εμπιστευομαι να παιξει με αλλο σκυλι η να ειναι ελευθερος.
για να ειμαι ειλικρινης ποτε δεν παιζει με αλλα σκυλια ουτε σαν κουταβι επαιζε,ηθελε μονο παιχνιδι με το μπαλακι η το λουκανικο,ηταν πολυ σοβαρο κ ωριμο κουταβι..του ειναι γενικα αδιαφορα τα υπολοιπα σκυλια.

dober

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2008
125
0
ναι αυτα τα σκυλια ....(εχω δει και θυληκια με τετοιο στυλ )ειναι πολλες φορες καλυτερα σε πολλα ....απο νορμαλ σκυλους ..και σαν αναπαραγωγεις ειναι πολυτιμα διοτι δινουν σε ζευγαρωμα με μια οχι τοσο καλη σε ντραιβ θυληκια δυνατους χαρακτηρες .
απλα θελει προσοχη και στο φιναλε δεν τον ενδιαφερεουν οι αλλοι παρα μονο το αφεντικο του !!:D:D

despina

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2008
1.198
1
ναι αυτα τα σκυλια ....(εχω δει και θυληκια με τετοιο στυλ )ειναι πολλες φορες καλυτερα σε πολλα ....απο νορμαλ σκυλους ..και σαν αναπαραγωγεις ειναι πολυτιμα διοτι δινουν σε ζευγαρωμα με μια οχι τοσο καλη σε ντραιβ θυληκια δυνατους χαρακτηρες .
απλα θελει προσοχη και στο φιναλε δεν τον ενδιαφερεουν οι αλλοι παρα μονο το αφεντικο του !!:D:D
ετσι ακριβως!:D

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.176
3.014
ΑΤΤΙΚΗ
Θα δούλευα τον σκύλο πάρα πολύ μαζί με άλλους σκύλους (στην υπακοή) και με τα παιδιά ακόμη περισσότερο (λόγο των κακών του εμπειριών).

Μέχρι να σταθεροποιηθεί θα θέλει μεγάλη προσοχή και αυστηρότητα...
Συμφωνώ.:)

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
και σαν αναπαραγωγεις ειναι πολυτιμα διοτι δινουν σε ζευγαρωμα με μια οχι τοσο καλη σε ντραιβ θυληκια δυνατους χαρακτηρες
Εχεις μπερδέψει λίγο τον δυνατό χαρακτήρα ;)

despina

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2008
1.198
1
δεν εχει κανενα θεμα οσων αφορα την υπακοη.ειναι στρατιωτακι κ με αλλα σκυλια κ με τα παιδακια.σε προηγουμενα ποστ εχω αναφερει οτι παιζει με παιδακια παραχωρωντας ο ιδιος τα παιχνιδια του...προτιμαει αναμεσα σε μια παρεα μεγαλων κ μικρων να παιξει με τα μικρα,ακομα κ με παιδακια2 ετων.
με σκυλια επαναλαμβανω οτι ειναι παντελως αδιαφορος κ για αυτον ειναι σαν να μην υπαρχουν...κ αλλα σκυλια να καβγαδισουν δεν θα παει καν να δει τι συμβαινει.
δεν δειχνει καμια ασταθεια κ ειναι ελεγχομενος.τα πραγματα χαλανε πια μονο αν προκληθει κ παλι αν τον προλαβω στην αρχη ξεχνιεται.μπορει να εχει ξεκινησει να μυριζεται με καποιο αρσενικο το οποιο του γρυλιζει κ αν του πω Αδη ελα φευγουμε σταματανε τα παντα.
στο μονο που πρεπει να τον διορθωσω ειναι την ωρα που παει να ξεκινησει,εκει πρεπει να γινω ισως πιο αυστηρη κ να μην χρησιμοποιω μεθοδους ωστε να τον ξεγελαω η να φευγουμε.

επισης να προσθεσω οτι αυτος δεν γρυλιζει ποτε για να προηδοποιησει,βουταει πριν το καταλαβεις,ετσι ειναι πιο δυσκολο να ξεκινησω την διορθωση.
πιστευω οτι δεν θα ηταν σωστο να τον διορθωνω ενω απλα μυειζεται με καποιο σκυλο...

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.249
Μέλη
20.029
Νεότερο μέλος
Stefaniadoul