σκυλοκαβγάς

despina

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2008
1.198
1
Δυστυχως ασχημα τα νεα κ σημερα, ποσο μαλλον για τον Αδη αφου βεβαιωσαμε οτι εχει προβλημα συμπεριφορας....:(
σκυλοσυναντηση λοιπον στο παρκο με Νεδα,Ουδα κ Μαγκνα.Η δε Νεδα ειναι σε οιστρο κ εχει μαζευτει εκει κ ο περιβοητος ροτβαιλερογαμπρος!
με τα πολλα ο γαμπρος αρπαζεται με τον Αδη γινεται χαμως!!!!
το τραγικο δε δεν ειναι αυτο,αυτο λες οτι ειναι φυσιολογικο....το τραγικο ειναι οτι παει οΑ δης(ονομα κ πραγμα)να καβαλησει την Νεδα,εκεινη του γρυλιζει κ αυτος ξεκινησε να την βουταει κανονικα,αν δεν τον χωριζα παλι δραματα θα ειχαμε....
δεν μπορω να καταλαβω γιατι ξαφνικα εχει αλλαξει τοσο η συμπεριφορα του σκυλου μου κ που μπορει να εχει γινει το λαθος...:(

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Δεν νομίζω ότι τίθεται θέμα λάθους Δέσποινα. Η σκύλα είχε οίστρο και ο Άδης σου είναι, τελικά, ένα πολύ κυριαρχικό σκυλί.
Αντί να σκέφτεσαι πώς ήταν, δέξου ότι έχει αυτό το πρόβλημα και πράξε αναλόγως.

despina

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2008
1.198
1
Δεν νομίζω ότι τίθεται θέμα λάθους Δέσποινα. Η σκύλα είχε οίστρο και ο Άδης σου είναι, τελικά, ένα πολύ κυριαρχικό σκυλί.
Αντί να σκέφτεσαι πώς ήταν, δέξου ότι έχει αυτό το πρόβλημα και πράξε αναλόγως.
φυσικα κ οχι μονο το δεχομαι,εγω η ιδια το καταλαβαινω οτι συμβαινει αυτο κ δεν μου αρεσει καθολου.
απλα αναρωτιεμαι που εγινε το λαθος διοτι μεχρι στιγμης δεν ηταν καθολου κυριαρχικο σκυλι ισα ισα που ειναι τρομερα κοινωνικοποιημενος κ αδιαφορουσε για τα σκυλια.ακομη κ αρσενικα που ψαχνοντουσαν για καβγα αυτος τα απεφευγε..σιγουρα κατι τον αλλαξε αυτον τον σκυλο,πες οτι περασε απο την εφηβια στην ενηλικιωση,πες οτι εκανε 2-3 καβγαδες κ ειδε οτι του περναει,δεν ξερω...ισως ενας συνδυασμος.
φυσικα κ πρατω αναλογως,εχω συμβουλευτει ηδη τον εκπαιδευτη του κ περιμενω κ την δικη σας βοηθεια:)

despina

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2008
1.198
1
Δάγκωσε σκύλα σε οίστρο?
δυστυχως....αυτο ειναι το τρελο της υποθεσης,θεωρω οτι ειναι ακραια συμπεριφορα!
με το πρωτο γρυλισμα που του εκανε την βουτηξε μανιοδως....:(

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
Έχω κρατήσει κάτι που μου είπε η Ζιβάγκο: Δεν είναι απαραίτητο ένας σκύλος να είναι και κυνόφιλος, αρκεί να μην ενοχλεί τα υπόλοιπα σκυλιά. Ο δικός μου ο σκύλος (γιατί περί αυτού ήταν ο λόγος) είναι ηλικιωμένος βέβαια, και εσύ, φυσικά, θέλεις ένα άριστα κοινωνικοποιημένο σκυλί και έχεις τα περιθώρια να το πετύχεις (και λόγω του νεαρού της ηλικίας του).
Μέχρι να γίνει αυτό όμως, με τη βοήθεια ενός πολύ καλού εκπαιδευτή, φρόντισε για την ασφάλεια των σκύλων με τους οποίους συναναστρέφεται ο Άδης.

despina

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2008
1.198
1
Έχω κρατήσει κάτι που μου είπε η Ζιβάγκο: Δεν είναι απαραίτητο ένας σκύλος να είναι και κυνόφιλος, αρκεί να μην ενοχλεί τα υπόλοιπα σκυλιά. Ο δικός μου ο σκύλος (γιατί περί αυτού ήταν ο λόγος) είναι ηλικιωμένος βέβαια, και εσύ, φυσικά, θέλεις ένα άριστα κοινωνικοποιημένο σκυλί και έχεις τα περιθώρια να το πετύχεις (και λόγω του νεαρού της ηλικίας του).
Μέχρι να γίνει αυτό όμως, με τη βοήθεια ενός πολύ καλού εκπαιδευτή, φρόντισε για την ασφάλεια των σκύλων με τους οποίους συναναστρέφεται ο Άδης.
μα σου εξηγω οτι δεν εχει προβλημα κοινωνικοποιησης,απλα μαλλον οτι δεν του περναει φροντιζει να το αποκτησει με την βια!
ειναι δυνατον να επιτηθεται σε θηλυκια επειδη αρνηθηκε την επιβαση?
ειναι σκυλος που απο 2 μηνων δεν υπαρχει μερα που να μην εχει ερθει σε επαφη με σκυλο,ανθρωπο,παιδακι,καφετεριες.κανω τα παντα μαζι μ αυτον το σκυλο.
ζει καταστασεις στην καθημερινοτητα γνωριμες κ μη κ δεν διχνει κανενα σημαδι κυριαρχηκοτητας,φοβιας κτλ.προσαρμοζεται αμεσως.

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
Όταν λέω "άριστα κοινωνικοποιημένος" εννοώ άριστος στη συμπεριφορά του. :) Αν θυμάμαι καλά ο σκύλος είχε παρενοχληθεί από παιδάκια? Θυμισέ μου. Επίσης ένα κυριαρχικό σκυλί που έχει εκπαιδευτεί στη σωματοφυλακή (όπου επιβραβεύεται η επίθεση) δεν θα μπορούσε να "πάρει αέρα" κιόλας, με τέτοιες συνέπειες? Δεν έχω ιδέα, ρωτάω, μάλλον καμία σχέση το ένα με το άλλο.

rottaki

Well-Known Member
4 Αυγούστου 2008
603
1
Κέρκυρα
Παίζει πάντως να μυρίζει συνέχεια διάφορες σκύλες σε οίστρο είτε περνώντας από κάπου κοντά στο σπίτι είτε στη βόλτα και να τον επηρεάζει η όλη κατάσταση, μήπως είναι δηλαδή κάτι προσωρινό.

despina

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2008
1.198
1
Παίζει πάντως να μυρίζει συνέχεια διάφορες σκύλες σε οίστρο είτε περνώντας από κάπου κοντά στο σπίτι είτε στη βόλτα και να τον επηρεάζει η όλη κατάσταση, μήπως είναι δηλαδή κάτι προσωρινό.
μακαρι αν κ δεν νομιζω....διοτι δεν μπορω να δικαολογησω το οτι επιτηθεται στα θηλυκα.

Sophiaouda

Well-Known Member
31 Ιανουαρίου 2008
1.325
8
Φθινοπωρο
Το πρωτο αρπαγμα με τον αδεσποτο ήταν αναμενομενο,αν και δεν ειχε κυριαρχικες τασεις ο Αδης (sex) ως προς την Νεδα απο την αρχη
πρεπει να περασε τουλαχιστον κανα μισαωρο ;) (και ετσι ηρεμισαμε και εμεις,αλλιως θα εφευγε ή εγω ή η Δεσποινα)
Οταν ήρθαν σε στενοτερη επαφη (τα αρσενικα) εγινε το μοιραιο και δεν υποχωρουσε.
Σε 5-10 λεπτα πήγε να ψευτοκαβαλισει ο Αδης την Νεδα, η οποια εστρεψε το κεβαλι της ψευτογαβγιζογρυλιζοντας και τοτε την αρπαξε και αυτην :rolleyes:

Το πρωτο αρπαγμα φυσιολογικο (και φταιμε εμεις-ΕΓΩ) αλλα το δευτερο και εμενα με εχει προβληματισει

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Υπήρχε γενικά εκνευρισμός στα σκύλα ...
Ισως ο adis τρελάθηκε από τον οίστρο..
Tο σίγουρο είναι ότι Δέσποινα κοίταξε το γιατί και το μαλτεζάκη θα το θρηνούσαμε τώρα.. άγιο είχε..
Πραγματικα πολυ περιεργο αυτο που εγινε με την Νεδα..
Ισως είναι η σωματοφυλακή που είπαμε..;):):)

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Δεν 'έχει σχέση με τρέλα του οίστρου ούτε με την σωματοφυλακή ... πρόκειται γιασκύλο που ΣΙΓΟΥΡΑ πρέπει να προσέχεις ΠΑΡΑ πολύ σε οποιαδήποτε επαφή του με άλλο ζώο ...

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
το τραγικο ειναι οτι παει οΑ δης(ονομα κ πραγμα)
:p:p

Kοίτα ότι του γύρισε το μάτι του γύρισε..

και είναι ένα σκυλί το οποιο συναντά πολύ συχνά σκυλιά για παιχνίδι..

Oπως είπε η Δέσποινα "δεν αναγνωρίζω το σκυλί μου"..ειναι σαν να ειναι αλλος..
Οι θεωρίες που είπαμε είναι ίσως οτι τώρα βγαίνει ο πραγματικός χαρακτήρας του σκυλιού (νομίζω τώρα γίνεται 2..)
Ισως κάποια λάθη να είχαν γίνει και η Δέσποινα να μην τα είχε υπολογίσει σοβαρά..
και ίσως η σωματοφυλακή να τον έκανε + πιθανά αλλα γεγονότα και λάθη, αυτό το "πραγμα" που είναι πλέον.
Πριν 2 εβδομάδες συζητούσαμε να βρεθούνε με το westie μου..

Το σκυλί πραγματικά ήταν σαν να είχε τρελαθεί από τον οίστρο..(δεν είναι βεβαια ο λόγος αυτός..).

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Oποτε, τι κάνει κανεις σ'αυτην την περίπτωση (για να γενικεύσουμε λίγο); Κοβει τις ελευθερες επαφές με άλλα σκυλιά ανεξαιρέτως; Η υπάρχουν περιθώρια διόρθωσης;

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Δεν έχει σχέση με τρέλα του οίστρου ούτε με την σωματοφυλακή ...

Τί κάνει ... ΣΙΓΟΥΡΑ τέλος οι ανέμελες βολτίτσες με άλλους σκύλους χωρίς να δεί κάποιος ΚΑΛΟΣ εκπαιδευτής τον σκύλο από κοντά ...

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
denis ήταν ευδιάκριτη και πριν η άποψη σου.

Aπό εκεί και πέρα ανάφερα τι σκεφτήκαμε.

Oύτε καν είπα τι πιστεύω.., αλλα τι υποθέσαμε..
anyway..

despina

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2008
1.198
1
Δεν έχει σχέση με τρέλα του οίστρου ούτε με την σωματοφυλακή ...

Τί κάνει ... ΣΙΓΟΥΡΑ τέλος οι ανέμελες βολτίτσες με άλλους σκύλους χωρίς να δεί κάποιος ΚΑΛΟΣ εκπαιδευτής τον σκύλο από κοντά ...
συμφωνω με denis!οσο για το μαλτεζακι kango μην ξεχνας οτι ο Αδης ετρεχε να πιασει το ξυλο που του πεταξα κ το μαλτεζακι ξεφυγε απο το 6χρονο κοριτσακι που το κρατουσε κ ετρεξε επιθετικα πανω στον Αδη γαβγιζοντας του.
σ αυτην την περιπτωση ο Αδης δεν εκανε τιποτα αλλα δεν ειμαστε κ σιγουροι οτι δεν θα εκανε,οπως κ να εχει ομως το αποτελεσμα θα ηταν πολυ ασχημο εις βαρος του μικροσωμου.απ την αλλη κανενας δεν θα παραδεχοταν την ανευθηνοτητα του εμπιστευοντας ενα μαλτεζακι που δαγκωνει ανθρωπους κ σκυλους σε ενα 6χρονο παιδι αναμεσα σε 4θυρια...!
τουλαχιστον εσυ ησουν εκει κ ειδες οτι το μαλτεζακι επιτεθηκε κ στα νεας γης κ στον Αδη,απλα ηταν τυχερο.ας μην το παρουσιαζουμε οτι ηταν ενα μικρο χαριτωμενο σκυλακι που περπαταει ανεμελο με τον ιδιοκτητη του κ βρισκεται το μαυρο τερας απ το πουθενα κ το τρωει....

despina

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2008
1.198
1
προσθετω kango οτι δεν εχει να κανει ο οιστρος αφου 2μερες πιο πριν τσακωθηκε με το θηλυκο σαρ-πει το οποιο ειναι στειρωμενο.

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Oχι αλλα θα είχε γίνει μακελειό σίγουρα..
Eγιναν δυο περιστατικά που ένταξη πέρασαν αναίμακτα..
Tο άλλο εντελώς ανεύθυνοι αυτοί που το είχαν δεν κατάλαβαν πως γλίτωσε από του χάρου τα δόντια..

θέλω να πω πως παρα λίγο θα είχαμε και τρίτο γεγονός..εννοειτε πως δεν θα εφτεγε εκει ο αδης..

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.249
Μέλη
20.029
Νεότερο μέλος
Stefaniadoul