σκυλοκαβγάς

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
προσθετω kango οτι δεν εχει να κανει ο οιστρος αφου 2μερες πιο πριν τσακωθηκε με το θηλυκο σαρ-πει το οποιο ειναι στειρωμενο.
μα εγω ειπα οτι ηταν σαν να τρελαθηκε απο αυτο ...
Το σκυλί πραγματικά ήταν σαν να είχε τρελαθεί από τον οίστρο..(δεν είναι βεβαια ο λόγος αυτός..).

despina

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2008
1.198
1
Όταν λέω "άριστα κοινωνικοποιημένος" εννοώ άριστος στη συμπεριφορά του. :) Αν θυμάμαι καλά ο σκύλος είχε παρενοχληθεί από παιδάκια? Θυμισέ μου. Επίσης ένα κυριαρχικό σκυλί που έχει εκπαιδευτεί στη σωματοφυλακή (όπου επιβραβεύεται η επίθεση) δεν θα μπορούσε να "πάρει αέρα" κιόλας, με τέτοιες συνέπειες? Δεν έχω ιδέα, ρωτάω, μάλλον καμία σχέση το ένα με το άλλο.
μεχρι τωρα ηταν αριστος στην συμπεριφορα του αυτο λεω..το περιστατικο με τα παιδακια ηταν με τα παιδακια,δεν εχει σχεση με τα σκυλακια.που κ παλι ενω εχει αποκτησει ασχημη εμπειριια απο παιδια τα προκαλει για παιχνιδι αφηνοντας τα παιχνιδια του επανω τους...
μην ξεχνας οτι η σωματοφυλακη γινεται υπο καποιες συνθηκες κ παντα ο κακος ειναι ο ανθρωπος κ ποτε τα ζωα.
ακομη κ σ αυτο μεχρι στιγμης εχει κριση κ ποτε δεν εχει δειξει σημαδια επιθετικοτητας σε ανθρωπο παρα μονο αν προκληθει η του δωθει εντολη.

Sophiaouda

Well-Known Member
31 Ιανουαρίου 2008
1.325
8
Φθινοπωρο
Κοριτσια κουλαρετε!!!!! :D

Ο Αδης εγινε αντρας (λογο ηλικίας) και τωρα βγαζει τον εαυτο του

Κραταω τα δυο περιστατικα (σαρπει-Νεδα)

Η Δέσποινα δεν ειναι ηλιθια!!!! δεν ειναι απο τους τυπους που θα επιβραβευσουν αυτη τη συμπεριφορα και ειμαι σιγουρη οτι θα πραξει με τον καλυτερο δυνατο τροπο

Συμφωνο με Denis (εκπαιδευτη) και θα προτεινα να πας και σε αλλον (οχι μονο στον δικο σου)

Στο κομματι της σωματοφυλακης (πες τε μου,δεν γνωριζω) το σκυλι δεν πρεπει να σταματαει την επιθεση,με εντολη του ιδιοκτητη του?

despina

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2008
1.198
1
Ο Αδης εγινε αντρας (λογο ηλικίας) και τωρα βγαζει τον εαυτο του
αν ειναι αυτος ο εαυτος του να μας λειπει....:(

Η Δέσποινα δεν ειναι ηλιθια!!!! δεν ειναι απο τους τυπους που θα επιβραβευσουν αυτη τη συμπεριφορα και ειμαι σιγουρη οτι θα πραξει με τον καλυτερο δυνατο τροπο
να σαι καλα...:D
Στο κομματι της σωματοφυλακης (πες τε μου,δεν γνωριζω) το σκυλι δεν πρεπει να σταματαει την επιθεση,με εντολη του ιδιοκτητη του?
σαφως!

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
ναι ρε Σοφια πες της συζητηση μας γιατι και εγω δεν το κατεχω το αθλημα..:D:D

μια η αλλη η Δεσποινα τωρα βλεπει τι παιζει και μιλαει ηδη με τον εκπεδευτη του..:)

rottaki

Well-Known Member
4 Αυγούστου 2008
603
1
Κέρκυρα
Αν και στην Ελλάδα δεν χρειάζεται σωματοφυλακή από τσου κλέφτες, αλλά από τσου σκύλους, πέρα από τα αδέσποτα, αφήνει κι ο καθείς το σκυλί του ελεύθερο και καθέ φορά που πάμε βόλτα με το τσιτσουρίνι μου τρέμει το φυλλοκάρδι μου.:mad::mad:

Sophiaouda

Well-Known Member
31 Ιανουαρίου 2008
1.325
8
Φθινοπωρο
Kango1
Η συζητηση (αν εννοεις περι σωματοφυλακης) δεν εχει να κανει με την επιθεση του ως προς τα σκυλια (αρα ειναι εκτος τοπικ)

Ας ειναι ομως,
αυτο που αποκομισα απο την μικρη κουβεντουλα μας
όταν το σκυλί ασκει καθηκοντα σωματοφυλακης πρεπει να ειναι υπακουο
και το - του Αδη ήταν οτι δεν υπακουσε

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Αν και στην Ελλάδα δεν χρειάζεται σωματοφυλακή από τσου κλέφτες, αλλά από τσου σκύλους, πέρα από τα αδέσποτα, αφήνει κι ο καθείς το σκυλί του ελεύθερο και καθέ φορά που πάμε βόλτα με το τσιτσουρίνι μου τρέμει το φυλλοκάρδι μου
Στον χώρο που ήμασταν όλοι έχουν ελευθερα τα σκυλιά τους.
Εν γνώση τους τα αφήνουν ελευθερα η τα δένουν.

Στην περίπτωση αυτή ο adis πριν δυο εβδομάδες ήταν ένα πολύ καλά κοινωνικοποιημένο σκυλί.
και για αυτό κάνει την μεγάλη έκπληξη.
H σωματοφυλακή ήταν μια θεωρία της στιγμής εκεινης και όχι ένα σοβαρό πόρισμα.

Ναι Σοφια εκτος ηταν ..

rottaki

Well-Known Member
4 Αυγούστου 2008
603
1
Κέρκυρα
Εννοώ τα αφήνουν ελεύθερα χώρις επιτήρηση ή χωρίς να μπορούν να τα ελέγχουν κάθε στιγμή. Εδώ στο νησί είναι συνηθισμένο, ανοίγει ο άλλος το πορτόνι του και αφήνει το σκύλο του ελεύθερο.

rottaki

Well-Known Member
4 Αυγούστου 2008
603
1
Κέρκυρα
:(:(:(:(:(:(
οκ παιδια,ευχαριστω που ρωτησατε, η σκυλα μου ειναι μια χαρα!!!!! :p:p:p:p:p:p:p

Λες να μην ήταν μια χαρά και να το συζητάγαμε κιόλας???

Εγώ μέχρι και αίμα θα προσφερόμουν να δώσω!!!:)

Αλήθεια πως είναι? Το ψυχολογικό εντάξει??

Sophiaouda

Well-Known Member
31 Ιανουαρίου 2008
1.325
8
Φθινοπωρο
:(:(:(
Ασε Γιωργο μου,εχει πεσει σε καταθλιψη :(
Ουτε εφαγε,ουτε ενα μπισκοτο δεν εφαγε (καμια 10αρια:p)
ουτε πειραζει την Ουδα :( άσε,δεν ξερω πως θα το βγαλει το βραδυ :D:D:D

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Αν αρπαχτούν δύο σκυλιά σοβαρά, σε ΠΟΛΥ λίγες περιπτώσεις πιάνει οποιαδήποτε εντολή έχει σχέση με το ΑUS στην εκπαίδευση ...

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Ναι για αυτο το AUS καναμε την συζητηση, αλλα δεν το πολυ κατεχω το "αθλημα" και δεν μπορω να παρω σοβαρα μερος..

despina

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2008
1.198
1
Αν αρπαχτούν δύο σκυλιά σοβαρά, σε ΠΟΛΥ λίγες περιπτώσεις πιάνει οποιαδήποτε εντολή έχει σχέση με το ΑUS στην εκπαίδευση ...
αυτο συνειδητοποιω κ εγω διοτι στο "μανικι" ο σκυλος αφηνει αμεσως.

despina

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2008
1.198
1

οι παλιες καλες στιγμες της σκυλοπαρεας......:(
εκτοτε δεν εχει δειξει κανενα σημαδι επιθετικοτητας κ βρεθηκε με αρσενικα στο παρκο κ το ενα μαλιστα που ηταν δεμενο του γρυλισε κ γαβγισε κ εκεινος το αγνοησε...αφου βεβαια πρωτα ειχαν μυριστει κ τα σχετικα...τι να πω..

Lila

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2006
326
0
Aθηνα
www.sharpei.gr
Πολλοί σκύλοι (άλλων φυλών) δεν μπορούν να ξεχωρίσουν το θηλυκό Σαρ-Πει, ακόμα κι όταν έχει οίστρο. Έχουν ιδιαίτερη μυρωδιά.

Για μένα, ο Άδης, μιά χαρά αντέδρασε. Και ευτυχώς που δεν κρατήθηκε (από ιπποτισμό) γιατί θα μπορούσε να του κάνει πολύ μεγάλη ζημιά το Σαρ-Πει.

Και πίστεψέ με, ένα θυμωμένο Σ.Π. είναι ΠΟΛΥ πιο πεισματάρικο πλάσμα (και δύσκολο να ηρεμίσεις) από έναν Γ.Π...

Αυτό που έκανες (δένοντας τα μαζί) ισοδυναμεί με το να έδεσες τον Άδη με ασενικό πιτ-μπουλ στην ίδια κολώνα (αυτό κατάλαβε ο Άδης, όπως και το πόσο επικίνδυνη ήταν η κατάσταση για εκείνον).
Μην κοιτάς το μέγεθος μόνο. Το Σαρ-Πει είναι φοβερός κυνομάχος με μεγάλη μαχητηκότητα, κυριαρχικότητα και δύναμη δαγκώματος.
Aυτο που ισως δεν καταλαβαινουν καποιοι οτι δεν μπορουν να βαζουν ταμπελες στα σκυλια!!! ναι το Σαρ Πέι ειναι πεισματάρικο... και ξεροκεφαλο καποιες φορες... οχι και αρσενικο πιτ μπουλ!!! που και απο την αλλη πιστευω οτι μεγαλο ρολο παιζει ο ιδιοκτητης και κατα ποσο αντιλαμβανετε νωρις αν ο σκυλος σου ειναι κυριαρχικός ή οχι... ενα κυριαρχικό σαρ πέι σε χεριά αδαη ειναι επικινδυνο οπως πιστευω σε οποιαδηποτε φυλη τα κυριαρχικά σκυλία... Τα σαρ πέι δεν εκτραφικάν για κυνομαχίες... ναι εχει το δαγκωμα του πιτ μπουλ οπως πολλες αλλες φυλές αλλα οπως και στα πιτ μπουλ παιζει ρολο και ο χαρακτηρας και πολλα απο αυτα τα τρομερα πιτ μπουλ που βλεπουμε κρυβεται απο πισω (ισως) ενας αρρωστιμενος ιδιοκτητης. Θα συμφωνισω με αρκετα με οσα γραφει η elenamagna

καλησπερα πρωτα απο ολα.μαλλον εχουμε μπερδεψει καποια πραγματα εδω.
ναι το δερμα των σαρπει οντως εχει μια ιδιαιτερη οσμη(για να διωχνει τα τρωκτικα)αλλα οχι οτι ειναι τοσο εντονη που μπερδευονται τα δυο φυλα κ δεν ξεχωριζουν αλλοι σκυλοι αν ειναι αρσενικο ή θυληκο.αν ηταν ετσι θα χαμε προβληματα στα ζευγαρωματα.αυτο λοιπον δεν στεκει καθολου κ δεν το χω δει ουτε το χω ακουσει ποτε μου!
ο αδης δεν καταλαβε καμια ασχημη κατασταση γιατι τα σκυλια ηταν πολυ ηρεμα κ κοιμόντουσαν δίπλα δίπλα μεχρι που η δικια μου(ως λυτή)πηγε κ εφερε ενα ξυλακι κ το αφησε μπροστά τους....ο αδης ως πιο κτητικος κ ''κολλημενος'' με μπαλακια, ξυλακια κ.τ.λ θεωρησε οτι το ξυλακι του ανήκε κ οταν η θηλυκια διεκρινε νευρικοτητα στον τροπο κινησης του τον προειδοποιησε προσπαθωντας να τον επαναφερει στην ηρεμια ( τα σαρ-πει θελουν να χουν το πανω χερι σε ολες τις αγελες κ ολα να κινουντε συμφωνα με εκεινα).εκεινος αντιμιλησε κ εγινε οτι εγινε..
απ την αλλη ο αδης ειναι ενα γ.π που τωρα φτανει στην ενηλικιωση κ προσπαθει να δει τι τον περνει κ τι οχι κ επισης ειναι εκπαιδευμενος στη σωματοφυλακη κ τα δαγκωματα πραγμα που τον κανει λιγο πολυ να το επιζηταει μη ξερωντας πως να κατευνασει το στρες που του επιφερει η κατασταση.
επισης να σημειώσω οτι ο αδης μεγάλωσε συντροφια με ενα θηλυκό κ ενα αρσενικό σαρ-πει κ ουδεποτε ενιωσε την απειλη τους ακομη κ οταν εγινε δυο ετων κ το αρσενικο σαρ-πει δεν τον ανεχωταν πια.επρεπε να προσεχουμε το σαρ-πει κ οχι τον αδη , γιατι δεν καταλαβαινε τον κίνδυνο.
μην τα παρουσιαζουμε ομως για τερατα!σιγουρα πρεπει να μαστε πολυ προσεκτικοι με την ανατροφη κ κοινωνικοποιηση τους αλλα δεν ειναι κ ο φοβος κ ο τρομος του κυνολογικου στερεωματος!
εμενα μια φορα ενας retriever επιτέθικε σε κουταβι σαρ πέι 6 μηνων οταν καποιος απο την παρεα σε βολτα στο βουνο πεταξε ενα κλαρι και το retriever πηγε να το πιασει και το κουταβι απο πισω οταν το κουταβι πλησιασε ο αλλος σκυλος αισθανθηκε απειλη και πηγε να τρομαξει το μικρο με αποτελεσμα ενα κομματι απο την μυτη του κουταβιου να λειπει και μετα στη ζωη του που να φοβαται να πλησιασει και να μην θελει να το ακουμπανε στην μυτη...
τι πρεπει να πω μετα απο αυτο? οτι τα retriever ειναι τα πιο φιλικα σκυλια οχι ... επεσα στην περιπτωση σκυλου που στην ουσια ειναι ενας καλος σκυλακος αλλα εκεινη την εποχη ηταν πορωμενενος στην επιστροφη πραγματων...
τι θελω να πω οτι χωριζουμε του σκυλους οκ σε φυλες με ιδιαιτερα χαρακτηριστικα αλλα δεν ειναι μονο αυτο και και το ποσο ξερουμε και εμεις και ποσο ειμαστε καταλληλοι για σκυλο... και της περισσοτερες φορες τα ασχημα πραγματα ξεκινουν απο εμας... οχι απο τα σκυλια... τα σκυλια απλα εχουν ενα χαρακτηρα και απο εκει και περα ειναι θεμα εμπειριων...
και βεβαια τα αλλα σκυλιά και τα σαρ πέι μπορούν να ξεχωρίσουν το θηλυκό Σαρ-Πει, ακόμα κι όταν έχει οίστρο...

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Αμάν τώρα μόλις το είδα αυτό! Και μετά ρε μου λέτε να μην πάρω δεύτερο αρσενικό να μη σκοτωθούνε με το Μουφ! Αφού ρε εδώ αρσενικοθήλυκα και σκοτώνονται!:eek::eek:

dober

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2008
125
0
παιδια δεν ειναι περιεργο αρσενικο πολυ κυριαρχο να αρπαζει και θυληκες .....δεν ειναι κανα περιεργο της φυσης ..
απλα πρεπει να μαθει καποιος να ζει με εναν τετοιο σκυλο που κατα τα αλλα ειναι μια χαρα.
ουτε θεμα εκπαιδευσης ειναι (παιζει ενα μικρο ρολο πιστευο)αλλα ζητημα σκληρου αρσενικου που λεω εγω ....
κρατα τον μακρυα απο αρσενικα και γενικα ζωα που θα επιτεθει γιατι τοτε θα ανεβενει συνεχεια και θα εχεις προβλημα.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.249
Μέλη
20.029
Νεότερο μέλος
Stefaniadoul