Με απειλείς τώρα; Και δεν ψάχνεις...Θες να ψάξω να βρω Thread?
Ας βάλανε και κουμπί Thnks....καλα,τωρα εχουμε αρχισει να κοροιδευομαστε...
χαιρεται!
Αει παρατάμας Sea mol!Ποιος ειρωνεύτηκε?
εννοει, οτι δεν ειναι αναγκη να βρεις thread για να αποδειξεις οτι εχεις δικιοΠοιος ειρωνεύτηκε?
μια μια κοριτσια! εγω στα εισιτηρια!sea-mol θες να τσακωθούμε μαζί ????
έλα άρχισε πρώτος !!!!!
αοχοαοχοαοχοαοχοαοχοαοχοαοχχχχχχχ!!!!!!
[video=youtube;M3HR9SO8hK8]http://www.youtube.com/watch?v=M3HR9SO8hK8[/video]Η πιο δύσκολες στιγμές που έχω αντιμετωπίσει (σαν κυνόφιλος, αλλά και άνθρωπος...κάπως ακούγεται αυτό...) είναι αυτές που με φέρνουν "αντιμέτωπο" με τις συμβουλές μου.
Επειδή δεν μπορώ να πως πως "με ακούω" πάντα...Επειδή αρκετές φορές έχει επικρατήσει η "βλακεία", το συναίσθημα, η παρόρμηση της λογικής μου...και λόγω του ότι δεν μου αρέσει το "Δάσκαλε που δίδασκες...", έχω γίνει πιο "χαλαρός" στην αντιμετώπιση των άλλων.
Επίσης, πάντα σημειώνω πως ότι λέω είναι η άποψη μου...Δεν αποτελεί "κανόνα" και δεν ξεχνώ πως σε κάποιες, παρόμοιες περιπτώσεις έχω φανεί κι εγώ "αδύναμος".
Δυστυχώς, τα "σκληρά" θέματα απαιτούν "σκληρές" λύσεις (στην πλειονότητα των περιπτώσεων).
Ευτυχώς, το προσωπικό μου ποσοστό "αποτυχίας" και "ευαισθησίας" είναι μικρό.
Δυστυχώς, ούτε εγώ όπως και κανένας μας δεν είναι τέλειος.
Θα ήθελα απλά κάθε μας "λάθος", κάθε "αδυναμία" να μην "δικαιολογείται", να μην ξεχνιέται και να μην "ωραιοποιείται"...Αντίθετα να γίνει χρήσιμη εμπειρία για το μέλλον, με πολλαπλή χρήση.
* Πέρα από το συγκεκριμένο θέμα και χωρίς παρεξήγηση.
ΟυάουΗ πιο δύσκολες στιγμές που έχω αντιμετωπίσει (σαν κυνόφιλος, αλλά και άνθρωπος...κάπως ακούγεται αυτό...) είναι αυτές που με φέρνουν "αντιμέτωπο" με τις συμβουλές μου.
Επειδή δεν μπορώ να πως πως "με ακούω" πάντα...Επειδή αρκετές φορές έχει επικρατήσει η "βλακεία", το συναίσθημα, η παρόρμηση της λογικής μου...και λόγω του ότι δεν μου αρέσει το "Δάσκαλε που δίδασκες...", έχω γίνει πιο "χαλαρός" στην αντιμετώπιση των άλλων.
Επίσης, πάντα σημειώνω πως ότι λέω είναι η άποψη μου...Δεν αποτελεί "κανόνα" και δεν ξεχνώ πως σε κάποιες, παρόμοιες περιπτώσεις έχω φανεί κι εγώ "αδύναμος".
Δυστυχώς, τα "σκληρά" θέματα απαιτούν "σκληρές" λύσεις (στην πλειονότητα των περιπτώσεων).
Ευτυχώς, το προσωπικό μου ποσοστό "αποτυχίας" και "ευαισθησίας" είναι μικρό.
Δυστυχώς, ούτε εγώ όπως και κανένας μας δεν είναι τέλειος.
Θα ήθελα απλά κάθε μας "λάθος", κάθε "αδυναμία" να μην "δικαιολογείται", να μην ξεχνιέται και να μην "ωραιοποιείται"...Αντίθετα να γίνει χρήσιμη εμπειρία για το μέλλον, με πολλαπλή χρήση.
* Πέρα από το συγκεκριμένο θέμα και χωρίς παρεξήγηση.