πετσοπένιο πιντσεράκι

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
θελει η ζωη και την αδυναμια της ομως...ειναι εκεινη που την κανει πιο γλυκεια...εκεινη που της δινει περισσοτερο νοημα...
οι περισσοτεροι διανοουμενοι (ανθρωποι με σοφια, λογικη, εμπειριες κλπ) ειχαν αδυναμιες...κρυφες ή φανερες....

κι εγω η ταπεινη, θα προσθεσω οτι
ολοι οι ανθρωποι ειμαστε ικανοι για τα παντα κατω απο συγκεκριμενες συνθηκες....

sea-mol

Well-Known Member
18 Μαρτίου 2011
6.883
8.847
Πρέβεζα
Δίκιο έχεις...οι συζητήσεις για το ευκταίο όμως, δεν γίνονται με βάση τις αδυναμίες....
Η θεωρία είναι Α και ο καθένας όσο μπορεί προσεγγίζει το Α

Και επειδή εγώ δεν είμαι τόσο ταπεινός όσο εσύ :p, θα σου θυμίσω ότι αυτό υποστήριξα, αλλά......
Το θέμα είναι λάθος....Αλλά οι επιλογές και οι ευαισθησίες προσωπικές)

vagelis_ras

Well-Known Member
5 Αυγούστου 2011
2.405
458
53
Θέτω λοιπόν το εξής ερώτημα :
Γιατί να μη πάρω κατευθείαν από τον byb η τον πετσοπα το κουτάβι πριν προλάβει να το πετάξει έτσι ώστε να έχω γλυτώσει το κουτάβι από την ταλαιπωρία και εμένα από παραπάνω έξοδα να το επαναφέρω , αφού αν βρεθεί για κάποιο διάστημα στο δρόμο θα έχει πάθει ένα σορό προβλήματα .
Μη ξεχνάμε κάτι βασικό , ένας άνθρωπος που πραγματικά αγαπά και νοιάζεται τα σκυλιά θα βρεθεί δεκάδες φορές στη ζωή του σε αυτό το συναισθηματικό δίλλημα της διάσωσης .
Σε γενικές γραμμές η διάσωση είναι πάντα διάσωση ότι μορφή και να έχει .
Το ότι δεν αγοράζουμε ή δεν αποκτάμε σκυλί από pet shop είναι περισσότερο ιδεολογικό για τον λόγο ότι δεν πρέπει να συμμετέχουμε σε αυτή την αλυσιδωτή εκμετάλλευση ζώων.

minpinkiller

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2009
1.173
18
36
Ξεσσαλονίκη
Επειδή το έχω σκεφτεί εκατομμύρια φορές το θέμα, διάσωση για μένα από πετ σοπ θα ήταν μόνο αν θα κατάφερνα να του έκλεινα το μαγαζί, ή έστω να πληρώσει πρόστιμο και να δεσμευτεί πως δεν θα ξαναφέρει ζώα το συγκεκριμένο κατάστημα, τα κουτάβια κατάσχονταν και μετά δινόντουσαν για υιοθεσία...

Παρόλο που με διχάζει το θέμα, να προσθέσω πως δεν είμαι εδώ για να κρίνω κανέναν, πόσο μάλλον να δικάσω. Εδώ ψιλοκαταλαβαίνω τους άσχετους που πέρνουν σκύλο από πετ σοπ ελαφρά τη καρδία, για αυτό σε καταλαβαίνω...Όπως και να έχει πάντως είναι ένα πολύ χρήσιμο τόπικ γιατί έβαλε, τουλάχιστον εμένα, σε πολλές σκέψεις...

Annouko

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2011
1.197
9
Θεσσαλονικη
και οταν τα παιρνουμε τζαμπα απο αλλους που ζευγαρωσε η σκυλα τους,γιατι δεν κανουμε διασωση,
που θα καταληξουν στο δρομο εαν δεν τα ξεφορτωθει
αλλα λετε "ουυυυυΟοοχι,να του τα αφησετε αμανατι του πουστη,να δει τη γλυκα!"?
Οσο κ αν δεν αρεσει σε καποιους εγω συμφωνω!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.032
Νεότερο μέλος
Nina_Κ