εγω εχω τους ακολουθουςπροβληματισμους...
μεχρι να μεινετε μαζι, το κοκερακι σου θα παραμενει μαζι σου μεσα στο σπιτι, ετσι; οταν λοιπον μεινετε μαζι με τον φιλο σου που κατα δικια σου δηλωση δεν ειναι κ λατρης των κατοικιδιων(η λεξη κατοικιδιο εχει μεσα τη λεξη οικια οπου οικια σημαινει σπιτι και οχι αυλη...) το μικρο σου θα παει στην αυλη ε; εισαι παιδαγωγος. Οκ απο παιδοψυχολογια ξερεις. και προφανως τα βασικα περι ψυχολογιας. Τα σκυλια ειναι σα μικρα παιδια που δεν μεγαλωνουν ποτε. Ερωτηση λοιπον...ΤΙ θα νιωσει το κοκερακι σου;;;; που θα δει οτι με το που εμεινες εσυ με τον φιλο σου, ξαφνικα αυτο σας αποχωριζεται και μενει μοναχουλι του στην αυλη;;;
αλλη απορια...
σου εχει σταθει. Ευγε. ειλικρινα γιατι εμενα πχ με εχουν αφησει στα κρυα του λουτρου σε δυσκολα. Αρα εκτιμω οποιον πλεον μενει. Ομως Βικυ μου, αυτο τι σημαινει;;; οτι εσυ θα πρπει να κανεις τετοια υποχωρηση;;; κι αν μετα πχ τον ενοχλει που θα γαβγιζει ωρεςπ ου θελει να κοιμηθει, να χαλαρωσει; τι θα γινει οταν θα θελει να αραζει στην αυλη; αν κανουν παραπονα γειτονες;;; τοτε;
αλλη απορια...
προτιματε να ψαχνετε σε δυσκολους καιρους για σπιτι μεγαλο με αυλη, δως του και σπιτακια εξοπλισμους κλπ ενω απλα υπαρχει το να μεινει μαζι σας; αν κανετε παιδι ακριβως και ειναι αρρωστο και ξερνα παντου; αν εχει διαρροιες; δεν θα τον ενοχλει;;; αυτα ειναι χειροτερα απο τριχες του κουταβιτου σου Βικυ μου.
Εχετε συζητησει στο αν ποτε ω μη γενοιτο γινει κατι; θα τρεχει σε κτηνιατρους; θα ξενυχτα για το κοκερακι σου; θα χαλαλησει διακοπες στη μυκονο πχ(χαρητωμενια ειναι μη το παρεις τοις μετρητοις) γιατι δεν θα μπορει να βρει χοτελ που να δεχεται σκυλο;
μετακινησεις;;;
θα σου πω κατι. θα μοιραστω μαζι σου δλδ.
οι γονεις μου οχι απλα δεν αγαπουν τα ζωα αλλα ειναι υποκριτες λεγοντας οτι τα αγαπουν και απλα τα θελουν ελευθερα.ετσι πηρα τη Χοουπ οταν ο φιλος μου μπορουσε να εχουμε σκυλι(βασικα ουτε καν ετσι, ηταν αναπαντεχο δωρο θεου, αλλιως τα ειχαμε σεπλανο κι αλλιως ηρθαν Δοξα την Παναγια). ελα μου ομως που χρειαστηκε να παμε ταξιδι με τον φαδερ; Του ειπα οτι εγω χωρις τη μικρη δεν ερχομαι. τελος. Και το εννοουσα. Μαντεψε. Πηγα με τη μικρη στο αμαξι. Σαφως και ειναι μαυρο και οι τριχες της μικρης λευκες σα μαργαριταρι....σαφως και δεν εμεινε η μικρη μονο στο τσαντακι μεταφορας η μονο στα ποδια μου αλλα πηγαινε κ λιγο περα δωθε γεμιζοντας τριχες. Απλα οταν φθασαμε, ξεσκιστηκα να καθαριζω το αμαξι με το ρολ το χαρτι το αυτοκολλητο που εχουμε για τα παλτα κλπ και τριχες αντιο. Καλα, μη φανταστεις οτι τωρα τρελαινεται αλλα ΗΔΗ διαπιστωσε οτι οι τριχες της μικρης ΔΕΝ ειναι η συντελεια του κοσμου που αυτος ειχε στο μυαλο του.
Σου σταθηκε και παλι μπραβο. Ομως ξερεις τι λεν στο χωριο μου; θες να δεις αν σε αγαπουν; πατα του τον κάλο. Προφανως ο σκυλος ειναι καλος. Τον πατησες και τσινησε και εχουμε ατακτη φυγη...
Σημασια εχει ακριβως αυτο...το τι ΕΣΥ πιστευεις...
Ολα αυτα σου τα λεει ενα ατομο που πληρωσε κ πληρωνει το οτι δεν υποστηριζα μεχρι τελους αυτα που πιστευα.
Λυπαμαι μα διαβλεπω οτι και η Σαρα.... ΜΑΚΑΡΙ να κανω λαθος. Μα εγω αν ημουν το κοκερακι σου, θα ηθελα την αυλη για παιχνιδια και την αλλη ωρα να σε περιμενω πως κ πως να γυρισεις απο τη δουλεια, περιμενοντας στο χωρο που θα μπορω να σε μυριζω, να βλεπω πραγματα σου, να σε νιωθω οσο καρτερω, για να μην υποφερω μακρια σου. Δεν θα ηθελα να ζησω οτι με πετας εξω "επειδη ηρθε αυτος". Γιατι για το μικρακι σου αυτο θα σημαινει. Ηρθε ο ταδε και η μαμα με βγαζει εξω ξαφνικα...
καλη δυναμη και καλη φωτιση =)