μαθαίνοντας να μην τραβάει το λουρί

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Ο πνίχτης δε μου αρέσει πρώτον επειδή δεν έχει πολύ εππιροή στον σκύλο μου, δεύτερον επειδή με το καιρό αναγκάζεσαι να τραβάς το σκύλο όλο και πιο δυνατά και πιο δυνατά και ως αποτέλεσμα έχει ο σκύλος πια να μην το νιώθει το τράβηγμα.
Ειναι το συνδρομο dead neck. Εμφανιζεται με την λαθος χρηση του πνίχτη.

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
δεύτερον επειδή με το καιρό αναγκάζεσαι να τραβάς το σκύλο όλο και πιο δυνατά και πιο δυνατά και ως αποτέλεσμα έχει ο σκύλος πια να μην το νιώθει το τράβηγμα.
ποιος αναγκαζεται να το κανει αυτο?:confused::mad:
μονο οσοι δεν ξερουν πως λειτουργει-χρησιμοποιειται ο πνιχτης (τι ηλιθια λεξη) και κανουν μονοι τους οτι τους κατεβει με τον λαιμο του σκυλου τους:mad:
τα δικα μου σκυλια, γιατι περπατανε με τον πνιχτη (κολαρο τους δηλαδη) χαλαρο στον λαιμο τους, σαν να φορανε κολλιε?

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.176
3.014
ΑΤΤΙΚΗ
Στα δικά μου πάλι δεν έχω ούτε περιλαίμια ούτε τίποτα άλλο,όταν βλέπουν πνίχτη χαίρονται γιατί πάνε βόλτα και τεντώνουν την κεφάλα τους για τους τον φορέσω!!!:D:D:D:D

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.769
4.045
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Από εκπαιδευτή τα άκουσα αυτά. Δεν τα λέω από την εμπειρία μου, γιατί δε χρησιμοποίησα ποτέ πνίχτη για εκπαίδευση. Μια φορά μόνο του είχα βάλει πνίχτη για βόλτα και τραβούσε σαν μουλάρι και πνιγόταν και γι'αυτό του το έβγαλα.

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.769
4.045
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Τελικά δεν κατάφερα να βρω εκπαιδευτή. Φαίνεται ότι πραγματικά δεν υπάρχει τέτοιου είδους κουλτούρα εδώ. Και όταν ρώτησα σε ένα εκτροφίο αν μπορούν να μου προτείνουν κάποιον εκπαιδευτή μου είπαν:

"Τα σκυλιά μας τα εκπαιδεύσαμε μόνοι μας. Δε σου συνηστώ εκπαιδευτή, γιατί χτυπάνε τα σκυλιά και τα φέρονται άσχημα"

:confused:

Λοιπόν turn off. :mad:

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.249
Μέλη
20.029
Νεότερο μέλος
Stefaniadoul