η "μαμα" ερωτευτηκε και η "κορη" ζηλευει - τι κανουμε??

LARA

Active Member
15 Δεκεμβρίου 2009
25
0
οι εξετασεις και ποσο θα τα καταφερει πλεον ειναι ειναι θεμα του ιδιου του μαθητη. Κανενος γονεα. Οσο για το σκυλο ναι πιστευω οτι ναι μεν χρειαζεται υπευθυνοτητα αλλα οχι υπερβολη.

alexkouts

Well-Known Member
1 Σεπτεμβρίου 2009
416
0
Βόλος
τι φυλακες του νου λεμε?
αλλο ενας ερωτας και αλλο το σκυλι!μπορουν καλλιστα να συνδυαστουν ολα η μηπως εμεις που εχουμε σκυλι δεν ερωτευομαστε?
στο θεμα μας τωρα νομιζω οτι η μαμα του σκυλιου πρεπει να ειναι η μαμα και οχι η κορη για αυτο προσπαθησε να σε δει ετσι το σκυλι δηλαδη ασχολησου εσυ με βολτες, ταισμα χαδια κτλ.αυτο θα σε βοηθησει και οταν η κορη σου φυγει φοιτητρια μην πεσει σε καταθλιψη το σκυλι.

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Καθόλου. Δε θα έλεγα ότι ήταν σε εγκεφαλικές φυλακές τα δίδυμα της φιλενάδας μου στο Τέξας που και καλά παιδιά ήτανε και dating κάνανε τελείως αμερικάνικα και σκύλο είχανε και στο Χάρβαρντ μπήκανε με υποτροφία. Όπου το Χάρβαρντ παίρνει ΜΟΝΟΝ το 7% από όλους τους αιτούντες και δίνει υποτροφία ίσως στο περίπου 1%. Οι γονείς τους όμως βάζανε κανόνες και τα παιδιά τους σέβονταν. Και ναι, έφηβοι ήταν όπως όλοι οι έφηβοι.

LARA

Active Member
15 Δεκεμβρίου 2009
25
0
Ωραιοτατο παραδειγμα και μπραβο τους. Ειναι αξια θαυμασμου, αλλα τι κακο υπαρχει και στην αλλη οχθη οπου ενα παιδι αναλαμβανει την ασυνεπεια του και θελει να διαχειριστει αυτο εξετασεις,σκυλο και αλλες συμβασεις

ninaioanna

Well-Known Member
17 Δεκεμβρίου 2009
332
1
Βολτες, ταισμα, χαδια, παιχνιδια της δινουμε και οι δυο. Η μονη διαφορα ειναι οτι η Ιωαννα περναει πιο πολλες ωρες μαζι της γιατι εγω δουλευω πολλες ωρες και λειπω απο το σπιτι. Η Muffin ομως κοιμαται μαζι μου, σε ενα μαξιλαρι διπλα στο δικο μου. Ποια, λοιπον, πιστευει οτι ειναι η μαμα της, οεο?

LARA

Active Member
15 Δεκεμβρίου 2009
25
0
Απο τη στιγμη που δεχεσαι οτι εχεις την κατοχη του, την ευθυνη του ειναι και συμβαση οπως και οτιδηποτε αλλο επισης π.χ παιδια.

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Προφανώς και πιστεύει ότι είναι η Ιωάννα, εξ ου και το μαρκάρισμα. Η μόνη λύση είναι η εκπαίδευση από την Ιωάννα και τον καλό της Σ. που πρέπει να τον "συστήσει" η Ιωάννα στη Μάφφιν με το σωστό τρόπο. Ο σκύλος έχει ευθύνες και δεν αλλάζει το πράμα.

aggeliki222

Well-Known Member
5 Φεβρουαρίου 2010
2.161
0
Βολτες, ταισμα, χαδια, παιχνιδια της δινουμε και οι δυο. Η μονη διαφορα ειναι οτι η Ιωαννα περναει πιο πολλες ωρες μαζι της γιατι εγω δουλευω πολλες ωρες και λειπω απο το σπιτι. Η Muffin ομως κοιμαται μαζι μου, σε ενα μαξιλαρι διπλα στο δικο μου. Ποια, λοιπον, πιστευει οτι ειναι η μαμα της, οεο?
Ποιός την ταϊζει;

Απο τη στιγμη που δεχεσαι οτι εχεις την κατοχη του, την ευθυνη του ειναι και συμβαση οπως και οτιδηποτε αλλο επισης π.χ παιδια.
Ισως για σένα.
Τι ίσως;
Προφανώς.
Μην το γενικευεις.

LARA

Active Member
15 Δεκεμβρίου 2009
25
0
Προς θεου εκτος απο απεραντη αγαπη ειναι και συμβαση.προς το σωστοτερο

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Αν μου επιτρεπετε, συμβαση στη προκειμενη είναι η κοινη πορεια, από την οποια πηγαζουν δικαιωματα και υποχρεωσεις και από τις δυο πλευρες. Τετοιου ειδους συνθηκη δεν απαγορευει οπωσδηποτε την αγαπη και κατανοηση μεταξυ των «συμβαλλομενων» μελων!

LARA

Active Member
15 Δεκεμβρίου 2009
25
0
π.χ οταν η κοκερινα μου μου ξεφυγε και την επεσε στις κοτες της γειτονισας και κλαφτες αναγκαστικα να τις πληρωσω ειχα λοιπον κυρωσεις. κι ουτε μπορουσα να ζητησω ευθυνες απο τη λαρα αφου ειναι κυνηγετικο σκυλι. γιατι ετσι θα εχανε την εμφυτη αξια της. [υπ' οψιν δεν ειμαι κυνηγος]

aggeliki222

Well-Known Member
5 Φεβρουαρίου 2010
2.161
0
Σε αυτο που περιγράφεις ευθύνες βλεπω μονο σε εσενα που σου ξεφυγε.
Πουθενα αλλου.

LARA

Active Member
15 Δεκεμβρίου 2009
25
0
Σε αυτο που περιγράφεις ευθύνες βλεπω μονο σε εσενα που σου ξεφυγε.
Πουθενα αλλου.
στο λουρι την ειχα για βολτα και το εκοψε. να προβλεψω οτι θα το κοψει.... συγνωμη δεν το ξανακανω.

Lostris

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2010
2.280
4
Πειραιάς
Αν μου επιτρεπετε, συμβαση στη προκειμενη είναι η κοινη πορεια, από την οποια πηγαζουν δικαιωματα και υποχρεωσεις και από τις δυο πλευρες. Τετοιου ειδους συνθηκη δεν απαγορευει οπωσδηποτε την αγαπη και κατανοηση μεταξυ των «συμβαλλομενων» μελων!
Γιατί ακούγεται τόσο ψυχρό ???

aggeliki222

Well-Known Member
5 Φεβρουαρίου 2010
2.161
0
Για να κοψει το λουρί χρειαζεται καποιο χρόνο κατα τον οποιο εσυ προφανως δεν την προσεχες.
Αν καινομίζω ότι το θέμα παει αλλου και βγαίνουμε off topic.

@ninaioanna
Λες παραπανω
Το ζητημα ειναι πως να βοηθησω τη Muffin. Και σε αυτο δεν εχω παρει απαντηση ακομη. Ολοι μου λενε τι να κανω με την κορη μου. Αλλα μαζι της δεν γινεται τιποτε. Με το σκυλο μηπως γινεται?
Αν δεν κανω λάθος σου απαντησα απο το πρωτο ποστ.

Last edited:

ninaioanna

Well-Known Member
17 Δεκεμβρίου 2009
332
1
Σαν μαμα του σπιτιου, προφανως, εγω ταιζω ολο τον κοσμο. Και καμμια φορα η γιαγια μας. Στη Μαφιν τις πιο πολλες φορες εγω βαζω φαγητο.

Αγγελικη, μου απαντησες και σε ευχαριστω. Θα το δοκιμασω, αλλα δεν νομιζω οτι θα πιασει. Την πιανει σαν κριση, κανει σαν τρελλη και δεν ξεκολλαει απο εξω απο την πορτα. Τι να κανει η επιβραβευση, οταν κανει σαν τρελλη? Δεν θα μου δινει σημασια, νομιζω.

aggeliki222

Well-Known Member
5 Φεβρουαρίου 2010
2.161
0
Μην περιμένεις να δεις κανενα αποτελεσμα τις πρωτες ημέρες.
Θα την επιβραβευεις όταν σταμαει για καποιο χρονικο διαστημα να κλαΙει και να τρελλενεται..
όλο το υπολοιπο διαστημα θα την αγνοείς.
Δοκιμασε να τραγουδάς ή να κανεις κάτι που θα της δειχνεις ότι δεν υπαρχει περιπτωση να ενδιαφερθεις με αυτόν τον τροπο.

Αλήθεια, πως και δεν της έχετε μαθει το ΜΗ;

Νικος

Well-Known Member
13 Σεπτεμβρίου 2007
2.481
1
36
νεαπολη-νικαια
στα 17 τα παιδια παραμενουν ανθρωποι , οι πανελληνιομαχοι και οι πανελληνιες δεν υφιστανται σε κανενα μυαλο ισορροπημενου ανθρωπου και το λαθος ειναι οτι εχει σκυλο τωρα ( και πανελληνιες αλλα αυτα αφορουν αλλα κρατη και αλλα συμπαντα ) ενω δεν θα επρεπε να εχει , τουλαχιστον 100 % δικο της

Last edited:

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97