ηλιθιες αντιδρασεις στη βολτα???

eve

Member
16 Σεπτεμβρίου 2009
23
0
Αθήνα
Τι καλά της έκανες!:DΆμα πια με τους μ@@@@@ς. Πάντως λίγοι είναι φυσιολογικοί έξω, αυτό έχω παρατηρήσει..Τις προάλλες με ρώταγε ένας ένα σωρό λεπτομέρειες από που την πηρα και πόσο και ένα σωρό, και την κοίταζε σα ξερολούκουμο!Κοίταζε συνέχεια αυτή και μου έκανε ερωτήσεις χωρίς να με βλέπει.Τι κουλό είναι αυτό τώρα δε ξέρω.
Πάντως να πω ένα περίεργο που έκανα με το αγόρι μου σε κάποιον άλλον. Εκείνος είχε την ίδια ράτσα με την δικιά μου, και μου άρεσε και ήθελα να μάθω λεπτομέρειες, μήπως την ζευγάρωνε (δεν ήξερα τότε για τα εκτροφεία) ή μας έλεγε πως το απέκτησε.Αρσενικό ήταν τελικά.Αλλά τι έγινε..αυτός άφηνε το σκύλο του κάθε μέρα συγκεκριμένες ώρες να βγαίνει μόνο του βόλτα.Ε και εμείς τι κάναμε..πήραμε από πίσω το σκύλο και περιμέναμε έξω από το σπίτι του τον ιδιοκτήτη...ξέρω ντροπή που το λέω, δε θα το ξανάκανα αλλά με έπεισε το αγόρι μου:DΜόλις είδαμε τον ιδιοκτήτη τον σταματήσαμε και τον ρωτήσαμε για το σκύλο του και αυτός είχε χεστεί πάνω αρχικά νομίζοντας άλλα..στο τέλος κατάλαβε την τρέλα μας με τη ράτσα αυτή, πάλι καλά.Από τότε προσπαθώ να μην το σκέφτομαι και πάρα πολύ:p

cathy93

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
1.924
57
Μαρούσι
δεν θα ξεχάσω όταν μια φορά στην βόλτα με τον ρεξ και την γκρετα (Γ.Π) έρχεται μια "κυρία" με το παιδάκι της (1 χρόνου περίπου)
κατα πάνω στον ρεξ και λέει στο παιδάκι της "κοίτα το σκυλάκι" το μωρο είχε μπει κυριολεκτικά μέσα στη μουσούδα του ρεξ ο δε ρεξ τον είχε κάνει "μπάνιο" με τα σάλια του απ το γλίψιμο και εγώ φώναζα σ'αυτήν να μαζέψει το μωρό γιατι δεν ξέρω πως θα αντιδράσουν τα σκυλιά και μου λεει αυτη "μην ανησυχείς κοριτσάκι μου παίζουν" :mad::mad::mad::mad: που αφήνεις μανταμ μωρό παιδί μπροστά στα "μοσχάρια" χωρίς να ρωτήσεις τον ιδιοκτήτη?
η γκρετα τα απεχθάνεται τα μικρά παιδιά αμα είχε πάει το μωρό σ'αυτην τωρα θα το κλαίγανε:mad::mad::mad::mad:
μου την δίνουν κάτι τέτια:mad:

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Τι μου θύμησατε....
Λόγω νησιωτικής καταγωγής κάνω πολύ συχνά ταξίδι με το καράβι με σκύλο...
Η σκύλα που είχα, ανάμεσα στα πολλά άλλα προβλήματα που είχε, δεν συμπαθούσε κανέναν και ειδικά παιδιά που πάιζουν και τρέχουν και φωνάζουν...της ξυπνούσε όλα της τα ενστικτα....

Είμασταν στο κατάστρωμα 31 Αυγούστου, με πολύ κόσμο σε μια γωνιά να μην ενοχλούμε....ξαφνικά ακούω ένα παιδάκι(1-2 ετών) να βγάζει την χαρακτηριστική τσιρίδα χαράς από δίπλα μου και γυρίζοντας να δω τι γίνεται το βλέπω να ίπταται προς τη σκύλα μου και χωρίς να προλάβω να αντιδράσω να πέφτει πάνω της...

Μέσα σε αυτά τα κλάσματα δευτερολέπτου σκέφτομαι απο μέσα μου...πάει...θα το κόψει το παιδί..θα πάει χαμένο το παιδί και θα πάει και για ευθανασία η Φρίντα.....

Παραδόξως η αντίδρασή της ήταν να γυρίσει να κοιτάξει τι είναι πάνω της και με το που είδε το παιδάκι γύρισε και ξαναξάπλωσε κουνόντας την ουρά της....:eek::eek::eek::eek:
Δεν πίστευα στα μάτια μου....:rolleyes:

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Του είπες πόσο επικίνδυνο ήταν αυτό που έκανε;;;
Εφόσον έκλεισα το στόμα αφού είχα μείνει μα#μάκας.., του είπα πως τώρα έτυχε το δικό μου σκυλί αλλα θα μπορούσε να ήταν άλλη κατάληξη από αυτή που είχαμε..
γιατί ο δικός μου έγλειφε τον μικρό σαν γλειφιτζούρι και μου λέει.., ξέρει.. ξέρει από σκυλιά ο μικρος..:eek::paja1:

Τι να πεις μετά από αυτό..:rolleyes:

Οι γονείς που κάνουν τέτοια είναι το ίδιο "πυροβολημένοι" με τους γονείς που τσιρίζουν σαν τρελοί και αλλάζουν δρόμο μόλις δουν σκύλο....
... και στις δυό περιπτώσεις, ΑΥΞΑΝΟΥΝ τον κίνδυνο να δαγκωθεί το παιδί τους πολύ άσχημα κάποια στιγμή!
Φυσικα ..ειναι τα δυο ακρα..

Teobullmastiff

Well-Known Member
25 Ιουλίου 2009
4.816
3
40
Πεντελη,Αθηνα
εμας παλι ευτυχως ή δυστυχως δεν μας πλησιαζουν...καποιοι ρωτανε αν μπορουν να μας πλησιασουν,λιγοτεροι ακομα αν μπορουν να μας χαιδεψουν (εμενα δεν με χαιδευουν,ειναι η Βιβη-Ντομπερμαν διπλα:p) και ελαχιστοι μας χαιδευουν...

...σε τετοιο σημειο που νιωθουμε ασχημα καμια φορα...εχουμε τοσο καλη καρδια και θελουμε να παιζουμε μονο!:paja1::D:paja1::D

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.175
3.011
ΑΤΤΙΚΗ
ο προηγούμενος σκύλος μου είχε διάφορα θέματα συμπεριφοράς ,τα οποία ποτέ δεν μπορέσαμε να τα λύσουμε εντελώς (...δεν ήταν αυτό που θα ονόμαζα χαλαρός σκύλος...) αλλά είχαμε καταφέρει να έχουμε μια αρκετά ομαλή -για μας- σχέση.

Στην βόλτα γενικά ήταν κύριος αλλά σε οποιαδήποτε απότομη κίνηση αγνώστου προς την μεριά μας γινόταν κόλαση.:paja1:

Μια μέρα όπως περπατούσαμε στην Καλαμακίου,με σταματάει ένας παππουδάκος με την ομπρελίτσα του(γιατί ψιλοέβρεχε),τραγιάσκα και ένα μπαστουνάκι και με ρωτάει: ''δεν μου λες κοπέλα μου, το μέρος τάδε είναι απο εδώ ή απο εκεί''....και σηκώνει το μπαστούνι του μπροστά απο τα μούτρα του σκύλου μου δείχνοντας μου τις διαφορετικές κατευθύνσεις....:eek::eek: ωιμέ...δυστυχία μου.....(ευτυχώς τον είχα σε κοντά)....φεύγει ο σκύλος ...φεύγει ο παππούς....φεύγει η τραγιάσκα,φεύγει το μπαστούνι, πάει η ομπρέλα ....όταν έπεσε ο κουρνιαχτός είμουν βέβαιη ότι θα δώ τον παππού ανάσκελα ...είτε δαγκωμένο απο το κολόπαιδό μου είτε νεκρό απο ανακοπή!!!!

Ευτυχώς ο παππούς έστεκε όρθιος,σαστισμένος μεν αλλά ζωντανός και αρτιμελής μου ζήτησε συγγνώμη και εξαφανίστηκε. Ουφ....

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Τελικά νομίζω ότι, σχεδόν ότι προβληματικό μπορεί να κάνει ένας σκύλος η δικά μου το είχε κάνει...
Πάνω κάτω το ίδιο σκηνικό με τον παππού που περιγράφεις το έχω ζησει αρκετές φορές, ειδικά στο χωριό που οι περισσότεροι κυκλοφορούν με μαγκούρες...
Ευτυχώς όλες τις φορές όλο και κάποιος από εμάς προλάβαινε και την μάζευε πριν γκρεμίσει( στην καλύτερη) κανέναν...:rolleyes:

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Η σκύλα μου ήρθε σε μένα 14 ημερών γιατί η μάνα της δεν είχε γάλα, έτσι μας είπαν....( ναι ήταν προιόν BYB αλλά πριν από 14-15 χρόνια δεν είχαμε ιδέα απο αυτά...)

Επιπλεόν πάνω κάτω όταν έκλεινε τον πρώτο μήνα και είμασταν στην αυλή και παίζαμε έβαλε από τα κάγκελα της πόρτας το κεφάλι του ένα αιρντεηλ και την δάγκωσε....

Γενικά όταν ήταν μικρή γνώρισε πολύ κόσμο και πολλές καταστάσεις, αλλά σίγουρα η πρόωρη απομάκρυνση από την μάνα της δεν την ευνόησε....

Τελικά μεγαλώνοντας η σκύλα ήταν απίστευτα προσκολλημένη σε εμάς.Δεν εμφάνιζε άγχος αποχωρισμού, αλλά μας έβλεπε κι έλιωνε!

Γενικά ανεχόταν τους ανθρώπους που καλοσωρίζαμε( με εξαίρεση έναν θείο μου)αλλά πάντα πρόσεχε μήπως καί κανει κάποιος κάτι που μπορεί να είναι απειλητική για εμάς και με τα σκυλιά ήταν αδιάφορη, δεν ασχολούταν καθόλου μαζί τους, αλλά δεν ήθελε να ασχολούνται και μαζί της!

Αυτή είναι η ιστορία της Φρίντας μου πολύ συνοπτικά...

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Αυτο που με ενοχλει και με εκνευριζει ιδιαιτερα είναι ότι πλησιαζουν για χάδια τα σκυλια μου, και φυσικα πολύ περισσοτερο την πινσερινα μου και πολύ λιγοτερο το ποιμενικο μου, ατομα αδέξια και ασχετα, που μπορει να κανουν ή να παθουν ζημια και που ισως ΘΑ ηθελαν να εχουν σκυλο αλλά δεν εχουν την ψυχή να τον εχουν και θελουν να ικανοποιησουν την στιγμιαία παρόρμηση και αναγκη τους για τρυφεροτητα και χάδια σε έναν σκυλο χρησιμοποιώντας τα δικα μου σκυλια.

Ακομα χειροτερα, γονεις που αρνουνται να παρουν σκυλο στα παιδια τους για να μην δεσμευτουν, και ωθούν τα παιδια τους να πλησιασουν και να παιξουν με τα δικα μου.
Αντιστοιχο με το «τι να το κανεις το παιχνιδι αυτό, παιξε με του φιλου σου μεχρι να το βαρεθεις και να σου φυγει η κάψα».

Οποιος θελει πραγματικα και εχει την αναγκη να παιζει και να χαϊδευει έναν σκυλο, να παει να παρει έναν δικο του, να τον μεγαλωσει, να τον ταϊζει, να τον ξεσκατιζει, να τον βολτάρει βρεξει χιονισει, να τον εκτονωνει, να τον γυμναζει, να τον εκπαιδευει, να τον θεραπευει, να τον πλενει, να τον χτενιζει, να τον ψεκάζει, να μαζευει τριχες, να κανει το αυτοκινητο αχούρι, να ψαχνει ξενοδοχειο που να δεχεται σκυλια στις διακοπές, να, να, να….. να δει την γλύκα, να δει τις χαρές και τις στενοχωριες από πρωτο χέρι, να κανει τα εξοδα. Μονο μεσα από την παραπανω διαδικασια θα τον αγαπησει πραγματικα.

Μεχρι τοτε κατω τα ξερά από τα σκυλια μου. Τζάμπα χάδια και παιχνιδια δεν εχει. Στα παιδια λυγιζω όμως και τα αφηνω. Λαθος ισως. Θα επρεπε μαλλον να τα αφηνω με την ορεξη για να πηγαινουν μετά στο σπιτι και να τα πρηζουν στους γονεις τους φωναζοντας «θελουμε κι εμεις!». Μετα από λιγο καιρο όμως μπορει να εμφανιστουν νεα αδεσποτα.

kiara

Well-Known Member
29 Αυγούστου 2008
372
1
θεσσαλονικη
Εμένα πάλι δεν με ενοχλεί καθόλου να χαϊδεύουν το φιφουλινι μας.:)
Μια φόρα που πήγαινα βόλτα τα παιδιά και το σκύλο μας σταματάει ένας γνωστός κύριος και λέει:
-Αχ δικό σας είναι μπράβο, μπράβο τι ράτσα είναι;
-Ημίαιμο.:)
-Τι είναι το ημιαιμο :shock:
-Κοπρόσκυλακι είναι δεν είναι ράτσας.;)
-Και το έχεις έτσι και κοντά στα παιδιά σου να κολλήσουν και καμιά αρρώστια δεν πας να το αμολήσεις πουθενά.:eek:

-:mad:

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Βρε Άρη, τι μύγα σε τσίμπησε;:eek::eek::eek:

Όποιος θέλει να έχει σκύλο θέλει...όποιος δεν θέλει δεν θέλει...δεν σημαίνει ότι όποιος αγαπάει τα σκυλιά θέλει να έχει και την ευθύνη τους, μπορεί στο κάτω κάτω να μην μπορεί να έχει την ευθύνη τους και να το γνωρίζει!

Το λες, πάντως, λες και κάνεις αγκαρεία που έχεις τα σκυλιά σου!

Για την επαφή του σκύλου με άλλα άτομα, έχουμε διαφορετική θεωρία...;)

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.175
3.011
ΑΤΤΙΚΗ
Εμένα πάλι δεν με ενοχλεί καθόλου να χαϊδεύουν το φιφουλινι μας.:)
Μια φόρα που πήγαινα βόλτα τα παιδιά και το σκύλο μας σταματάει ένας γνωστός κύριος και λέει:
-Αχ δικό σας είναι μπράβο, μπράβο τι ράτσα είναι;
-Ημίαιμο.:)
-Τι είναι το ημιαιμο :shock:
-Κοπρόσκυλακι είναι δεν είναι ράτσας.;)
-Και το έχεις έτσι και κοντά στα παιδιά σου να κολλήσουν και καμιά αρρώστια δεν πας να το αμολήσεις πουθενά.:eek:
-:mad:
....έ βέβαια αφού για τον πολύ κόσμο το καθαρόαιμο είναι καθαρό-αιμο:rolleyes::rolleyes::rolleyes::paja1::p

Teobullmastiff

Well-Known Member
25 Ιουλίου 2009
4.816
3
40
Πεντελη,Αθηνα
Αρη διαβασα με προσοχη τα οσα εγραψες,προσπαθησα να τα καταλαβω...ομως δεν το καταφερα.

βεβαιως ειναι η αποψη σου και σεβαστοτατη!

ομως θα μου επιτρεψεις να μην συμφωνησω με την σταση σου αυτη.

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Μήπως ο τύπος θεωρησε ότι ημίαιμο=αδέσποτα και γι αυτό τα είπε αυτά;

kiara

Well-Known Member
29 Αυγούστου 2008
372
1
θεσσαλονικη
Δεν ξέρω τι θεώρησε, αλλά γενικά βλέπω ένα ρατσισμό στα καθαρόαιμα με τα ημιαιμα όταν βγαίνουμε βόλτα.:(
Α και το καλύτερο πάω να πάρω απο πετ τροφή για τα γατάκια και μου λέει τι ράτσα είναι, του δρόμου, καλά και παίρνεις τόσο κάλη τροφή πάρε εκει μια φρισκις.:shock:

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Παράξενο... Νομίζω ότι υπάρχει πολύ περισσότερος ρατσισμός για τα καθαρόαιμα - και ιδιαίτερα τα μικρόσωμα - παρά για τα ημίαιμα... Τέλος πάντων.
Συμφωνω..

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog