Τι σχέση έχει η ελεγχόμενη κονωνικοποιηση με το να μην θέλω κανένας να ακουμπάει τον σκύλο μου;
Πώς από τη στιγμή που όπως είπατε ο κάθε σκύλος, ο κάθε ιδιοκτήτης, η κάθε περίπτωση φύλαξης είναι ξεχωριστές και μοναδικές περιπτώσεις, πως μπορείς κάποιον που δεν τον ξέρεις καθόλου να τον υποστηρίξεις σε κάτι που μπορεί να είναι επικίνδυνο για εκείνον ή για άλλους;
Αν έμπαινε ο Χ νέος χρήστης και στο πρώτο του post έλεγε ότι μέχρι τους ψ μήνες κοινωνικοποίησα τον σκύλο μου, ημίαιμο, και πλέον επειδή τον θέλω να είναι απομακρος και να επιτεθεί αν χρειαστεί, δεν αφήνω να έχει επαφή με κανέναν πλην της οικογένειάς μου!
Δεν με βοηθάει κανένας εμπειρος εκπαιδευτής, διαβάζω πολλά βιβλία, ρωτάω στο ίντερνετ και ασχολούμαι πολύ!
Τι θα του λεγατε;
Κι εγώ μαζί σου!Μπορείς να τα καταφέρεις!
Ή πρόσεχε τι κάνεις!Αυτό δεν είναι εύκολη υπόθεση αλλά μπορεί να κάνεις έναν επικίνδυνο σκύλο!Συνέχισε να κοοινωνικοιποιείς τον σκύλο σου και επικοινώνησε με έναν έμπειρο εκπαιδευτή να σε βοηθήσει!
Ποιά η διαφορά αν το πει ο Foibos( βάζω το δίκό μου ονομα για να μην νομίζεις Άρη ότι εχω κάποιο ζήτημα με σένα!) που συζητάτε μαζί του κάποιους μήνες μέσω Ιντερνετ, αλλά δεν τον έχετε δει ποτέ, ούτε αυτόν, ούτε τον σκύλο του, απο κοντά;
ΠΟυ ξέρετε ότι ο Foibos δεν είναι τρελός ή μυθομανής κι ο σκύλος του δεν είναι όπως τον περιγράφει και δεν ασχολείται όσο λέει και δεν είναι ελεγχόμενος και και και....
Γιατί λοιπόν στον Foibos να ενισχύσετε κάτι που σε όποιοδήποτε άλλο θα κατακεραύνωνατε;