ηλιθιες αντιδρασεις στη βολτα???

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Κυρια περιπου 45 ετων στην εισοδο της οικοδομης περιμενοντας το ασανσέρ.
Εγω με την Ηρα μολις γυρισαμε από βολτα. Η Ηρα αδιαφορει χαρακτηριστικα.

-Αχ όχι, ΟΧΙΙΙΙ, πάρτο από δω!!
(Η Ηρα της ριχνει μια ματιά)
-Μην φοβαστε, δεν πειραζει κόσμο. Είναι και δεμενη. Ανεβειτε εσεις κι εγω θα περιμενω.
- Κοιτα πώς με κοιταζει! Σαν φονιάς!

Και τρεχει στις σκαλες φωναζοντας «Παναγία μου! Τι ηταν αυτό πάλι!!»
(Η Ηρα πληρης αδιαφορια και παλι).

Στην βολτα με Ηρα (ποιμενικο) και Ζηνα (μινι πινσερ) μαζι.
«Αχ καλε, κοιταξτε, ένα μεγαλο σκυλι με το μωρακι του!!»

Στην βόλτα με την Ηρα:
«Ωραιο ντομπερμαν!».

Σε βενζιναδικο, η Ηρα μεσα στο αυτοκινητο.
Ο φιλος του βενζινά:
«Ωραιος λυκος! Εχω κι εγω έναν. Να τα βαλουμε να μαλωσουν! Να κανονισουμε?»

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Κυρια περιπου 45 ετων στην εισοδο της οικοδομης περιμενοντας το ασανσέρ.
Εγω με την Ηρα μολις γυρισαμε από βολτα. Η Ηρα αδιαφορει χαρακτηριστικα.

-Αχ όχι, ΟΧΙΙΙΙ, πάρτο από δω!!
(Η Ηρα της ριχνει μια ματιά)
-Μην φοβαστε, δεν πειραζει κόσμο. Είναι και δεμενη. Ανεβειτε εσεις κι εγω θα περιμενω.
- Κοιτα πώς με κοιταζει! Σαν φονιάς!

Και τρεχει στις σκαλες φωναζοντας «Παναγία μου! Τι ηταν αυτό πάλι!!»
(Η Ηρα πληρης αδιαφορια και παλι).
Σου ξαναλέω!!!Άσε τις δικαιλογίες....μέχρι κι εγώ στην Αθήνα είδα πως την κοιτούσε κι εσταζε αίμα το μάτι της.....*demonio**demonio*:p:p:D:D

Σε βενζιναδικο, η Ηρα μεσα στο αυτοκινητο.
Ο φιλος του βενζινά:
«Ωραιος λυκος! Εχω κι εγω έναν. Να τα βαλουμε να μαλωσουν! Να κανονισουμε?»
Μέσα!!!!
Πότε να το κανονίσουμε;
Κρατάω στοιχήματα!!!!
Ποιός ποντάρει στον μ@#$%^;;;:mad::mad::mad::mad:

Νικος

Well-Known Member
13 Σεπτεμβρίου 2007
2.481
1
36
νεαπολη-νικαια
Μαζευω τις σκατουλες της Μαγιας με μια σακουλα και ξαφνικα ακουω ενα μπραβο σας κυριε (22 χρονων ειμαι ) συγχαρητηρια , τα βλεπεις Μιχαλη ; αυτος ειναι σωστος οικογενειαρχης :shock: :confused: (και ανυπαντρος ειμαι )

ακομα προσπαθω να καταλαβω τι θελει να πει ο ποιητης :paja1: :-|

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
φρέσκα νέα... μόλις επστρέψαμε απο την βόλτα μας... λαϊκή εδω στη γειτονία ένας ψιλοχαμός γενικότερα η μικρή παραδόξως ήρεμη και δίπλα μας ένας πατέρας με το αγοράκι του που ίσα ίσα περπατάει... (δεν το'χω με τις ηλικίες των πιτσιρικακίων να τις προσδιορίζω...) αχουυυυ σκυλάκι φωναζει ο πατέρας... κάτι άναρθρες κραυγίες το πιτσιρίκι χαρά? φόβός??? ούτε ξέρω!!! π πατέρας αγέρωχος (ουτε να ρωτήσει) πηγαινε πίασε το σκυλάκι.... εχμ... εγώ όχι καλύτερα γιατί είναι λίγο άγαρμπο το μικρό μου μην φοβηθεί το παιδάκι.... τι λες κοπέλα μου? λεέι... αστον εκεί να μάθει να αντιμετωπίζει άντρας θα γινεί... και επέμενε... φωνάζοντας κιόλας... πηρα το μαιρινι αγκαλιά δεν παιζεστε του είπα και την έκανα...

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.747
1.507
Illinois, USA
Έλα μωρέ, τουλάχιστον δε σου 'βαλε τις φωνές για το σκύλο οτι θα του φάει το μωρό του κλπ. Κι εδώ ένας συνάδελφος τα ίδια έκανε με το Μουφ, αλλά αυτός δεν ήθελε να κάνει το γιο του άντρα, αλλά να τον συνηθίζει να παίζει με τα ζώα και να λερώνεται! Τελικά είναι απλώς θέμα κουλτούρας.:D:D

Μαζευω τις σκατουλες της Μαγιας με μια σακουλα και ξαφνικα ακουω ενα μπραβο σας κυριε (22 χρονων ειμαι ) συγχαρητηρια , τα βλεπεις Μιχαλη ; αυτος ειναι σωστος οικογενειαρχης :shock: :confused: (και ανυπαντρος ειμαι )

ακομα προσπαθω να καταλαβω τι θελει να πει ο ποιητης :paja1: :neutral:
Μωρέ εσένα σε έκοψε για καλό παιδί και προκομένο και μέλλοντα κουβαλητή. Θα έχει καμιά κόρη να σου πασάρει για νύφη...:p:p:D:D:D

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
sara μου συμφωνώ απολύτως να μην γίνονται φοβικά τα παιδιά με τα σκυλιά! αλλά όταν θέλεις να το πετύχεις αυτό ρώτας τον ιδιοκτήτη και δεν υστεριαζεις ;) αν δεν το εσπρωχνε και φώναζε θα την έπαιρνα τη μικρή αγκαλία με τετοιο τρόπο να τη χαιδέψει το παιδάκι... οχι πιάστο... καλα μου εχει τύχει και το θα μας φάει και με πιάσανε τα γέλια... εμείνε ατάκα όλους θα τους φαμε εμεις...

mairyk

Well-Known Member
27 Μαϊου 2008
198
1
47
Αθήνα
Εμείς δεν έχουμε δεί ακόμα αντίδρασεις γιατί απλά δεν έχουμε πετύχει κανέναν. Θα είχε ενδιαφέρον να δώ πως θα κοιτάξουν ή τι θα πούν βλέποντας και τα τρία μαζί.

Αντίδραση για τον Ρόμελ ενός courier που ήρθε για να παραδώσει φάκελο. Ο μικρός κλασικά όρθιος πάνω στην πόρτα να κοιτάει τον άνθρωπο διερευνητικά χωρίς να γαυγίζει.
Ο τύπος στον άντρα μου : Μεγάλο και δυνατό σκυλί εεε ? Ο Κωστής απάντησε ναι, και συνεχίζει ο άλλος :
Την βρίσκεις να δαγκώνει ανθρώπους εεε :confused: :confused: :eek: :eek:
Ο Κωστής απάντησε ξαφνιασμένος πως όχι είναι πολύ φιλικός.
Ο τύπος - Σας ξέρω έσας με τα μεγάλα σκυλιά είσαστε κομπλεξικοί για αυτό τα έχετε, και φεύγει :eek: :eek:

Last edited:

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
mairyk.... πέθανα στα γελια... ναι του λες τη βρήσκω να δαγκώνει ειδίκά πανέξυπνους ανθρώπους για να βλεπω αντιδράσεις... :D

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Αν γουστάρω λέει....
Αφού τα γράφω και στο βίντεο για να τα βλέπω όταν έχει καιρό να δαγκώσει κάποιον( όχι ότι συμβάινει συχνά αυτό γιατί φροντίζω μια φορά την εβδομάδα να προσκαλώ κάποιον αμέριμνο για καφέ....)

Μήπως θες να περάσεις για καφέ μέσα;:twisted::twisted::twisted::twisted:

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.747
1.507
Illinois, USA
Ως τώρα οι μόνοι που φοβήθηκαν ότι το Μουφ δαγκώνει ήταν ένας τύπος που συνάντησε το Μουφ στο χωράφι δίπλα και που, πάντα κατά το Μουφ, δεν είχε δικαίωμα χρήσης διότι, ως γνωστόν, το χωράφι, το σπίτι και ο δρόμος ανηκουν στο Μουφ. Επίσης μια χαζή στο σκυλόπαρκο που περπατούσε και το Μουφ την πλησίασε και της έκανε χαρές, όπως και μια άλλη χαζή, επίσης στο σκυλόπαρκο με το λαπά άντρα της και δυο μεγάλους δαλματικούς, που μου έκανε παρατήρηση διότι το Μουφ ήθελε να παίξει με τους σκύλους της διότι μπορεί, λέει, να είναι επικίνδυνο. Μιλάμε πάντα για το Μουφ που αγαπά τους πάντες και τα πάντα και το πολύ να ζητιανέψει φαΐ και που πάντα είμαι μαζί του.

Κατά τα άλλα έχω διάφορους χαζούς που με σταματάνε στο δρόμο να μου πούνε ότι το Μουφ είναι εκπάγλου καλλονής (γνωστό αυτό:p:p) και πώς το λένε. Όταν τους λέω ότι τον λένε 'Ατταλο, στραμπουλάνε τη γλώσσα τους να το πούνε, τελικά λένε κάτι που μοιάζει συνήθως ως "Ατταλόςςςς" με παχύ σίγμα και μου λένε επίσης ότι κακώς τον λέω έτσι διότι πώς θα τον εκπαιδεύσω αφού ως γνωστόν οι σκύλοι καταλαβαίνουν μόνο δισύλλαβα ονόματα!!!!!:eek::eek::eek::eek::eek: Τους αναφέρω μερικά τρισύλλαβα αμερικάνικα, τους λέω ότι πρέπει να γνωρίζουν όλα τα διεθνή landmarks αφού ως γνωστόν η Στοά Αττάλου στην Αθήνα είναι το ίσο της με τον Παρθενώνα και σαφώς ανώτερη από τον Πύργο του Άιφελ στο Παρίσι! Εκεί τους μπερδεύω και τελειώνει η υπόθεση.

Φυσικά το Μουφ αναγνωρίζει και απαντάει σε όλα τα δυνατά (και όχι μόνον), ακόμη και παλαβά παράγωγα του Άτταλος και Μουφ.

Πάντως πρόσφατα μια συνάδελφος Λατινίστρια που απεχθάνεται τον Κικέρωνα έβγαλε το σκύλο της Κατιλίνα και τώρα τσαντίζεται διότι της κάνουνε βλακώδη σχόλια και οι Αμερικάνοι και οι Άγγλοι.:rolleyes:

Last edited:

mairyk

Well-Known Member
27 Μαϊου 2008
198
1
47
Αθήνα
Δεν περιμέναμε τέτοια αντίδραση.
Έχουμε συνηθίσει να μας λένε πόσο κούκλος, τεράστιος και πόσο τρυφερός αγαπούλης είναι μόνο :p :D

Εδώ που τα λέμε λογικό να φοβηθεί κάποιος που δεν τον ξέρει.
Φανταστείτε την εικόνα : Τον Ρομελίονα όρθιο στα πίσω πόδια πάνω σε μια πόρτα 1,40μ με εξαιρετική άνεση, να σε κοιτάει με τα τριγωνικά του μάτια .
Όσο να πεις ένα φόβο τον νιώθεις.....
Και ας είναι χαζοκούταβο.

Πραγματικά θέλω να δώ τι θα πουν όταν δουν την ''αγία τριάδα'' (ντόγκο και δύο μπόξερ).
Βγήκαν για να φάνε φρέσκο κρέας !!!

eve

Member
16 Σεπτεμβρίου 2009
23
0
Αθήνα
Το σκυλάκι μου όταν το βλέπουν χαζεύουν:)!Λένε αχ ένα σκυλάκι!:shock: με εκνευρίζουν τα παιδάκια με τους γονείς τους που κάνουν σαν τρελά και η μικρή μου τρελαίνεται!Δε θέλει καθόλου.Τις προάλλες της ''γαύγιζε'' ένα μικρό:mad: παιδάκι, τι να πω..Μα καλά οι γονείς μερικοί είναι άστα να πάνε.Με ρώτησαν για να το πλησιάσουν δηλαδή;Τσαντίζομαι.. Καλά σήμερα το κορυφαίο. Στην βόλτα, περνάει ένας από δίπλα μας 17-19 χρονών, κοντοστέκεται, κοιτάει την μικρή και λέει ' μαλα@@@@@@ο σκύλο'. Εγώ :mad::eek: αλλά δεν είπα τίποτα, γιατί ήμουν μόνη, καθόμουν και έβραζα μέσα μου.Έλεγα από μέσα μου μ@$#@$^%5@ είσαι εσύ και φαίνεσαι!!!:mad:

Teobullmastiff

Well-Known Member
25 Ιουλίου 2009
4.816
3
40
Πεντελη,Αθηνα
μην αγχωνεσαι Eve...επειδη ειναι μικροσωμη η σκυλιτσα σου,πολλοι "τους περνει" να λενε π@π@ριες...αν ηταν κανενα αλλο π.χ Pit Bull και τα σχετικα...θα ειχαν χεστει πανω τους...

ειναι ο ρατσισμος αυτος..."με περνει λεω οτι θελω,δεν με περνει κανω τον κινεζο..."

η αληθεια ειναι οτι αυτοι που συμπεριφερονται ετσι,εχουν ΣΙΓΟΥΡΑ λιγοτερο μυαλο απο την σκυλιτσα σου...;)

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Eμενα ένα "γελοίο" σκηνικό που έγινε στην βόλτα.. ήταν που ένας μπαμπάς με ένα παιδάκι το πολύ 4 ετών βλέπει τον δικό μου το westie και όχι μονο δεν απομάκρυνε τον πιτσιρικα, αλλα τον άφησε να του βάλει και το χέρι μέσα στο στόμα του..
Ενταξη εγώ εκεί δεν ήξερα πως να αντιδράσω γιατί ναι μεν τα πάει άψογα με τα παιδιά, αλλα δεν το πάθαινει και καθημερινά να πάει ένα άγνωστο παιδί και να του ανοίξει το στόμα βάζοντας τα χερια του μέσα στα ούλα ετσι ξαφνικα στην βολτα..
Πάλι καλά έμεινε απορημένος και δεν έκανε τίποτα..
Ο μπαμπάς χαζό γέλαγε και το μωρό χαιρότανε..

Θα έλεγα υπερβολικη άνεση απο την μερια του μπαμπα στην συγκεκριμένη περίπτωση, αποδεικνύοντας πως το αρχαίο ρητό.. μέτρον άριστον ..για αλλη μια φορα ήταν και ειναι σοφο.. :rolleyes:

Dr.Zhivago

Well-Known Member
18 Απριλίου 2008
2.944
17
Χανιά
Του είπες πόσο επικίνδυνο ήταν αυτό που έκανε;;;

Μου θύμησες μία ΘΕΟΠΑΛΑΒΗ Γερμανίδα πριν χρόνια στην παραλία.

Μάζευα κοχύλια με τον σκύλο 3-4 μέτρα πίσω μου, ξαπλωμένο στην άμμο.

Η "τρελή" πέρναγε με το μωρό της (ούτε ενός έτους) και βλέποντας ένα μεγάλο ενήλικο αρσενικό Σνάουτσερ Γίγας στην άμμο, ΤΙ ΚΑΝΕΙ;;;;

Σηκώνει το παιδί της και το τοποθετεί πάνω ακριβώς στο κεφάλι του σκύλου και το αφήνει!!!!

Ο σκύλος ήταν απίστευτος με τα παιδιά (δεν κουνήθηκε καν), παρ' όλ' αυτά έφαγε τρομερό κράξημο η Γερμανίδα. Αφού την "στόλησα" και της είπα ΠΟΤΕ μην το ξανακάνει αυτό σε ΚΑΝΕΝΑΝ σκύλο, ΤΙ είπε η μουρλή;

"Ααα, μην ανησυχείς, είχα παλιά έναν ίδιο σκύλο!"

"Ναι, Αλλά ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ!!!! ΑΥΤΟΣ είναι ΑΛΛΟΣ ΣΚΥΛΟΣ ΚΥΡΑ ΜΟΥ!!!! "

Οι γονείς που κάνουν τέτοια είναι το ίδιο "πυροβολημένοι" με τους γονείς που τσιρίζουν σαν τρελοί και αλλάζουν δρόμο μόλις δουν σκύλο....
... και στις δυό περιπτώσεις, ΑΥΞΑΝΟΥΝ τον κίνδυνο να δαγκωθεί το παιδί τους πολύ άσχημα κάποια στιγμή!

Last edited:

eve

Member
16 Σεπτεμβρίου 2009
23
0
Αθήνα
μην αγχωνεσαι Eve...επειδη ειναι μικροσωμη η σκυλιτσα σου,πολλοι "τους περνει" να λενε π@π@ριες...αν ηταν κανενα αλλο π.χ Pit Bull και τα σχετικα...θα ειχαν χεστει πανω τους...

ειναι ο ρατσισμος αυτος..."με περνει λεω οτι θελω,δεν με περνει κανω τον κινεζο..."

η αληθεια ειναι οτι αυτοι που συμπεριφερονται ετσι,εχουν ΣΙΓΟΥΡΑ λιγοτερο μυαλο απο την σκυλιτσα σου...;)
Πόσο δίκιο έχεις!:)
Ήθελα να ξερα,αν δεν ήμουν εγώ και ήταν κάποιος άντρας θα μίλαγε;Μάλλον όχι..Ήθελε να το παιξει κάπως..Πάντως αν έκανε καμιά κίνηση να τη χτυπήσει τότε δε θα λογάριαζα τίποτα,δε θα σκεφτόμουν τον εαυτό μου, θα τον....:mad: Από κάτι τέτοια άτομα πέφτουν οι φόλες:mad::mad::mad:

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
eve ψυχραιμία με κατί τέτοιους! αφορμές ψάχνουν δεν ασχολείσαι καν όσο και αν σου ανέβει το αίμα στο κεφάλι δεν ξέρεις την παράνοια του καθενός εγώ όταν την είχα μόνο αγκαλίτσα λόγω εμβολίων άκουσα από μια τύπισσα "πως τα αγκαλίαζουν τα βρώμόσκύλα ουστ" και της είπα ούστ εσύ καρακάξα αλλά με την μούρλια του καθενός... πρώτη προτεραιότητα είναι η ασφάλεια των σκυλακων μας!

eve

Member
16 Σεπτεμβρίου 2009
23
0
Αθήνα
Καλά της απάντησες!:D:D:D Να σαι καλά με έκανες και γέλασα:)
Προσοχή λοιπόν τα σκυλάκια μας.Πάντως εγώ δεν είμαι και πολύ πολύ να μου την ακουμπάνε και πιστεύω κάνω καλά μέχρι στιγμής:cool:Μιλάμε βλέπω χέρι και φοβάμαι μην δώσει φόλα στη σκυλίτσα μου.Μιλάμε πάω πολύ μπροστά σε σκέψη...:rolleyes:

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
μην το βλέπεις έτσι. ο κάθένας που θα παεί να χαιδέψει το σκυλακι σου δεν πάει να πεί πως θέλει να του κάνει κακό απλά πιστεύω πως έχουμε την κρίση να πράττουμε ανάλογα! δεν πέρασαν 3 λέπτα που το γράφω μένω ισόγειο τώρα βλέπω μπάλα και η μικρή κόβει βόλτες στο σαλόνι ανοιχτό παραθύρο και περνάει κάποια κοιτώντας μέσα και ακούω αει στο διάολο με τα ζώα πια... εχω νευρα γενικότερα βγήκα και την στόλισα...

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog