Συγνωμη κιολας που επεμβαινω αλλα σαν καινουργιος και εγω στο συγκεκριμενο φορουμ νιωθω την αναγκη να το κανω και να παρεμβω.Εχω παρατηρησει οτι υπαρχει ενα υφακι προς τα νεα μελη και ειναι εντελως αφιλοξενο, σε σημειο οποιος καινουργιος μπει και γραψει κατι το οποιο δεν συμβαδιζει με τις αποψεις σας, να τον αποπαιρνετε με το στυλ οτι δεν ξερεις και για αυτο μην λες πολλα ή προσεχε τι λες.Μπηκε ενα παληκαρι ειπε 5 πραγματα για το σκυλο του και πεσανε οι ειδικοι να τον συμβουλεψουν με την εννοια οτι εσυ δεν ξερεις ενω εμεις χρονια στο κουρμπετι ξερουμε.Απο τους προαναφερθεντες ποιος εχει εμπειρια με τα πιτμπουλ? Εχει ζησει καποιος καιρο με την συγκεκριμενη ρατσα?Ποιος ξερει εκ προσωπικης εμπειριας τις συγκεκριμενες ιδιαιτεροτητες της ωστε να μιλαει με τοση σιγουρια για αυτην και να φτανει στο σημειο να δινει συμβουλες???
Υγ. Δεν εχω κανενα προβλημα με κανεναν σας αλλα εδω μπαινουμε για να μοιραστουμε ολοι, την αγαπη μας για τα σκυλια.Δεν εχουμε αναγκη απο "εξυπνους".Τους αντιμετωπιζουμε καθε μερα εξω στον πραγματικο κοσμο και εχει καταντησει βαρετο πλεον.Αν καποιος θελει να μας συμβουλεψει μπορει να το κανει χωρις να ειναι απολυτος ,ειρωνικος και με στυλ "χιλιων καρδιναλιων".
Sir-elric ειναι πραγματικα οξυμωρο εσυ ειδικα να λες στον φιλο να μην παπαρολογει,οταν εσυ απεδειξες σε προηγουμενο ποστ του φορουμ (τουλαχιστον σε εμενα) ,ποιος παπαρολογει και λεει μπουρδες!!!και εγω μεχρι που μπηκα εδω μεσα ειχα 5 σκυλια και 15 χρονια εμπειρια. ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΜΥΡΩΔΙΑ. στο ιδιο σταδιο βρισκεσαι και εσυ , μπορει να το κλεισεις και να διαβασεις ή μπορει να συνεχισεις να παπαρολογεις ακατασχετως? αμαρτια δεν ειναι να μην μαθεις 5 πραγματα?
Υγ. Δεν εχω κανενα προβλημα με κανεναν σας αλλα εδω μπαινουμε για να μοιραστουμε ολοι, την αγαπη μας για τα σκυλια.Δεν εχουμε αναγκη απο "εξυπνους".Τους αντιμετωπιζουμε καθε μερα εξω στον πραγματικο κοσμο και εχει καταντησει βαρετο πλεον.Αν καποιος θελει να μας συμβουλεψει μπορει να το κανει χωρις να ειναι απολυτος ,ειρωνικος και με στυλ "χιλιων καρδιναλιων".