γεια στο forum απο μενα και τον δουκα (pitbull)

Status
Κλειδωμένο θέμα

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Πολυ σωστα αναφερθηκε για ενα ''τυπικο πιτ''.
Μιας και ομως δεν ειναι αναγνωρισμενη ρατσα και δεν εχει καποια στενα στανταρντ, ποσα απο αυτα που κυκλοφορουν στους δρομους μας εχουν αυτα τα γνωρισματα?
Τα περισσοτερα ειναι απλα σαν πιτ μπουλ...
Και λοιπόν? Ο αντιποδας του μη τυπικού pit-bull είναι το pit–Tweety?

Το «βαριέμαι», φίλε kimonas, είναι δείγμα έλλειψης επιχειρημάτων (και επίσης, κρίνοντας από την μέχρι τώρα συμμετοχή μου στο φόρουμ, το προοίμιο του υβρεολογίου που συνοδεύει την έλλειψη επιχειρημάτων).

Teobullmastiff

Well-Known Member
25 Ιουλίου 2009
4.816
3
40
Πεντελη,Αθηνα
Κανεις δεν εκρινε το pit-bull σου.Και εγω εχω δει 2 Pit αγγελους,τα ειχε ενας φιλος μου.Ομως ο κανονας δεν ειναι αυτος...Τα σκυλια αυτα δημιουργηθηκαν με ενστικτα παλης,κυνομαχιας,επιθετικοτητας.

Δεν το κατακρινω,ειναι και αυτοι λογοι για να δημιουργησεις μια φυλη(αν και ακομα δεν ειναι αναγνωρισμενη,πολλα τα αιματα και οι σχολες των Pit).

Ειμαι κατοχος ενος Bullmastiff...Δυναμικη πολυ φυλη και με μεγαλη σωματικη δυναμη.Δημιουργηθηκε για την συλληψη και καταστολη των λαθροθηρων και καταπατητων των περιουσιων στην Αγγλια.Βοηθουσε τους επιστατες των κτηματων.

Αν εγω το ξεχασω αυτο ή παω κοντρα σε αυτο και νομισω οτι εχω Κανις,τοτε θα εχω σιγουρα προβλημα και σιγουρα δεν θα μου ταιριαζει μια τετοια φυλη.Οταν ερχεται στην κατοχη μας οποιαδηποτε φυλη σκυλου,πρεπει να σεβομαστε τον λογο δημιουργιας της,την ιστορια της και να γνωριζουμε τις ιδιαιτερες αναγκες της.Δεν μπορεις να αγνοεις τα παραπανω,γιατι κανοντας το ΕΣΥ γινεσαι το προβλημα και ΟΧΙ ο σκυλος.

Τελος συμφωνω με την φραση "Δεν υπαρχουν αρρωστοι σκυλοι,αλλα αρρωστοι ιδιοκτητες".

kimonas

Banned
Banned
8 Οκτωβρίου 2009
847
2
Αθήνα - Γαλάτσι
Δεν τίθεται θέμα υβρεολογίου σε καμία μα καμία περίπτωση...και φυσικά βαριέμαι να σου πω τα επιχειρήματα μου γιατί έτσι όπως με άρπαξες απ τα μούτα βαριέμαι να μιλήσω μαζί σου πάνω σε αυτό το θέμα όχι γενικά...Ακόμα και τώρα που γράφεις έχεις ύφος επικριτικότατο, για το θέμα πάντα!!!Σου ξαναείπα δε τίθεται θέμα υβρεολογίου!!Απλως μου δείχνεις συνιθησμένη και βαρετή έτσι όπως μου απάντησες!!!Όσο για τη συμβολή μου στο φόρουμ σαν πολυ δε βιάζεσαι????Δεν είμαι γραμμένος ούτε 24 ώρες!!!Please αν δεν έχεις να μου προσφέρεις κατι ουσιώδες επί του θέματος ξαναματαεπαναμβάνομαι leave me....

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Στη δική μου συμμετοχή αναφέρθηκα, όχι στη δική σου, φίλε kimonas. :)
(Αυτό ενισχύει την εντύπωση μου ότι μάλλον δεν καταλαβαίνεις τι ακριβώς γράφω...)

fotis1960

Well-Known Member
4 Μαρτίου 2008
365
68
ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ-ΚΟΡΙΝΘΟΣ
Κανεις δεν εκρινε το pit-bull σου.Και εγω εχω δει 2 Pit αγγελους,τα ειχε ενας φιλος μου.Ομως ο κανονας δεν ειναι αυτος...Τα σκυλια αυτα δημιουργηθηκαν με ενστικτα παλης,κυνομαχιας,επιθετικοτητας.

Ειμαι κατοχος ενος Bullmastiff...Δυναμικη πολυ φυλη και με μεγαλη σωματικη δυναμη.Δημιουργηθηκε για την συλληψη και καταστολη των λαθροθηρων και καταπατητων των περιουσιων στην Αγγλια.Βοηθουσε τους επιστατες των κτηματων.

Αν εγω το ξεχασω αυτο ή παω κοντρα σε αυτο και νομισω οτι εχω Κανις,τοτε θα εχω σιγουρα προβλημα και σιγουρα δεν θα μου ταιριαζει μια τετοια φυλη.Οταν ερχεται στην κατοχη μας οποιαδηποτε φυλη σκυλου,πρεπει να σεβομαστε τον λογο δημιουργιας της,την ιστορια της και να γνωριζουμε τις ιδιαιτερες αναγκες της.Δεν μπορεις να αγνοεις τα παραπανω,γιατι κανοντας το ΕΣΥ γινεσαι το προβλημα και ΟΧΙ ο σκυλος.

Τελος συμφωνω με την φραση "Δεν υπαρχουν αρρωστοι σκυλοι,αλλα αρρωστοι ιδιοκτητες".
Αντε παλι απο την αρχη.
Ειχα καιρο να συναντησω τετοιο υφος στο φορουμ.
Μπηκε ενας νεος ανθρωπος στο φορουμ,
με ενθουσιασμο και θαυμασια σκυλακια
(οπως φαινονται στις φωτο),
ειπε τη γνωμη του για τα σκυλια του,
και του την επεσαν οι "ΘΗΡΙΟΔΑΜΑΣΤΕΣ",
κατοχοι "αιμοβορων"θηριων,
Τα οποια μπορουν και χειριζονται αριστα,αυτοι και μονο,
ενω εμεις οι "αδαεις" και "ασχετοι",
πρεπει να παμε σε πανεπιστημιο για να χειριστουμε τον twity.

Ελεος

Δεν λεω,σε σωστη βαση η παρατηρηση
και η επιστηση της προσοχης περι των γονιδιων της φυλης
Αλλα θα μπορουσε να γινει σε φιλικο υφος.
Θα ειχε νομιζω μεγαλυτερη ουσια για τον κατοχο,της συγκεκριμενης φυλης.
Υ.Γ.1
Αλωστε,το 99.99%
των σκυλων που κατεχουμε για αλλο σκοπο εχουν "δημιουργηθει,
και οχι για να πηγαινουν σε εκθεσεις και να παιρνουν βραβεια ομορφιας,και μεταλεια Ανδρειας.
Υ.Γ.2
Για να μην παρεξηγηθω εχω ημιαιμο,
που μαζεψαμε απο το δρομο.

Last edited:

Teobullmastiff

Well-Known Member
25 Ιουλίου 2009
4.816
3
40
Πεντελη,Αθηνα
που ειδες στο ποστ μου οτι "επεσα" να τον φαω?το ΕΣΥ που εγραψα δεν εννοουσα συγκεκριμενα αλλα γενικα.Και αν δεις τα ποστ μου στο φορουμ θα καταλαβεις αν "παιρνω" απο τα μουτρα ή υπερασπιζομαι το καθε νεο μελος.Φιλε μου μεχρι και σε κοντρες εχω μπει για υπερασπιση νεων μελων...μαλλον δεν καταλαβες το νοημα του ποστ μου...

Τεσπα,εγω φταιω που καθομαι και ασχολουμαι...Ποτε ειπα οτι χρειαζεται πτυχιο ή μονο εμεις μπορουμε να χειριζομαστε τα "αιμοβορα" μας?...

Καλη συνεχεια στο φορουμ...το λαθος ειναι δικο μου και μονο,που ασχοληθηκα.:)

kimonas

Banned
Banned
8 Οκτωβρίου 2009
847
2
Αθήνα - Γαλάτσι
Εγω το μόνο που έχω να προσθέσω φίλε μου φώτη είναι φοβερό συναίσθημα να περπατάς στο δρόμο με το σκυλάκι σου και κάθε τόσο και λιγάκι να σε σταματάνε ρωτόντας να το χαιδέψω τι κουκλιά που είναι,,,και απλά το σκυλίνι να παίζει με όοοοοοοοοοοοολο τον κόσμο...αν κάποιος θέλει φύλακα και μόνο μπορει να νοικιάσει ένα godzilla, αν πάλι κάποιος θέλει να φοβίζει ας βγει στο δρόμο με μία αρκούδα, αν πάλι καποιος θέλει να του λενε πωωωωωωωωωωω τι τέρας είναι αυτο τι μυες και να ψωνίζεται ας πάρει πρωτε'ί'νη και ας ακολουθήσει το προγραμμα του STALONE απ το Rambo γιατί μάλλον έχει αποθυμένα...Εγώ συγκεκριμένα και τα δύο μου τα σκυλάκια τα βρήκα μωράκια ουτε 4 εβδομάδων στο ΔΡΟΜΟ ΠΑΡΑΤΗΜΕΝΑ, το ένα(Οδυσσέα) πριν 11 χρόνια περίπου παρέα με έεεεεεενα σωρο άλλα παρατημένα μωράκια σε ένα κουτι διπλα σε μια κεντρική λεωφόρο...δυστυχως μόνο ένα μπορουσα να πάρω και να γίνω μπαμπάς του...και το άλλο τον Αχιλλέα όταν ήμουν στη δουλειά ακουσα τα γνώριμα κλαψουρισματα του μωρου και πετάχτηκα στο μπαλκόνι και τον είδα να κουτρουβαλάει...δε μπορουσε καλά καλά να περπατήσει (κανένα απ τα 2 τους δεν είχε απογαλατιστεί) και το πήρα και αυτό σπίτι και απέκτησα και άλλο ένα γιο που μου πήρε και το κρεβάτι απο μωρό μωρό !χαχαχαχα!!!!!Σε ένα διαμέρισμα σκάρτων 82 τμ μέτρων ζούμε τετραμελής οικογένεια και 2 μεγάλα σκυλίνια!!!!Ο ένας κοιμάται με τη μητέρα μου και τον πατέρα μου απ όοοταν ηταν μωρο μέχρι τωρα που έγινε παπουλινος και ο άλλος πλεον κοιμάται κυριολεκτικά πάνω στον αδερφό μου.....

sir-elric

Well-Known Member
17 Νοεμβρίου 2006
2.589
3
marathon beach
!Έχει έρωτα με όοοολους τους ανθρώπους και αντοίστιχα το βγάζει και αυτός με τι σειρά του σε όσους τον αντικρίζουν και όλοι παθαίνουν ήττα μαζί του γενικώς.
Oτι ποιο φυσικο για ενα πιτ μπουλακι. οποιος ισχυρισθει οτι τα πιτ μπουλακια δεν αγαπησιαρικο ανθρωποκεντρικα θα πρεπει να βαλει το κλουβιο του να ΣΚΕΦΤΕΙ οτι πιτμπουλακια που δαγκωναν ανθρωπους δεν εμπαιναν στον τετραγωνο και μαλλων δεν εμεναν πολυ στον ματαιο τουτο κοσμο

ακατάλληλους ιδιοκτήτες που είναι ανίκανοι να χειριστούν ένα ΠΟΛΥ απαιτητικό και δύσκολο ζώο όπως είναι το pit bull.
εγω την εντυπωση οτι εχει τον μαλακομαγνητη λογω ιστοριας και μαζευει ολους τους απιθανους τυπους

Αλωστε,το 99.99%
των σκυλων που κατεχουμε για αλλο σκοπο εχουν "δημιουργηθει,
και οχι για να πηγαινουν σε εκθεσεις και να παιρνουν βραβεια ομορφιας,και μεταλεια Ανδρειας.
επειδη ακριβως εχουν δημιουργηθει για καποιο σκοπο εχουν και καποια συγκεκριμενα χαρακτηριστικα τα οποια θα πρεπει να ξερουμε και να τα σεβομαστε. οι εκθεσεις δεν ειναι καλιστεια, ειναι εργαλειος εκτροφης και διαιωνησης φυλων. για τα μεταλεια αντρειας δεν το επιασα.

kimonas

Banned
Banned
8 Οκτωβρίου 2009
847
2
Αθήνα - Γαλάτσι
Eπειδή μιλάμε για αρχέγονα φονικότατα ένστικτα σας πάω στο άλλο άκρο ΤΕΛΕΙΩΣ ομως δείχνοντας ένα τυχαίο βίντεο....OΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ, το θέμα ΑΠΛΑ είναι το ΠΩΣ,,,Θέλει τρόπο ΟΧΙ κόπο:

[video=youtube;0v6f274vcP8]http://www.youtube.com/watch?v=0v6f274vcP8[/video]

[video=youtube;j60BMfUbTD8]http://www.youtube.com/watch?v=j60BMfUbTD8&feature=related[/video]

Τι άλλο να πω, τα συμπεράσματα δικά σας περί φονικών ενστικτων κλπ κλπ κλπ!!Απλά να θυμήσω τον τρόπο και ΟΧΙ τον κόπο!!!!

Last edited by a moderator:

Allegro

Well-Known Member
30 Σεπτεμβρίου 2009
878
10
Maroussi
Νομίζω η αναφορά ήταν στην συμπεριφορά του σκύλου σε σχέση με άλλα σκυλιά και όχι σε σχέση με τους ανθρώπους.

Kimona μην παρεξηγήσε φίλε μου.
Δεν σε κρίνει, ούτε σε κατακρίνει κανείς.
Ούτε εσένα ούτε το σκύλο σου.

Το όλο θεμα νομιζω ξεκίνησε απο κάποιες επισημάνσεις για το ότι ο χαρακτήρας του σκύλου ενδέχεται να αλλάξει καθώς μεγαλώνει και στόχευαν (με την καλή έννοια) στον ενθουσιασμό που περιέγραψες για το πόσο φιλικά παίζει με τους άλλους σκύλους.

Αν έχεις στο πίσω μέρος του μυαλού σου, τη γονιδιακή ταυτότητα της ράτσας και είσαι λίγο προσεχτικός, τότε είμαι σίγουρος οτι ο κούκλος σου θα εξεληχθεί σε ένα καταπληκτικό δείγμα pit bull.

Nα τον χαίρεσαι και πάλι καλως ήρθες (αν και με επισοδειακό τρόπο) :D:D

sir-elric

Well-Known Member
17 Νοεμβρίου 2006
2.589
3
marathon beach
ρε παλικαρακο ετσι γιατι ερχεται Σ/Κ θες να μας πεις οτι τα πιτμπουλακια δεν ειναι επιθετικα προς αλλα σκυλια>

kimonas

Banned
Banned
8 Οκτωβρίου 2009
847
2
Αθήνα - Γαλάτσι
Καταρχην για να μη μπερδευτουμε με τα σκυλάκια μας!!!Εγω έχω τον αχιλλέα και τον Οδυσσέα και ο κομαντο575 το πιτμπουλάκι απλά είμαστε κάθε μέρα μαζί και βόλτες τα πάμε μόνο μαζί!!Και ναι ΟΧΙ τα πιτμπουλ δεν είναι καθόλου επιθετικά προς άλλα σκυλιά και ουτε σε αρσενικά και ούτε σε αρσενικά της ίδιας φιλής!!Θα μπορούσα να σας πω ακόμα πιο εύκολα ότι ο δουκάκος επιτιθεται, δαγκωνει ορμάει , μουτρώνει , στραβώνει και ένα σωρό αλλα κακά που οι άλλοι χαίρονται και τα διατιμπανίζουν....αλλά όχι,,,,ο δουκάκος μόνο παίζει είναι από τα πιο ευεσθητα και τριφερά σκυλιά που έχετε συναντήσει έχει μόνο αγάπη να δώσει και λατρεία και μόνο παιχνίδι...το μόνο αρνητικό του είναι οτι θέλει παιχνίδι και ότι και να γινει θα σε σηκώσει ξημερώματα το πρωί για να παίξεις και αν δεν παίξεις θα κλαψουρήσει όπως το βιντεο που ανέβασα....Απλά το θέμα είναι αλλού και είναι ακριβώς όπως με το bull terie που μεγάλωσα....Μεγάλωσαν σε σπίτια όπου έσφιζαν απο ενδιαφέρον, αγάπη, λατρεία προς όλους και γενικώς φοβερό κλίμα...Τεσπα πρέπει να γνωρίσετε το δουκάκο για να δείτε ...Όταν εννοώ γονίδια καναρινιού και απο προβατάκι το ΕΝΝΟΩ και ειληκρηνά μπορείτε να έχετε την όποια άποψη...Το σκυλί για να του βγάλεις τα οποια γονίδια λέτε θέλει:απομόνωση, φωνες, ξυλο όταν κάνει λαθος, αλυσοδεμένο, μπουγέλωμα με το λάστιχο όταν κανει σκανταλιά, να το παραμελείς και να μη το κοινονικοποιείς...Και σε ένα μωρό παιδί να το έκανες αυτό τι θα έβγαινε?????Μήπως κανένας ευγενής?????Πόσο μάλλον το σκυλάκι που έιναι και πιο χαζό από έναν άνθρωπο!!!Τεσπα με λίγα και απλά ΟΤΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΕΧΕΙ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΑΥΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΣΚΥΛΟΣ..τωρα για καποιους αυτό είναι ευτύχημα και για κάποιους δυστυχία!!!!Είναι ακριβώς σα να μεγαλώνεις μωρό παιδί....Ο δουκάκος μεγάλωσε με αγάπη και χαρά και μόνο αυτό δίνει και σε ανθρπωπους και σε άλλα σκυλιά!!!Αυτά...

kimonas

Banned
Banned
8 Οκτωβρίου 2009
847
2
Αθήνα - Γαλάτσι
Αν είσαι κοινωνικός θα βγει κοικωνικο, αν είσαι χαρουμενος θα βγει χαρούμενο, αν εισαι μουντρουχος αντοίστιχα, αν εισαι ρεμάλι αντοιστιχα, αν εισαι υπερκινητικός αντοιστιχα, αν εισαι κομπλεξικός αντοίστιχα, αν είσαι χέστης, δειλός και κότα γενικά στη ζωή και πότε δεν άνοιγες το μουγκό σου θα ξεσπάσεις στο σκυλο σου κανοντας τον επιθετικό και φασαριόζο (και καλά τραμπούκο κλπ.), αν είσαι μετρημένος αντοίστιχα,,,τεσπα ότι σκεφτητε ότι μπορεί να είστε συγχαρητήρια μόλις χτίσατε την προσωπικότητα του σκύλου σας!!!!Είναι τόσο απλό σαν ιδέα και συνάμα τόσο αδύνατο να το αντιλιφθούν μερικοί!!!

georgeboxer

Well-Known Member
9 Οκτωβρίου 2009
45
0
Ολα σοστα τα λες αλα το ενστηκτο ειναι ενστηκτο και απο τα 10 κουταβια το 1,2,3 ειναι γενημενα με φονηκα ενστηκτα που φενονται απο νορης!!!Ειναι στον εκτροφεα και στην εμπιρια του να καταλαβει τα κουταβια και να δοσει το σοστο στα σοστα ατομα.Ειναι πολα τα ζωα οχι μονο τα πιτ μπουλ αλα και αλες ρατσες που δεν θα ειθελες να ειχες και ας σου αρεσει το χρομα του κτλ.Εχουν προδιεγραμενο χαρακτηρα σε μεγαλο ποσοστο και δεν θα χεροσουν οσο χαρουμενος κιαν εισουν να εχεις ενα σκυλο που θα σε βγαζει εξο απο τα νερα σου!!!Το εχω δει αυτο το πραγμα ακομα και με δηκο μου μποξερ οχι αυτο που εχω τωρα που για να το βαλω στον κτηνιατρο με καλαζαρ το εβαζα απο την πισο πορτα!!!Δεν ειναι καθολου ευχαρηστο και ειναι προτημοτερο απο το να το διοξεις να μην παρεις καθολου ενα σκυλακι που ειναι γενημενω για να μαχεται!!Ο Δουκας ειναι εξερεσει οπος και αλα πιτ μπουλ που ξερω αλα πηστεψε μαι δεν ειναι προβατα!!!Ακομα στους ανθροπους ειναι πιστα γιατι ειναι φιαγμενα για αυτο οπος τα Dogo Argentino απο την μια πιανουν γουρουνια και μετα απο μια ωρα ειναι με παιδια και ειναι σουζα στα αφεντηκα τους αλα παραμενουν εκτελεστες!!Εχω δει φηληκο μποξερ φηλου 10 μηνον να ορμαει στο επησης 10 μηνον δηπλασιο Dogo Argentino οχι απο αμηνα αφου της εκαναι παιχνιδια αλα απο ενστηκτο!!!Προσεξαι ειχαι και αγαπη και φροντηδα και τλπ ποτε δεν εχει φαει ξηλο αν δεις την αγαπη που της εχουν θα τα χασεις και παλει θελει να φαει ολα τα σκυλια της γητονιας οσο και αν την ειχαν παρεα με αυτα!!!Και δεν ειναι και πιτ μπου ειναι μια γληκια κατα τα αλα μποξερηνα!!!Οπος εχω και φηλο με εναν κατασπρο μποξερα ο οπιος ειναι αγκελος με ολα τα ζωα!!!Ξαναλεω ναι δεν ειναι δολοφονει αλα δεν ειναι και αγκελοι οσο και αν το θες ενα ζωο που απο την αρχη εχει προδιαθεσει για να γηνει δολοφονος γιατι ειναι στο αιμα του δησκολα το ελενχης και απο το να παιξεις ροσηκη ρουλετα καλητερα να μην το παρεις!!Απλα καλα λεναι τα παιδια οτι δεν ειναι καλο να τα ισοπεδονουμαι ολα.Πρεπη να λεμαι τα πραγματα με το ονομα τους προστατεβοντας τον κοσμο τον οπιο θα παρει ενα ζωο στην τηχη και μετα απλα θα το διοξει!!!Κανενας δεν σου εκαναι πολεμο απλα ηταν ληγο ληγοτερο ποληλογαδες απο εμενα:)

beatsonic

Active Member
12 Αυγούστου 2009
26
0
Germany
γειασας με λενε δημητρη και ειμαι ενας ευτυχης πατερας ενος pitbull 10 μηνων.
λιγα λογια για τον δουκα:χαδιαρης, αγαπησιαρης, σαλιαρης, κουκολος και γενικα καμια σχεση με την φημη που εχουν βγαλει για τα pit
ωραίος είναι.... αλλα θα ήταν πιο ωραίος αν είχε τα αυτάκια του όπως τον γέννησε η μάνα του. αν έχεις και εσύ μεγάλα αφτιά, έλα να στα κόψουμε. μπορεί να σου ταιριάζουν τα κομμένα.;)

Status
Κλειδωμένο θέμα