γεια στο forum απο μενα και τον δουκα (pitbull)

Status
Κλειδωμένο θέμα

kimonas

Banned
Banned
8 Οκτωβρίου 2009
847
2
Αθήνα - Γαλάτσι
Αν είσαι κοινωνικός θα βγει κοικωνικο, αν είσαι χαρουμενος θα βγει χαρούμενο, αν εισαι μουντρουχος αντοίστιχα, αν εισαι ρεμάλι αντοιστιχα, αν εισαι υπερκινητικός αντοιστιχα, αν εισαι κομπλεξικός αντοίστιχα, αν είσαι χέστης, δειλός και κότα γενικά στη ζωή και πότε δεν άνοιγες το μουγκό σου θα ξεσπάσεις στο σκυλο σου κανοντας τον επιθετικό και φασαριόζο (και καλά τραμπούκο κλπ.), αν είσαι μετρημένος αντοίστιχα,,,τεσπα ότι σκεφτητε ότι μπορεί να είστε συγχαρητήρια μόλις χτίσατε την προσωπικότητα του σκύλου σας!!!!Είναι τόσο απλό σαν ιδέα και συνάμα τόσο αδύνατο να το αντιλιφθούν μερικοί!!

Δε ξαναεπαναλανβάνω....Σκυλί το οποίο δε χαίρεται και δεν παίζει με όλο τον κόσμο και με όλα τα ζώα άγνωστα και γνωστά είναι κακοαναθρεμένο και προβληματικό (γενικότερα και ειδηκότερα)...Είμαι κάθετος....Sorry,,,,Απλά έχω μάθει απ τα δικά μου , απ το δουκάκο, απ το Bull Terie και απο άλλα διάφορα της παρέας μου!!!!!!Σόρυ αγαπητοι φίλοι και αφεντικά απλά όποιος έκανε το σκύλο του προέκταση του Godzilla και του Hulk επιηκώς το έχασε το παιχνίδι!!!Σκοπός είναι το σκυλί να γίνει προέκταση του εαυτού μας!!Όσο για την αναφορά για ένστικτα και βλακείες και μπούρδες ανέβασα τα βίντεο με το λιοντάρι.....Τα φονικότερα ένστικτα τα πιο αδίστακτα και πιο τρομακτικά τα έχει ένα ζώο πάνω σ αυτό τον πλανήτη!!!Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ και ΜΟΝΟ αυτός!!!!!!!!!!!Από κει και πέρα όποιος θέλει ας βγάλει συμπεράσματα...

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Υπάρχει κάποιος σοβαρός λόγος να προσπαθούν τόσα άτομα να αλλάξουν την αμετακίνητη και πάγια λανθασμένη άποψη του μέλους kimonas?

scooby doo

Well-Known Member
25 Φεβρουαρίου 2009
612
3
Ναύπλιο-Αθήνα
Αν είσαι κοινωνικός θα βγει κοικωνικο, αν είσαι χαρουμενος θα βγει χαρούμενο, αν εισαι μουντρουχος αντοίστιχα, αν εισαι ρεμάλι αντοιστιχα, αν εισαι υπερκινητικός αντοιστιχα, αν εισαι κομπλεξικός αντοίστιχα, αν είσαι χέστης, δειλός και κότα γενικά στη ζωή και πότε δεν άνοιγες το μουγκό σου θα ξεσπάσεις στο σκυλο σου κανοντας τον επιθετικό και φασαριόζο (και καλά τραμπούκο κλπ.), αν είσαι μετρημένος αντοίστιχα,,,τεσπα ότι σκεφτητε ότι μπορεί να είστε συγχαρητήρια μόλις χτίσατε την προσωπικότητα του σκύλου σας!!!!Είναι τόσο απλό σαν ιδέα και συνάμα τόσο αδύνατο να το αντιλιφθούν μερικοί!!

Θα διαφωνήσω κάθετα μαζί σου.. Ο χαρακτήρας του σκύλου δεν ειναι πλαστελίνη να γίνεται ότι θέλουμε εμείς.. Το μυαλό του κάθε σκύλου είναι γενετικά προγραμματισμένο να έχει κάποιες συμπεριφορές.. Αυτές τις συμπεριφορές μέσα από τις εμπειρίες και την εκπαίδευση που θα δώσουμε στο κουτάβι μπορούμε να τις ελέγξουμε και να τις κατευθύνουμε κατά κάποιο τρόπο αλλά δεν μπορούμε να τις αλάξουμε ριζικά.

Είναι σαν να μου λες πως αν ένας τεμπέλης, ήρεμος άνθρωπος πάρει ένα φοξ τεριέ(πολύ ενεργητικά σκυλιά, κυνηγόσκυλα) μπορεί να το επηρεασει τόσο που να κοιμάται 15 ώρες την μέρα και να μην χρειάζεται 3 ώρες εκτόνωση την μέρα.

Τέσπα, θα δώσω το προσωπικό μου παράδειγμα που αν θες το πιστεύεις αν δεν θες το αμφισβητείς.. Έχω έναν σκύλο ημίαιμο που βρήκα κουτάβι 45-50 ημερών. Από την πρώτη μέρα που τον βρήκα τον έβγαζα καθημερινά βόλτα σε κόσμο, για καφέ, κλπ.. Το κουτάβι αυτό από την αρχή δεν ήταν ανθρωποκεντρικό και δεν πολυγούσταρε χάδια από αγνώστους. Καθόλη την διάρκεια της κοινωνικοποίησής του δεν είχε κάποια άσχημη εμπειρία με ανθρώπους και τον επιβράβευα συνεχώς όταν τον χάιδευαν άλλοι..

Εγώ απ' την άλλη είμαι ένας άνθρωπος κοινωνικός που ήθελα να έχω ένα σκύλο τύπου λαμπραντόρ, να αγαπάει όλο το κόσμο δηλαδή.. Μάλιστα είχα την ίδια ακριβώς άποψη με εσένα πως δηλαδή ο σκύλος γίνεται όπως τον θέλει ο ιδιοκτήτης του.. Αμ δε.. Τώρα ο σκύλος μου είναι σχεδόν 10 μηνών και παραμένει επιφυλακτικός με τους αγνώστους και όταν βγαίνουμε βόλτα δεν αφήνω να τον χαιδεύουν άγνωστοι γιατί ξέρω πως δε το απολαμβάνει και δεν θα του προσφέρει και κάτι.. Προσοχή, δεν είναι επιθετικός απλά δεν του αρεσει να τον πασπατεύουν άγνωστοι.. Αυτό το χαρακτηριστικό του δεν μπόρεσα να το αλλάξω παρά την προσπάθεια μου και τον αντίθετο χαρακτήρα μου..

@Denis
Μπορεί ο kimonas να μην αλλάξει γνώμη αλλά μπορεί να αλλάξει κάποιος άλλος αναγνώστης...;)

Teobullmastiff

Well-Known Member
25 Ιουλίου 2009
4.816
3
40
Πεντελη,Αθηνα
Φιλε Kimona,γιατι δεν αρχιζεις την ενασχοληση σου με τα του φορουμ και να αφησουμε αυτη την ανουσια και αδιεξοδη συζητηση?Εχεις την αποψη σου,καποιοι ισως συμφωνουν με αυτη,οι υπολοιποι εχουν την δικη τους αποψη και καποιοι ισως συμφωνουν με αυτους και ολα μελι γαλα...

Δεν προκειται να πεισει κανεις,κανενα!

nikoscar

Guest Star
Staff member
9 Ιουνίου 2006
2.178
1.000.000.018
ATHENS
Υπάρχει κάποιος σοβαρός λόγος να προσπαθούν τόσα άτομα να αλλάξουν την αμετακίνητη και πάγια λανθασμένη άποψη του μέλους kimonas?
υπαρχει!!!

.......οι επομενοι που θα διαβασουν.

παιδια καλως ηρθατε στο φορουμ..καντε μια βολτα και απο τον διαγωνισμο φωτογραφιας γιατι εχω κολησει στο 5

George A

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
3.215
239
kimona εγώ έχω σκυλιά απο 2 φυλές Λάμπραντορ και Ροτβάιλερ που ζουν και αναπτύσονται ακριβώς το ίδιο, σε προσοχή, χάδια, συνθήκες διαβίωσης τα πάντα.
Ε λοιπόν τα Λάμπραντορ είνα χαρακτήρας Λάμπραντορ και τα Ροτβάιλερ είναι Ροτβάιλερ.
Αυτή η θεωρία που έχεις είναι λάθος, διόρθωσε την. :)

Ricos

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2009
2.046
82
Athens
Καλησπερα και απο μενα. Να σου ζησει το πιτμπουλακι σου φιλε και να το χαιρεσαι. Ως πρωην κατοχος πιτμπουλ μπορω να νιωσω τι θελουν να πουν τα παιδια αλλα ωστοσο θα πω οτι η εν λογω ρατσα ειναι δυσκολη και ακαταλληλη για απειρους. Θελει προσοχη, ευθυνη και εμπειρια. Ετσι μπορει να εξελιχθει το σκυλι σε ενα υπεροχο ζωο που θα κανει την συμβιωση μαζι του ευχαριστη!

Υγ. Το σκυλι ειναι ακομα μικρο για να εχετε πληρες δειγμα του χαρακτηρα του. Σε λιγο θα αρχισει να δοκιμαζει την δυναμη του και ισως να του δινει και χαρα αυτο, οποτε τωρα ειναι που θελει προσοχη!

kimonas

Banned
Banned
8 Οκτωβρίου 2009
847
2
Αθήνα - Γαλάτσι
Σε πρώτη φάση αυτό που κάνει μονίμως και μας σπαέι τα νεύρα έιναι να θέλει να κάνει σεξ στα πόδια μας (απο μωρό το κάνει) και μονίμως να μασουλάει μπουκάλια και κουτάκια και να κάνει θόρυβο...χαχαχαχαχ!!!!Όσο για το θέμα της ράτσας θα με βρεις απολυτότατα σύμφωνο!!Ρατσες όπως: Rottweiler, doberman, bulle terie, pitbull, Dogo argentino... κλπ κλπ κλπ είναι ΑΝΤΡΙΚΑ εως ΑΝΤΡΙΚΟΤΑΤΑ σκυλιά και θέλουν μπαμπάκα με τσαμπουκά (όχι τραμπούκο) και πυγμή να μπορεί να τους επιβλιθεί (και να μη φοβάραι) απο μωρά γιατί απο τα γεννητούρια τους το έχουν στο αίμα τους και ανα πάσα στιγμή καραδοκούν να πάρουν την αρχηγεία της αγέλης!!Και δεν πρέπει............

scooby doo

Well-Known Member
25 Φεβρουαρίου 2009
612
3
Ναύπλιο-Αθήνα
Πρώτον, το καβάλημα στα πόδια σας είναι ένδειξη κυριαρχίας και όχι σεξουαλικές ορμές..

Το πόσο καιρό έχω το σκύλο μου στο απάντησα.. Τον βρήκα σχεδόν 50 ημερών και τώρα είναι σχεδόν 10 μηνών. Και ναι είναι το πρώτο μου ουσιαστικά σκυλί.

Επίσης ειναι απ' ότι φαίνεται μορφολογικά ημίαιμο αλλά έχει στοιχεία ελ. ποιμενικού και εντονότατο ταπεραμέντο.. Τα περί ΑΝΤΡΙΚΩΝ σκύλων τα αφήνω απλά ασχολίαστα΄καθώς είμαι φίλη και όχι φιλαράκι και θα συγχιστώ απογευματιάτικα.:)

kimonas

Banned
Banned
8 Οκτωβρίου 2009
847
2
Αθήνα - Γαλάτσι
Νομίζεις ότι μπορείς να κουμαντάρεις - χειριστείς ένα ΑΡΣΕΝΙΚΟ rottie π.χ???? επαναλαμβάνω ΑΡΣΕΝΙΚΟ στην περίοδο μετά τους 7-8 μήνες που προσπαθεί ανά πάσα ώρα και στιγμή να πάρει την αρχηγεία της αγέλης?????Έχω φιλαράκια που τυχαίνει να έχουν αδερφές και είναι και κάτοχοι αυτών των σκυλιών!Απλά πρέπει να δεις τον αδερφό σε σχέση με την αδερφή όταν ανακατεύονται με το σκυλι για να καταλάβεις!!!!Όταν εννοω αντρικά σκυλιά εννοώ θέλουν αντρικό χειρισμό και επιβολή...Εδώ τα δικά μου που δεν έχουν ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με rottweiler ή DOBERMAN σε θέμα τσαμπουκά είναι πολύ πιο πράα και αρνάκια συγκεκριμένα ο παππούλης είναι 40 κιλά και ο μικρός 35+ (πλέον) ξέρεις ότι όταν στραβώνουν σε κάποιες φάσεις για χ ή ψ λόγους τρομάζω να τους κουμαντάρω??????Ειδικά με άλλα προκλητικά,κακοπροέρετα και φασαριόζικα σκυλιά ! Δες το σα μια φερράρι γλυκιά μου!!!Είναι φοβερά αντρικό αμάξι...Νομίζεις ότι μπορείς να τη χειριστείς το ίδιο????ΑΥΤΟ ΕΝΝΟΩ!!ξέρω άτοπο και άστοχο παράδειγμα αλλά προσπαθω να σε κάνω να το καταλάβεις!!!!και σκεψου και το άλλο ...έχεις ΜΟΝΟ 10 μήνες σκυλι!!!Θα αναθεωρήσεις πάαααρα πολλά ;)Δε μιλάω καθόλου μα καθόλου υποτιμιτικα, ΚΑΘΟΛΟΥ αλλα επειδή και γω όπως και όλοι έχουμε μαμάκα όταν στραβώσει το πράμα καμιά φορά με τα αγόρια μου τους αντρες φωνάζει να ξελασπώσουν!!Στο ξαναλεω δε μιλάω υποτιμιτικα απλά σου λέω την απόλυτη αλήθεια και μονο!!!

Last edited:

scooby doo

Well-Known Member
25 Φεβρουαρίου 2009
612
3
Ναύπλιο-Αθήνα
Καλέ μου kimona ο σκύλος μου είναι πολύ κυριαρχικός που θέλει την αρχηγεία κάθε μέρα.. Σου είπα ότι έχει στοιχεία ελ. ποιμενικού, δεν ξέρω αν σου λέει κάτι.
Είμαι η μόνη που μπορώ να τον χειρίζομαι. Καλύτερα από τον φίλο μου που είναι ο συνιδιοκτήτης.
Καλύτερα από τον αδερφό μου, πατέρα μου, φίλους μου..
Είμαι η μόνη που μπορώ να τον κουμαντάρω ουσιαστικά κι ας είναι πολύ δυνατότερος μου .

Τα σκυλιά θέλουν τρόπο δεν θέλουν κόπο ουτε μποντιμπιλντεράδες ιδιοκτήτες.

Τέλοσπάντων το ποστ μου αυτό είναι το τελευταίο γιατί δεν πιστεύω πως αυτή η "κόντρα" που πάμε να δημιουργήσουμε θα οδηγήσει πουθενά.

sir-elric

Well-Known Member
17 Νοεμβρίου 2006
2.589
3
marathon beach
Καταρχην Και ναι ΟΧΙ τα πιτμπουλ δεν είναι καθόλου επιθετικά προς άλλα σκυλιά και ουτε σε αρσενικά και ούτε σε αρσενικά της ίδιας φιλής!!...
λυπαμαι αλλα εισαι ασχετος. επειδη ενα πιτμπουλακι -που ειναι μικρος ακομα-
δεν ειναι επιθετικος δεν σημαινει οτι ειναι ολη η φυλη ετσι.
υπαρχει και το pitbull.gr

είναι ΑΝΤΡΙΚΑ εως ΑΝΤΡΙΚΟΤΑΤΑ σκυλιά και θέλουν μπαμπάκα με τσαμπουκά (όχι τραμπούκο) και πυγμή να μπορεί να τους επιβλιθεί (και να μη φοβάραι) απο μωρά γιατί απο τα γεννητούρια τους το έχουν στο αίμα τους και ανα πάσα στιγμή καραδοκούν να πάρουν την αρχηγεία της αγέλης!!Και δεν πρέπει............
η dr zivago ειναι μια κοπελιτσα γλυκητατη καπου στα 50 κιλα, εχει ενα σκυλακι που ειναι καπου στα ιδια και ενα σκυλακι αρκετα δυσκολο σαν χαρακτηρας. συμφωνα με την λογικη σου ειτε εχει πλακωθει στα αναβολικα ειτε μικρη κατουραγε ορθια ?

επιγραμματικα αυτα που λες δεν στεκουν δεν τεκμηριονονται και γενικως δεν υπαρχουν. καλητερα να διαβασεις περισσοτερο πριν αποφαινεσαι και εμμενεις στις αποψεις σου

kimonas

Banned
Banned
8 Οκτωβρίου 2009
847
2
Αθήνα - Γαλάτσι
Αυτο το θέλουν τρόπο και όχι κόπο κάτι μου θυμίζει....Στο ξαναγράφω, το ουδέτερο ΄και απρόσωπο ύφος του γραπτού μυνήματος απο δω φένεται ότι κοντραριζόμαστε!!!!Φιλικά και μόνο φιλικά γράφω και σου απαντώ!!!!Και επι τέλους μη θίγεσαι με το παραμικρό!!
Τελευταίο και το δικό μου post εδώ γιατι απλά ριμάξαμε όλοι μας το topic νέου μέλους του μητσάκου με το Δούκα!!!!!

kimonas

Banned
Banned
8 Οκτωβρίου 2009
847
2
Αθήνα - Γαλάτσι
λυπαμαι αλλα εισαι ασχετος. επειδη ενα πιτμπουλακι -που ειναι μικρος ακομα-
δεν ειναι επιθετικος δεν σημαινει οτι ειναι ολη η φυλη ετσι.
υπαρχει και το pitbull.gr

η dr zivago ειναι μια κοπελιτσα γλυκητατη καπου στα 50 κιλα, εχει ενα σκυλακι που ειναι καπου στα ιδια και ενα σκυλακι αρκετα δυσκολο σαν χαρακτηρας. συμφωνα με την λογικη σου ειτε εχει πλακωθει στα αναβολικα ειτε μικρη κατουραγε ορθια ?

επιγραμματικα αυτα που λες δεν στεκουν δεν τεκμηριονονται και γενικως δεν υπαρχουν. καλητερα να διαβασεις περισσοτερο πριν αποφαινεσαι και εμμενεις στις αποψεις σου
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τον τρόπο σου και την προτροπή σου να διαβάσω και να μαθω πιο πολλά πράματα!!!Φενεται τα 12 χρόνια που έχω σκυλιά και τα 4 σκυλιά με τα οποία έχω μεγαλώσει σίγουρα δεν είναι εμπειρία !!!!Οκ !!Μαζί σου παίχτη!!!!

sir-elric

Well-Known Member
17 Νοεμβρίου 2006
2.589
3
marathon beach
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τον τρόπο σου και την προτροπή σου να διαβάσω και να μαθω πιο πολλά πράματα!!!Φενεται τα 12 χρόνια που έχω σκυλιά και τα 4 σκυλιά με τα οποία έχω μεγαλώσει σίγουρα δεν είναι εμπειρία !!!!Οκ !!Μαζί σου παίχτη!!!!
και εγω μεχρι που μπηκα εδω μεσα ειχα 5 σκυλια και 15 χρονια εμπειρια. ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΜΥΡΩΔΙΑ. στο ιδιο σταδιο βρισκεσαι και εσυ , μπορει να το κλεισεις και να διαβασεις ή μπορει να συνεχισεις να παπαρολογεις ακατασχετως? αμαρτια δεν ειναι να μην μαθεις 5 πραγματα?

kimonas

Banned
Banned
8 Οκτωβρίου 2009
847
2
Αθήνα - Γαλάτσι
Είμαι λάτρης της γνώσης της εμπειρίας και της μόρφωσης !!Πρώτον δεν πρωτοασχολήθηκα με σκύλους εχθες που πρωτογράφτηκα στο φόρουμ και ούτε περίμενα την απογείωση των γνώσεων μου απ το φόρουμ!!Απλά μια διεύρυνση και συζήτηση γι αυτό προέτρεψα και τα φιλαράκια μου!!και δεύτερον μπορείς να γίνεις λίγο περισσότερο ευγενής με το τρόπο και τη διάθεση που γράφεις εκτός αν όντως είσαι τόσο φτωχός όσο το λεξιλόγειο σου!!!Είναι δυνατόν να ξέρεις έναν ανθρωπο 20 μόλις μυνήματα και να τον αποκαλείς άσχετο και παπαρολόγο?????Είσαι τόσο ρηχός????Τεσπα λίγη ευγένεια δε βλάπτει!!Τώρα αν 15 χρόνια με σκυλιά δεν είχες εμπειρία δικό σου το πρόβλημα!!!!όχι δικό μου!!!!και please μη σχολιάζεις έτσι ένα νεό μέλος που μπήκε μέσα να γνωριστεί με ανθρώπους και να μάθει πράματα!!!Αποχωρώ!!Έχεις ύφος επικριτικό , εριστικό και δε βοηθάς!!!Αν νομίζεις ότι με τα 1936 σου μυνήματα έγινες και γνώστης για τα σκυλιά και πήρες και ΜΥΡΩΔΙΑ...Μπράβο σου!!

Last edited:

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Μα πας καλά? Εϊναι δυνατόν να λες τετοια πραγματα??? Εισαι ΤΕΛΕΙΩΣ λαθος....

Σκυλί το οποίο δε χαίρεται και δεν παίζει με όλο τον κόσμο και με όλα τα ζώα άγνωστα και γνωστά είναι κακοαναθρεμένο και προβληματικό (γενικότερα και ειδηκότερα)...Είμαι κάθετος....
Ας είσαι και οριζόντιος....:mad: Αρκεί να μη γράφεις τέτοιες (πως να το πω τωρα χωρίς να γίνω banned?)

Ρατσες όπως: Rottweiler, doberman, bulle terie, pitbull, Dogo argentino... κλπ κλπ κλπ είναι ΑΝΤΡΙΚΑ εως ΑΝΤΡΙΚΟΤΑΤΑ σκυλιά και θέλουν μπαμπάκα με τσαμπουκά (όχι τραμπούκο) και πυγμή να μπορεί να τους επιβλιθεί (και να μη φοβάραι) απο μωρά γιατί απο τα γεννητούρια τους το έχουν στο αίμα τους και ανα πάσα στιγμή καραδοκούν να πάρουν την αρχηγεία της αγέλης!!Και δεν πρέπει............
Ποσες ......... μπορεί να πει κάποιος σε δυο σειρές???? Ελεος ρε παιδιά, κάντε κάτι......

Status
Κλειδωμένο θέμα