γεια σας

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Υπαρχει εδο μεσα κανενασ εκτροφεας γερμανικου ποιμενικου που μπορει να με βοηθησει???
Βρε karamipan στην αρχή έλεγες οτι εδώ μπορεί να είμαστε εκτροφείς και βγάζουμε βρώμα για τα πετσοπ, για να ψωνίζει ο κόσμος απο μας.... τώρα ξαφνικά εμπιστεύεσαι τόσο τους εκτροφείς του φορουμ?:):)

Βρες μια μεση λύση. Μην εμπιστεύεσαι κανέναν άκριτα. Διάβασε απο μόνος σου κι αν έχεις απορία ρώτα (οπως εκανες), και κρίνε μετά απο μόνος σου.

Μην περιμένεις μασημένη τροφή, γιατί μπορεί να την πατήσεις! Πες οτι πετάγεται κάποιος απο δω με ΠΜ και σου λεει έχω δυο κουτάβια τζάμι, εκθεσιακά.... τι θα κάνεις? Θα τον πιστεψεις?:)

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Υπαρχει εδο μεσα κανενασ εκτροφεας γερμανικου ποιμενικου που μπορει να με βοηθησει???
Γιά να βρεις γρήγορα όχι..
Κανείς δεν μπορεί φιλε μου να σε βοηθήσει αν δεν θέλεις εσύ να βοηθήσεις πρώτα τον εαυτό σου..

H σωστή σειρά είναι μια..
Πας σε εκθέσεις, μιλάς με τους εκτροφεις..
Βρίσκεις αυτούς που σου "κάνουν" κρατάς τηλέφωνο.., τους επισκέπτεσαι στον χώρο τους..
Αποφασίσεις να προχωρήσεις με έναν..περιμένεις γεννα..

Η λάθος σειρά ειναι..δεν μπορείς να περιμένεις και πας και παίρνεις ένα από έναν ιδιώτη η ένα pet shop..

Διαλέγεις και παίρνεις..

karamipan

Well-Known Member
1 Ιουνίου 2009
117
0
ποοο παιδια αλαξαν τελιος τ σχεδια μου τι λετε για τους ελληνικους ποιμενικους???

http://www.ofep.gr ριξτε μια ματια...

DjSoukis

Banned
Banned
8 Ιουνίου 2006
1.998
744
ποοο παιδια αλαξαν τελιος τ σχεδια μου τι λετε για τους ελληνικους ποιμενικους???
:D...Ότι θα ξετρελαθούν οι γονείς σου με την επιλογή!!

Υ.Γ. ...και ότι όντως είσαι 17άρης (με το ανέμελο, αναποφάσιστο, παρορμητικό της ηλικίας)!! :)

sir-elric

Well-Known Member
17 Νοεμβρίου 2006
2.589
3
marathon beach
για τον εκττροφεα και αυτα που μου λετε συμφωνω απολυτος... αλα εχω παρει τηλεφωνα σε εκτροφεια τους ροταο για γεννες και μετα τιμη και μου αρχιζουν εχεισ καταλαβει οτι αγοραζεισ μια ψυχη δεν ειναι απλος ενα εμπορειο...κτλπ...αλλα προτου πας να δεις ενα κουταβι πρεπει να γνωριζεις αμα μπορεισ να το αγορασεις... τι να πω...ισος επειδη ακουνε την φωνη μου πιο παιδικη...να μην μου δινουν σημασια..

εχω πειστη ρε παιδια..απλος δεν ξερω πρεπι να μαθω για αυτο γραφτηκα εδω και για αυτο ροταω πιο εμπειρους
το γεγονος οτι επειδη ακουγεσαι μικρος τους βρισκεις επιφυλακτικους δεν σε προβληματιζει ευχαριστα? δεν σου δειχνουν αυτοι οι ανθρωποι οτι τα σκυλια τους τα προσεχουν και τα νοιαζονται? οτι δεν ειμαι μια ακρη να βγαλουν χρημα. να ερθεις στην εκθεση να δεις και τα υπολοιπα σκυλακια να μιλησεις και με τους εκτροφεις.

εγω εχω μερικες απορειες! 17 χρονων δεν ξερεις που θα περασεις τι θα κανεις μετα, ακολουθει στρατος και σε καμια 10ετια θα σταθεροποιηθεις καπου. το ερωτημα πρεπει να το κανεις στους γονεις σου? θελουν σκυλο? ειναι ετοιμοι να προσεξουν ενα σκυλο

http://www.ofep.gr ριξτε μια ματια...
ο ελληνικος ποιμενικος ειναι ποιμενικος και στις χαρες και στο ονομα! οπως ολα τα ποιμενικα ειναι ενα σκυλι δυσκολο, με δικο του μυαλο και οχι ανθρωποκεντρικο! ειναι μεγαλο σκυλι. καλος φυλακας και θα δεσει με εναν. δεν θα το προτεινα για καποιον που περνει σκυλο πρωτη φορα.

αν σου αρεσουν τα λυκοειδη υπαρχουν και τα βελγικα ( Groenendael, Laekenois, Tervuren)αν και δεν θα στα προτεινα. ο γερμανικος ποιμενικος ειναι απο τις καλητερες φυλες για να αρχισει καποιος.

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.864
5.114
patra
grdane.blogspot.com
ok... είναι καλή επιλογή ποιμενικοί και οι δύο ,...
ο ελληνικός αρκετά δυσκολότερος για άπειρο ιδιοκτήτη...:(
πάλι θα χρειαστείς τηλέφωνα με κοε και να ζητήσεις εκτροφείς.... είναι αρκετα΄δυσκολότερα να τους επισκεφτείς γιατί αν γνωρίζω καλά είναι όλοι αρκετά μακρυά από αττική.:-|

το ότι δεν γνωρίζεις πολλά από εκπαίδευση... αν απευθυνθείς σε σωστό εκτροφέα... θα σε βοηθήσει 90%στην εκπαίδευση βασικά του μικρόυ σου φίλου...;)

οι οικονομίες σου πιστεύω είναι αρκετές για κουτάβι ελληνικού ή γερμανικού ποιμενκού από εκτροφέα...( εξαρταται πάντα από εκτροφέα και ποιότητα κουταβιού):)
αν σκέφτεσαι εκθέσεις 100% επιλέγεις επώνυμο και με διακρίσεις εκτροφέα...( ακριβότερο κουτάβι):(
και να υπάρχει εκτροφέας εδώ... με τις ερωτήσεις που κάνεις σε αποφεύγουν...:mad:
πάρε διευθύνσεις πήγαινε με τον πατέρα σου... κι άσε να βγάλει το φίδι από την τρύπα...:cool:
αλλά πριν από όλα μια κι ελπίζω απάντησα στις ανησυχίες σου, θα ήθελα να πείς δυο λόγια για σένα την οικογένεια σου πόσα παιδιά είστε, ποιος θα προσέχει τον σκύλο, αν έχετε αυλή... αν περάσεις σε σχολή σε καναδυο χρόνια που θα μένει ο σκύλος κλπ... και ξανασυζητάμε για φυλές εκτροφείς κλπ...
( τον προβολέα... τον αναβω μόλις ξεκινήσεις):D

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
πάρε διευθύνσεις πήγαινε με τον πατέρα σου... κι άσε να βγάλει το φίδι από την τρύπα...
;)..

Εμις πριν καμια 10αρια χρονια τον ειχαμε παρει εισαγομενο (αμα το λεω σωστα δηλαδη οχι εκτροφειου.) Τωρα ψαχνω να αγορασω καινουργιο σκυλο αλα με ολες τισ συζητησεις π διαβασα στο foroum..δεν ξερω..Προτεινετε μου απο που μπορω να αγορασω.Επεισεις ειμαι διαθετημενος να δοσω <<μπολικα>>χρηματα για εναν σκυλο (λεο μπολικα με βασει τισ ικανοτητες μ γιατι ειμαι 17 χρονον) μετα τα χρηματα για τροφες εμβολεια κτλπ θα μ τ δινουν οι γονεις μου.
Από αυτές τις απαντήσεις καταλαβαίνω ότι κάποια οικονομική υποστήριξη θα έχεις γενικά από την οικογένεια σου..

Tο σκυλί θα είναι για όλους η μονο για εσένα?

Oι γονείς σου διατίθονται να ασχοληθούν με το σκυλί?

Last edited:

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Ο Ελληνικός δεν έχει καμία μα καμία σχέση με τον Γερμανικό...ούτε στην εμφάνιση και κυρίως ούτε στον χαρακτήρα....αν ο ένας είναι 1 φορά δύσκολος ο άλλος είναι 10...και το κοινό σύνθετικό Ποιμενικός παραπλάνηση είναι...απλά και οι δύο χρησιμοποιήθηκαν με πρόβατα...
Τι έκανε τον πατέρα σου να σκεφτεί τον Ε.Π.;
Καθήστε, δείτε τι θέλετε από έναν σκύλο και τι ανάγκες του σκύλου μπορείτε να καλύψετε!Όχι μόνο την εικόνα του....

karamipan

Well-Known Member
1 Ιουνίου 2009
117
0
Μενο στα κιουρκα 1διοδια αθηνων λαμιας γενικα οι γονεις μου ειναι διαθετημενοι για την φροντιδα του σκυλου.Δεν ειμαι τελιος απειρος με τα σκυλια αλα δεν γνωριζω πολλα πραγματα δεν ειπα οτι ειναι το 1ο μου σκυλι. ο πατερας μου ασχολειτε με σκυλια και σε ολη του την ζωη ειχε σκυλο. τορα δεν ξερω αλα μου λεει 1ον ιποστηριξει της φυλης του αρεσει σαν σκυλος. συντροφια-φυλακας...κτλπ..

εγω απτα δυο προτεινω γερμανικο,τον ε.π δεν τον ξερω σα φυλη αλλα απ οτι εχω ακουσει ειναι καπως δυσκολουτσικος.ο γερμανικος αν δεν τον μαθεις εσυ σιγουρα θα σε μαθει αυτος.εγω στον συνιστω

sir-elric

Well-Known Member
17 Νοεμβρίου 2006
2.589
3
marathon beach
Μενο στα κιουρκα 1διοδια αθηνων λαμιας γενικα οι γονεις μου ειναι διαθετημενοι για την φροντιδα του σκυλου.Δεν ειμαι τελιος απειρος με τα σκυλια αλα δεν γνωριζω πολλα πραγματα δεν ειπα οτι ειναι το 1ο μου σκυλι. ο πατερας μου ασχολειτε με σκυλια και σε ολη του την ζωη ειχε σκυλο. τορα δεν ξερω αλα μου λεει 1ον ιποστηριξει της φυλης του αρεσει σαν σκυλος. συντροφια-φυλακας...κτλπ..
για καρτ πας?

karamipan

Well-Known Member
1 Ιουνίου 2009
117
0
ειρθε χθες ο καινουργιος μου φιλοσ σπιτι

μετα απο ενα βαρβαρο ταξιδι για το κουταβακι το σκυλακι ειρθε σπιτι του...Και παρολο την κουραση του ταχιδιου μετα απο πολυ νερο που ειπιε στο σπιτι... ξεκινησε τ παιχνιδη..Πρωτη νυχτα λογικο αλα και τωρα το πρωι καπια κλαπσουρισματα... οταν ειμαι μαζι του εγω η καπιο αλο μελοσ της οικογενεις σταματαει...ΑΥΤΑ:)