γεια σας

karamipan

Well-Known Member
1 Ιουνίου 2009
117
0
τα μαζευω συνεχεια... των γατν ομως δεν μπορω...Και σκεφτομε τωρα τον ελενχο στον χωρο του και δεν τρωει..(δεν τον αφηνω...τον προλαβενω) σε λιγο καιρο που θα ιναι μονοσ του...υπαρχουν πολοι κκυνδινοι ποντικια,(σκατα):D,φυλα απο κισσο και 1000διο ακομη. το ΜΗ του το λεω και μαλιστα με αθξημενη ενταση της φωνης μου φευγει εκεινη την στιγμη και μετα ξαναπαει...:confused: Ευχαριστω παντος κκρανης

kkranis

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2009
2.583
11
Αγ. Παρασκευή
Κρίμα το κουτάβι στην πυλωτή.

Δοκίμασε να το φέρεις μέσα στο σπίτι να είναι πάντα μαζί σας. Θα δεις ότι αν κάνεις κάποια πράγματα σωστά, σε πολύ λίγο θα είναι "κύριος" μέσα στο σπίτι ;)

karamipan

Well-Known Member
1 Ιουνίου 2009
117
0
τον ειχα φερει αλα εκτος οτι δεν θελουν(οι δικοι μου). Γλιστραει στα πλαακακια οποτε?:confused:

βάσω

Well-Known Member
17 Μαρτίου 2008
244
0
ποσο χρονων εισαι αληθεια? κι εμενα οι δικοι μου δε θελαν σκυλο μεσα στο σπιτι αλλα τελικα τα καταφερνα,απ'το να βλεπουν τα κατεβασμενα μουτρα μου και να τη βγαζω μερα νυχτα στο μπαλκονι, δεχονταν αλλα μου βαζανε ορους,να το φροντιζω μονη μου... να μην κατουραει μεσα..τα γνωστα:D

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
ειναι χαρακτηριστικο περπατημα μορφολογικου γ.ποιμενικου,απλα.
να καταλαβεις αν εχει δυσπλασια μονο με ακτινογραφια,οποιοσδηποτε αλλος τροπος ειναι αναξιοπιστος.
Ένα από τα πιθανά συμπτώματα της δυσπλασίας είναι το τρέξιμο του σκύλου με τα πίσω πόδια να πηγαίνουν σαν του λαγού. Φυσικά μετά θες ακτινογραφία και το πρόβλημα μπορεί να διορθωθεί σε πολύ δύσκολες περιπτώσεις με εγχείριση. Στις λιγότερο σοβαρές περιπτώσεις του δίνεις κάθε μέρα συνδυασμό γλυκοσαμίνης-χονδροϊτίνης (το οποίο κάνουν και στους ανθρώπους) και δε θα κινείται τόσο πολύ η κλείδωση ώστε να δημιουργήσει σοβαρή οστεοαρθρίτιδα αργότερο. Φυσικά τα παραπάνω βελτιώνουν αλλά δε θεραπεύουν την κατάσταση.

Teobullmastiff

Well-Known Member
25 Ιουλίου 2009
4.816
3
40
Πεντελη,Αθηνα
οταν με το καλο παει 6 μηνων και υστερα τον πας για μια εξεταση δυσπλασιας με ακτινες Χ.μεχρι τοτε εχεις καιρο :) (μην κοιτας τυχον διαφορες ασταθειες,περιεργη κινηση κλπ,θυμησου ειναι μονο ενα μωρο ακομα δεν πασχει ντε και καλα απο δυσπλασια)

karamipan

Well-Known Member
1 Ιουνίου 2009
117
0
οταν λετε σαν του λαγου τη ενοιτε?? ολα τα σκυλια που εχω δει οταν πηγενουν τρεχοντασ Γρηγορα γρηγορα αρχιζουν και κουνουν και τ 2 ποδια μαζι πισο οπου εχουν μικρη διαφορα χρονου το ενα με το αλοο.. καταλαβατε τι ενοοω?αμα εχετε ξανθα φοτο η κανα βιντεο με δυσπλασια στηλτε το μου να δω...Ευχαριστω.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.247
Μέλη
20.026
Νεότερο μέλος
Μάρα