γεια σας

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
φιλε κανγο επειδι με εκανες να πιστεψω οτι δεν τα διαβασα τ ξαναδιαβασα με προσοχη αλλα δεν με λεινετε η απορεια...Και εκτος αυτου ποιος με ποιθη οτι δεν ειναι καποια δησφημηση για το κερδος καποιου ελληνα εκτροφεα...ουτος ι αλλος δεν ξερουμε ποια ειναι και η πραγματικη ζωη των κουταβιων στα εκτροφεια (αν και μπορει να κανω λαθως...μη το παρει κανεις..προσωπικα.. απλος ειναι η γνωμη μου) αλλα και το 1 γερμανικο ποιμενικο που πηρα ηατν απο την βουλγαρια που με βαση τ λεγομενα που εχουν βγει απο το site δν νομιζω να εχει καμια διαφορα...βουλγαρια ουγγαρια ενοω...για αυτο ροταω για να με βοηθησετε οχι για αντιπαραθεση δεν εχω καποιο κερδος...

karamipan ούτε και εγώ..

Κέρδος θα έχεις αν κατανοήσεις αυτά τα link..
Κανένας σοβαρός εκτροφέας δεν θα συνεργαζόταν με pet shop...

Που διαφωνείς με αυτά που σου παρέθεσα?
και προπάντων που βλέπεις την όρεξη για διαφωνία?

Αν κατανόησες τα λινκ άλλα θα έλεγες τώρα..
Κανε ένα κόπο να δεις και το link της υπογραφής μου.., είναι από εκεί που θέλεις να αγοράσεις το κουταβάκι σου..
Για ρίξε μια ματια..

και μετά απάντησε μου..
Θέλεις να πάρεις ένα υγιές κουτάβι, σωστό μορφολογικα και σε χαρακτήρα?
Πιστευεις οτι σου διασφαλίζει κάτι τέτοιο το pet shop
Θέλεις να διαιώνισεις αυτά τα κολαστήρια υποστηρίζοντας τα με την αγορά σου?

και τέλος ξέχασα να σου πω πως δεν είμαι εκτροφέας, η εκπαιδεύτρια η οτιδήποτε έχει να κάνει επαγγελματικά με σκυλιά..
Αρα δεν έχω κανένα όφελος να σε πίσω για την επιλογή σου..
Με αυτές άλλωστε ζούμε και κινούμαστε..;):)

karamipan

Well-Known Member
1 Ιουνίου 2009
117
0
απο τον σκυλο ζητο συντροφια,φιλια,αγαπη,ασφαλεια...και ισος αργοτερα αμα τα παω καλα με την εκπαδευση συμετοχη σε εκθεση η σε αγωνα .οσο για αυτο που λες φοιβο πιστευο οτι οποιοσδηποτε εκτροφεας αμα σ δωσει ραντεβου να πας να δεισ τ σκυλια φυσικα και θα τα εχει καθαρα και περιποιιμενα...Γιατι δεν νομιζο οτι μπορεις να του πεις ερχομε και να πας με οσους εχω μηλησει και μαλιστα με μεγαλα εκτροφεια κατοπιν ραντεβου και και και....

karamipan

Well-Known Member
1 Ιουνίου 2009
117
0
δηλαδε κανγο ολοι οσοι εχουν παρει απο πετ σοπ το εχου μετανοιοσει??? και πος μπορο να δω αυτα με την υπογραφη σ που μου λες?

tifi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2008
247
0
Αθηνα
Πολυ ευκολα μπορεις να δεις τις συνθηκες που ζουν και μεγαλωνουν τα κουταβια του Ελληνα εκτροφεα,αρκει να του το ζητησεις.ΔΕΝ εχει δικαιωμα να σου το αρνηθει,αν το κανει δεν σου κανει σαν εκτροφεας,ψαχνεις τον επομενο.
Εχεις παρομοια δυνατοτητα για το κουταβι που θα σου φερει το πετ σοπ???

Τις περισσοτερες φορες στον Ελληνα εκτροφεα,μπορεις να δεις εναν η και τους δυο γονεις του κουταβιου.
Στο παρεχει αυτο το πετ σοπ???

Κουταβι απο τον Ελληνα εκτροφεα,οφειλει να εχει pedigree και εξετασεις υγειας (αναλογα με την φυλη διαφορετικες εξετασεις).
Σου δινει κατι αναλογο το πετ σοπ????

Με τον εκτροφεα πρεπει να εχεις συχνη επαφη για συμβουλες που αφορουν το κουταβι τωρα και στο μελλον.
Το πετ σοπ αναλαμβανει κατι τετοιο?????

...αυτα και αλλα πολλα !!!!

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
δηλαδε κανγο ολοι οσοι εχουν παρει απο πετ σοπ το εχου μετανοιοσει???
Εδω έχει εμπειριες:
http://www.dogforum.gr/v2/showthread.php?t=4953

και πος μπορο να δω αυτα με την υπογραφη σ που μου λες?
Aπλα πατα το λινκ πανω..η βάλε puppy mils στο u tube..

karamipan

Well-Known Member
1 Ιουνίου 2009
117
0
για τον εκττροφεα και αυτα που μου λετε συμφωνω απολυτος... αλα εχω παρει τηλεφωνα σε εκτροφεια τους ροταο για γεννες και μετα τιμη και μου αρχιζουν εχεισ καταλαβει οτι αγοραζεισ μια ψυχη δεν ειναι απλος ενα εμπορειο...κτλπ...αλλα προτου πας να δεις ενα κουταβι πρεπει να γνωριζεις αμα μπορεισ να το αγορασεις... τι να πω...ισος επειδη ακουνε την φωνη μου πιο παιδικη...να μην μου δινουν σημασια..

εχω πειστη ρε παιδια..απλος δεν ξερω πρεπι να μαθω για αυτο γραφτηκα εδω και για αυτο ροταω πιο εμπειρους

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
To θεμα ειναι οτι βαριεσαι να τα διαβασεις karamipan..

Σου απαντησαμε ΟΧΙ..

Δες το φορουμ καλα..και οτι λινκ σου δωσαμε και αν πραγματι το διαβασες και παλι θες να παρεις απο πετ σοπ ..
Τοτε απλα παρε απο εκει!!:)

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Αφού λοιπόν έχεις πειστεί, μην πάρεις από πετ σοπ :)
Βάλε κάποιον απ' τους γονείς σου για τις συνεννοήσεις, αν αυτό είναι το πρόβλημα ή πέρνα μια βόλτα από την έκθεση.

karamipan

Well-Known Member
1 Ιουνίου 2009
117
0
μαλον θα περασω απο την εκθεση αν και θα ηθελα να το παρο αυτες τισ μερες...

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Έτσι κι αλλιώς αν θέλεις καλό κουτάβι πρέπει να περιμένεις! Μπορεί ο εκτροφέας που θα βρεις να μην έχει γέννα ή να έχει κλείσει όλα τα κουτάβια της γέννας του. Τα καλά έρχονται σ' αυτούς που περιμένουν, να θυμάσαι.

pouf

Well-Known Member
29 Απριλίου 2009
841
163
52
Ανοιξη,χειμωνας, καλοκαιρι
και γω νεος ειμαι(στο φορουμ), 2 μηνες.και οι περισσοτεροι νεοι (του φορουμ), πρωτα περνουμε τα ζουλαπια και μετα απο ψαξιμο στα κουτουρου βρισκουμε το φορουμ, γραφομαστε,και μετα βλεπουμε οτι................ ''την κατσαμε τη βαρκα πατριωτη''.με λιγα λογια, κατα την αποψη μου ΑΝ μπορω να βρω κατι θετικο στα πετ σοπ ειναι οτι συγκρατουν τις τιμες των εκτροφεων σε ανθρωπινα επιπεδα

cockeraki

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2009
294
0
Κέρκυρα
ωραια ρε παιδια εχουν πιο χαμηλες τιμες αλλα τι αλλο εχουν?
εγωτον δικο μου τον πηρα απο πετ σοπ,γιατι δεν ειχα ιδεα απο ολα αυτα,μονο οταν μπηκα στο φορουμ τα εμαθα,και μετανιωσα γιατι ειδα οτι δεν ειναι και καθαροαιμο κοκερ,δεν παυω να το αγαπαω αλλα την πατησα ασχημα.
Αν θελεις να παρεις καλο σκυλο τον πληρωνεις ακριβα αλλα εχεις μια εγγυηση γιατι εχεις δει τους γονεις του,και γενικα αν γινει κατι μπορεις να απευθυνθεις στον εκτροφεα,στο πετ σεντερ ουτε καν που θα σε θυμουνται και θα το παιζουν κινεζοι.

cockeraki

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2009
294
0
Κέρκυρα
.με λιγα λογια, κατα την αποψη μου ΑΝ μπορω να βρω κατι θετικο στα πετ σοπ ειναι οτι συγκρατουν τις τιμες των εκτροφεων σε ανθρωπινα επιπεδα
Αυτο δεν ειναι θετικο,και ουτε ειναι σε ανθρωπινα επιπεδα,γιατι βασανιζουν αυτα τα μικρα που τα παιρνουν απο κολλαστηρια και εκτος αυτου τα εχουν κλεισεμνα μεσα σε γυαλες και περναει ο καθε πικραμενος και παιζει με τον πονο τους.
Και εκτος αυτου ειναι βρωμικα μεσα στις ακαθαρσιες τους σε ελαχιστο χωρο και το ενα πανω στο αλλο μεσα στη γυαλα,δεν κανεις καλο με το να το παρεις απο εκει,αλλα συνεχιζεις μια αλυσιδα βασανιστηριων.
Και τα πουλανε τοσο φτηνα γιατι τα παιρνουν ακομη πιο φτηνα,γιατι φευγουν απο την μαμα τους σε πολυ μικρη ηλικια και οι εκτροφεις(ο Θεος να τους κανει)δεν εχουν τα εξοδα που εχουν οι αλλοι εκτορφεις αρα...λογικο ειναι να τα εχουν πιο φτηνα,ουτε εμβολια,ουτε τροφη ουτε μικροτσιπ,ουτε φαρμακα για τη θυληκια τπτ

mathousalix

Well-Known Member
9 Ιανουαρίου 2009
803
1
φιλε karamipan εγω μια συμβουλη θα σου δωσω και αν θελεις την ακους..
πριν κανεις οποιαδηποτε αγορα κατσε και ενημερωσου.διαβασε στο φορουμ για τα πετ σοπ και τους εκτροφεις διαβασε και στο internet και κανε μετα οτι νομιζεις..αν δεις απο που προερχονται τα κουταβια των πετ σοπ και συνεχιζεις να πιστευεις οτι δεν πειραζει να παρεις απο εκει τοτε δεν νομιζω οτι μπορει να σε βοηθησει καποιος απο δω μεσα σε κατι..

karamipan

Well-Known Member
1 Ιουνίου 2009
117
0
Υπαρχει εδο μεσα κανενασ εκτροφεας γερμανικου ποιμενικου που μπορει να με βοηθησει???