γεια σας

miltos

Well-Known Member
29 Ιουνίου 2008
50
0
υπαρχει καποιο θεμα που να μιλαει για τα μπιγκλ?ψαχνω στις ομαδες με τις φυλες σκυλων και δν βρισκω τπτ!

miltos

Well-Known Member
29 Ιουνίου 2008
50
0
ειδοποιησαν με email τον μπαμπα μ ,για το που υπαρχουν εκτροφεια μπιγκλ!και μας ειπαν οτι υπαρχει ενα στην μεταμορφωση και ενα στην λευκαδα!πηραμε τηλ στην μεταμορφωση και μας ειπαν οτι ολα τα μπιγκλ που εχουν ειναι ενος χρονου και πανω!(μου φαινονται αρκετα μεγαλα!)και μετα πηραμε στην λευκαδα αλλα δν το σηκωσαν!θα παρουμε αργοτερα!ο μπαμπας μ ειπε οτι αν βρουμε καποιο στην λευκαδα ,θα παμε να το παρουμε!:Dκαι θα κατσουμε και 5 μερες να κανουμε τις διακοπες μας!:p

miltos

Well-Known Member
29 Ιουνίου 2008
50
0
:):):):):):):):)ηρθε ο σκυλος στο σπιτι!τελικα βρηκαν ενα μπιγκλ και μας το εδωσαν!ειναι πανεμορφη!:p

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Αν σου δωσουν μεγαλα μην τα παρεις ..

Αντε με το καλο!!!
Τον κοε πηρε ε?

miltos

Well-Known Member
29 Ιουνίου 2008
50
0
αρχικα ειχαμε παρει τηλ στν μεταμωρφοση αλλα μας ειπαν οτι ειναι μεγαλα!τελικα ομως βρηκαν ενα κουταβακι 2.5 μηνων!ειναι θηλυκο!την εχω ηδη 3 μερες
!:)το μονο προβλημ απου εχω αντιμετωπισει μεχρι στιγμης ειναι το κλαμα τη νυχτα,:(αλλα εχθεσ κοιμηθηκε καλυτερα,εχει αρχισει να το ξεπερναει φαινεται!θα προσπαθησς να βαλω φωτογραφιες;)!

miltos

Well-Known Member
29 Ιουνίου 2008
50
0
λοιπον...ο μπαμπας μ ειχε παρει τηλ στο κοε να του δωσουν καποιο τηλ εκτροφειου μπιγκλ,και ζητησαν το emaιl του για να τον ενημερωσουν!την επομενη μερα ο μπαμπας μ καταλαβε οτι ειχε κανει λαθος το email!:shock:χεχε!και πηρε τηλ μετα απο λιγες μερες να δωσει το σωστο email ή να ρωτησει μηπως βρηκαν ηδη καποιο κουταβι...αυτοι δν θυμοντουσαν καλα ,αλλα ειπαν οτι υπαρχουν μονο ενος χρονου και πανω,αλλα τελικα μας ειδοποιησαν με email και μας ειπαν οτι υπαρχει ενα αρσενικο και ενα θηλυκο 2.5 μηνων!και πηγαμε και πηραμε το θηλυκο!:D

sir-elric

Well-Known Member
17 Νοεμβρίου 2006
2.589
3
marathon beach
επισης μου αρεσουν πολυ τα golden retriever καi τα κοκερ σπανιελ!
μαυρο κοκερ σπανιελ! ΚΟΥΚΛΙ!

αλλα μιας και ψαχνεις σκυλι για την μανα σου (γιατι οπως σου εξηγησαν εσυ σε αυτην την περιοδο δεν μπορεις να εχεις σκυλι) δεν την ρωτας αν θελει σκυλι και τι της αρεσει ?

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
δεν την ρωτας αν θελει σκυλι και τι της αρεσει ?
ε...χμμμ :rolleyes:

:):):):):):):):)ηρθε ο σκυλος στο σπιτι!τελικα βρηκαν ενα μπιγκλ και μας το εδωσαν!ειναι πανεμορφη!:p
Δεν ξέρω αν την ρώτησε, αλλά πλέον θα της αρέσει το μπιγκλ :D

xritaki

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2008
1.724
1
Γιατι τα κοκκινα τι εχουν?:mad:?:D
Θα παρει και 2ο σκυλι:confused:
Edit :ααα απλα καποιος ηθελε Update!!

miltos

Well-Known Member
29 Ιουνίου 2008
50
0
Που υπηρχαν τα κουταβια τελικα σε καποιο εκτροφεα?
Και σας ειδοποιησε ο κοε οτι υπαρχουν?:confused:
Να σας ζησει και περιμενουμε φωτο:)
ναι ,ακριβως!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.241
Μέλη
20.016
Νεότερο μέλος
Nikos_Ν