Μάλλον δεν κατάλαβες μικρέ μου φίλε...συγνωμη αλλα ελεος κιολας βρε παιδια!δν ειμαι πενταχρονο!ξερω που ειναι το pet shop και το κτηνιατριο,και μπορω να παω με τα ποδια και να κανω οτι χρειαζετε!οσο για τα χρηματα εχετε δικιο,γτ ειμαι αναγκασμενος να παρω απο τους γονεισ μ που δουλευουν ,αλλα αυτο δν ειναι κακο,γτ εφοσον υπαρχει καποιο προβλημα πρεπει να το λυσουμε!
Το Σεπτέμβρη θα ξεκινήσεις πάλι το σχολείο, το φροντιστήριο, τις ξένες γλώσσες κτλ και οι γονείς σου απ’ ότι κατάλαβα δουλεύουν. Ποιος θα ασχοληθεί με τις αναγκες του κουταβιού και με την εκπαίδευση του?
Το θεμα δεν είναι ποιος μπορεί να πάει στο κτηνιατρείο ή μέχρι το pet shop, αλλά ποιος μπορεί να τον βγάζει 3 φορές την ημέρα έξω, να παίζει και να ασχολείται ενεργά και δημιουργικά μαζί του για τα επόμενα 11-13 χρόνια που θα ζήσει, καλώς εχόντων των πραγμάτων, ο σκύλος.
Εσύ μετά το σχολείο θα πας για σπουδές, στρατιωτικό κτλ και ο σκύλος, κατά πάσα πιθανότητα, θα έχει την τύχη όλων των βασανισμένων και ταλαιπωρημένων ζώων που ζουν δεμένα και απομονωμένα στις ταράτσες...