γεια σας

vaso

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2008
1.197
1
Θεσσαλονίκη
Μπά από προσωπική πείρα θα έλεγα να μην πάρεις ψαράκι.Έχουν τόση φροντίδα που δεν μπορείς να το φανταστείς (φυσικά αν θέλεις να ζήσουν πάνω από μήνα)!Χίλιες φορές σκυλάκι!!:D:D

edit: Η πρόταση της Chloe είναι πολύ καλή!!

Last edited:

miltos

Well-Known Member
29 Ιουνίου 2008
50
0
γεια σας και παλι παιδια,!,θα σας πω κατι!ισως δν θα σας αρεσει η ιδεα αλλα,συζητησα με την οικογενεια μ και αποφασισαμε να αγορασουμε ενα μπιγκλ,ειπαν οτι οταν λειπω εγω θα μπορουν και αυτοι να το φροντιζουν και να το βγαζουν βολτα κτλ.!και επειδη ειναι μικρο σκυλι θα μπορουμε να το βαζουμε ανετα μεσα σο σπιτι!:pελπιζω να μην εχετε αντιθετη γνωμη!:)

Alexandra

Well-Known Member
29 Ιανουαρίου 2008
794
1
Athens
Τα μπιγκλ είναι πολύ ζωηρά και υπερκινητικά σκυλιά υπόψη. Μόνο στο μέγεθος είναι μικρά.

vaso

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2008
1.197
1
Θεσσαλονίκη
Aν θέλεις εσύ και οι γονείς σου θέλουν να σε βοηθάνε, δεν μας πέφτει και λόγος εδώ που τα λέμε..;)
Εμείς απλά σε ενημερώσαμε για τις δυσκολίες και τη δέσμευση που συνεπάγεται η απόκτηση σκύλου.
Έχω γνωρίσει πολύ καλά Μπίγκλ (κοινώς οι ιδιοκτήτες φρόντιζαν να ανταποκρίνονται στις ανάγκες της ράτσας).
Αν καταλήξεις και θέλεις ένα σωστό και πάνω από όλα υγιές κουτάβι παίρνεις τηλέφωνο στον ΚΟΕ και ζητάς τηλέφωνα από εκτροφείς.
Καλή τύχη!

miltos

Well-Known Member
29 Ιουνίου 2008
50
0
δεν ξερω πολλα για εκτροφεις!μπορειτε να μου δωσετε μερικες πληροφοριες?εγω σκοπευα να το αγοραω απο πετ σοπ!τι ειναι το ΚΟΕ?:confused:

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Ωχ σόρρυ μίλησα απότομα ε? Σου κάνω μια σούμα.
ΚΟΕ είναι ο Κυνολογικός Όμιλος Ελλάδας. Εκεί είναι γραμμένοι δηλώνουν γέννες οι ντόπιοι εκτροφείς των διαφόρων φυλών. Από αυτούς παίρνουμε σκύλο.
Όχι από κάποιον που γέννησε ο σκύλος του γιατί:
- Προβλήματα υγείας - χαρακτήρα.
Όχι από πετ-σοπ γιατί:
- Προβλήματα υγείας - χαρακτήρα
- Προέλευση των σκύλων από puppy mills (δηλαδή "φάρμες" μαζικής παραγωγής σκύλων. Μια φρίκη ψάξτο λίγο). Από κει έρχονται ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΣΟΥ ΠΟΥΝ ότι έρχονται από τα καλύτερα εκτροφεία.

Άρχισε διάβασμα!

miltos

Well-Known Member
29 Ιουνίου 2008
50
0
πηρε τηλ. ο μπαμπας μ στο ΚΟΕ και ειπαν οτι θα μας ενημερωσουν απο βδομαδα με email!:)

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Μπραβοο εγινε η πρωτη κίνηση και απο τον μπαμπα σου κι ολας .. , ακομα πιο ενθαρρυντικό .. !!:-D:-D:-D

miltos

Well-Known Member
29 Ιουνίου 2008
50
0
υπαρχει περιπτωση να μας πουν να παμε στο εξωτερικο για να παρουμε το σκυλο?

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.241
Μέλη
20.016
Νεότερο μέλος
Nikos_Ν