γεια σας

miltos

Well-Known Member
29 Ιουνίου 2008
50
0
γεια σας με λενε μιλτιαδη ειμαι 15 χρονων και εχω εναν ομορφο παπαγαλο,συντομα θα αγορασω εναν γερμανικο ποιμενικο και ειμαι πολυ χαρουμενος:p

miltos

Well-Known Member
29 Ιουνίου 2008
50
0
γεια και σε εσας παιδια ,ευχαριστω για το ομορφο καλωσορισμα,μενω σε ενα μεγαλο αρκετα μεγαλο σπιτι αλλα δν εχουμε κηπο δυστιχος,!σκεφτομαι να βαλω τον ποιμενικο που θα αγορασουμε στην ταρατσα μας (ειναι μεγαλη)αλλα και στην αυλη του σπιτιου μας,πιστευετε οτι ειναι ασχημο μερος για σκυλο?:confused:please help!

miltos

Well-Known Member
29 Ιουνίου 2008
50
0
μηπως τυχαινει καποιος απο εσας να εχει γερμανικο ποιμενικο?:confused:

nikoscar

Guest Star
Staff member
9 Ιουνίου 2006
2.178
1.000.000.018
ATHENS
δυστηχως οχι,ολοι παπαγαλους εχουμε.

καλως ηρθες miltos :)

πως και αποφασισες για σκυλακο?

miltos

Well-Known Member
29 Ιουνίου 2008
50
0
γερ.ποιμ.

haha!παντα ηθελα ενα σκυλο για παρεα!οι γονεις μ επεμεναν οτι δν μπορουμε να τον φροντισουμε!περσι ομως η αδερφη μου τελιωσε το σχολειο και επρεπε να παει να μεινει αλλου !ετσι εμεινα μονος και ηθελα λιγη παρεα!και αρχισα να συζηταω ξανα με τους γονεις μ να παρω σκυλο!και τελικα με αφησαν,και υποσχεθηκα στον εαυτο μ οτι θα το αγαπαω και θα το φροντιζω οσο περισσοτερο μπορω και αυτο θα κανω φυσικα!ειχα λατρψει απο παλια τουσ γερμανικους ποιμενικους και για αυτο διαλεξα αυτη τη φυλη και θα ηθελα να ξερω τα βασικα προβληματα που παρουσιαζει!:p

vaso

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2008
1.197
1
Θεσσαλονίκη
σκεφτομαι να βαλω τον ποιμενικο που θα αγορασουμε στην ταρατσα μας (ειναι μεγαλη)αλλα και στην αυλη του σπιτιου μας,πιστευετε οτι ειναι ασχημο μερος για σκυλο?:confused:please help!
Καλώς ήρθες!
Φυσικά και η ταράτσα είναι άσχημο μέρος..Ελπίζω να μην μας κάνεις πλάκα. Ποιός θα είναι ο ιδιοκτήτης του σκύλου(ρωτάω γιατί εσύ είσαι μικρός)? Και τέλος από που θα τον πάρει ?

miltos

Well-Known Member
29 Ιουνίου 2008
50
0
:(!υποτιθετε οτι εγω θα ειμαι ο ιδιοκτητης!υπαρχει καποιο προβλημα ?ενας φιλος του μπαμπα μ εχει γερμανικους ποιμενικους,και επειδη γεννησε ενα θηλυκο,θα μας δωσουν το ενα!εχουμε δει photos των γονιων και απο οτι μας ειπαν οτι δν ειχαν προβληματα υγειας στο παρελθον!

vaso

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2008
1.197
1
Θεσσαλονίκη
Από εμένα?Όχι κανένα πρόβλημα!;)
Στην ηλικία που είσαι είναι φυσικό να μην μπορείς να ανταποκριθείς στις ανάγκες του σκύλου, γι΄αυτό θα πρέπει να είναι προετοιμασμένοι οι γονείς σου και να έχουν και αυτοί τη διάθεση να ασχοληθούν.
Στην ταράτσα δεν μπορεί να μένει το σκυλί.
Διάβασε όλα τα Sticky θέματα του φόρουμ για μια πρώτη ενημέρωση και τα ξαναλέμε!

miltos

Well-Known Member
29 Ιουνίου 2008
50
0
φανταζομαι τι ενοεις οταν λεσ οτι"στην ηλικια μ δν μπορω να ανταποκριθω στις αναγκες ενος σκυλου"σε πληροφορω ομωσ οτι εχω παρει το θεμα πολυ σοβαρα και ξερω οτι τα σκυλια δν ειναι μονο χαδια αγκαλιτσες και καλοπεραση!εχουν παρα πολλες δυσκολιες!:(τωρα στεναχωριθηκα που μου ειπες οτι η αυλη η εστω η ταρατσα δν ειμαι μερος για σκυλο...πρεπει να βρω λυση

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
:(!υποτιθετε οτι εγω θα ειμαι ο ιδιοκτητης!υπαρχει καποιο προβλημα ?ενας φιλος του μπαμπα μ εχει γερμανικους ποιμενικους,και επειδη γεννησε ενα θηλυκο,θα μας δωσουν το ενα!εχουμε δει photos των γονιων και απο οτι μας ειπαν οτι δν ειχαν προβληματα υγειας στο παρελθον!
Εάν είχαν προβλήματα υγείας οι γονείς, θα σας το έλεγαν?
Γνωρίζεις τις ανάγκες της φυλής που σε ενδιαφέρει? Τι έχεις διαβάσει για τον Γερμανικό Ποιμενικό?
Γνωρίζεις τι είναι η δυσπλασία ισχίου που βασανίζει όσο τίποτα άλλο την συγκεκριμένη φυλή?

Και κάτι άλλο…

Ιδιοκτήτης του σκύλου είναι όποιος διαθέτει χρήμα για το σκύλο (τροφές, κτηνίατρους, εκπαίδευση κτλ) και χρόνο και εσύ λόγω ηλικίας δεν μπορείς να διαθέσεις ούτε το ένα, ούτε το άλλο.

Η ταράτσα είναι για το άπλωμα της μπουγάδας και όχι για την διαμονή του σκύλου. Ο σκύλος είναι μέλος της οικογένειας μας και μένει μέσα στο σπίτι.;)

vaso

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2008
1.197
1
Θεσσαλονίκη
Εννοώ ότι ένα σκυλί έχει έξοδα που θα πρέπει οι γονείς σου να είναι διατεθιμένοι να τα καλύψουν, θα πρέπει να τρέξουν και αυτοί στον κτηνίατρο και να σε βοηθήσουν σε πολλά.
Για μένα η ταράτσα είναι απλά απαράδεκτο μερος για να ζεί το ζώο, η αυλή είναι ένα καλό μέρος για να περνάει κάποιες ώρες, να παίζετε εκεί κτλ αλλά τα ζώα πρέπει να μένουν μαζί με την οικογένεια στο σπίτι.
Ρίξε μια ματιά και στα θέματα που αφορούν σε γέννες από ιδιώτες (BYB).

edit: με πρόλαβε η Rottie και με κάλυψε απόλυτα..

miltos

Well-Known Member
29 Ιουνίου 2008
50
0
ναι εχω διαβασει αρκετα για αυτη τη φυλη!και σε περιπτωση που ειχαν προβληματα υγειας θα μας το ελεγαν γτ ειναι πολλοι καλοι φιλοι του μπαμπα μ ,και δν εχουν λογο να μας που ψεματα,!συμφωνα με αυτα που εχω διαβασει ενας γερμανικος ποιμενικος μπορει να βολευτει μεσα σε ενα διαμερισμα,αλλα εγω σκεφτομαι οτι μπορει να δημιουργισει πολλα πρβληματα σε αυτο λογο του μεγεθους του.

συγνωμη αλλα ελεος κιολας βρε παιδια!δν ειμαι πενταχρονο!ξερω που ειναι το pet shop και το κτηνιατριο,και μπορω να παω με τα ποδια και να κανω οτι χρειαζετε!οσο για τα χρηματα εχετε δικιο,γτ ειμαι αναγκασμενος να παρω απο τους γονεισ μ που δουλευουν ,αλλα αυτο δν ειναι κακο,γτ εφοσον υπαρχει καποιο προβλημα πρεπει να το λυσουμε!

Last edited by a moderator:

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
'Ακου καλέ μου. Εδώ δεν δέχεσαι επίθεση απλά άκου:
Δεν αγοράζουμε ΠΟΤΕ σκυλί από πετ σοπ ή από κάποιον εκτροφέα της πίσω πόρτας -δηλαδή κάποιον άσχετο του οποίου η σκύλα γέννησε. Απευθυνόμαστε ΜΟΝΟ σε επαγγελματίες εκτροφείς.
Δεύτερον το σκυλί πρέπει να μένει μέσα στο σπίτι και να έχει κι έναν κήπο αν είναι μεγαλόσωμο. Αλλιώς πάρε ένα μικρόσωμο σκυλάκι που δε θα έχει προβλημα μέσα στο διαμέρισμα. Αν οι γονείς σου έχουν πρόβλημα με την τρίχα πάρε ένα κανίς που δε χάνει ποτε τρίχα.
Τρίτον οι γονείς σου πρέπει να καταλάβουν ότι ένας σκύλος έχει έξοδα. Δεν είναι αξεσουάρ. Είναι διατεθειμένοι να τα καλύψουν?

miltos

Well-Known Member
29 Ιουνίου 2008
50
0
οσο για τα εξοδα δν υπαρχει προβλημα γτ μπορουμε να τα καλυψουμε(ξερω οτι ειναι πολλα);)!εμενα αυτο που με προβληματιζει περισσοτερο ειναι ο χωρος που θα ζει γτ οντος ειναι μεγαλωσομα σκυλια τα γερμανικα ποιμενικα...

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.241
Μέλη
20.016
Νεότερο μέλος
Nikos_Ν