Ωιμέ δυστυχία μου! (ΤΡΙΧΕΣ!)

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.747
1.507
Illinois, USA
Φέτος ο καιρός ήταν περίεργος, το οποίο σημαίνει ότι είχαμε ζεστούτσικο χειμώνα, κρύα άνοιξη και μόλις τώρα μπήκε το καλοκαίρι. Αντί λοιπόν το Μουφ ν' αρχίσει να μαδάει κατά το Μάρτιο-Απρίλιο, το ανέβαλε για προχτές! Μιλάμε, ρε σεις, τρίχα να βγαίνει που όχι πουλόβερ έπλεκες, ολόκληρη κολεξιόν σου 'βγαινε!! Χαμός στο σπίτι από την τρίχα, να πιάνω δε το Μουφ και να φεύγουνε τούφες ολόκληρες. Και όχι, δεν επρόκειτο για αρρώστεια διότι ακόμα είναι τριχωτό-τριχωτό. Το ζαλώθηκα λοιπόν σήμερα και το πήρα ανάλ-ταπάλ για γκρούμιασμα που το κάνει η κοπέλα του φροντιστή του. Δυο ώρες τους πήρε να κάνουνε κουπ και μιζανπλί στο Μουφ μπας και συνέλθει λίγο διότι με είχε πρήξει να ξύνεται το βράδυ, όχι από αλλεργία, αλλά για να φύγουν οι τρίχες, και δε μ' άφηνε να κοιμηθώ.

Πήγα μόλις και το πήρα ορεξάτο και ψιλοτσαντισμένο που το παράτησα να το πλύνουνε και πήδαγε μάλιστα σα σούστα γύρω μου. Φόραγε κι ένα πράσινο φουλάρι. Κι εκεί μου δείξανε ακριβώς ΠΟΣΑ ΚΙΛΑ μαλλί έβγαλε το Μουφ κατά το ξέπλυμα, στέγνωμα και βούρτσισμα. Φρικιαστικό το θέαμα, άλλο να σας το λέω, άλλο να το βλέπετε. Αφού πρέπει οπωσδήποτε να έχει χάσει τουλάχιστον το τελευταίο pound βάρους που χρειαζότανε και λέω να το πάω αύριο για επίσημο ζύγισμα.

Για την ώρα το Μουφ κάθεται τσαντισμένο στο σαλόνι διότι του μύρισε το φαΐ που έφαγα για μεσημεριανό εν τη απουσία του. Α ναι, σταματήσαμε στο βενζινάδικο και συναντήσαμε τον τοπικό μπάτσο, το Φιλ, για τον οποίον έχω γράψει αλλού, ο οποίος δήλωσε ότι το Μουφ εξακολουθεί να είναι ωραίο και να το ξέρει και ότι έχει κι ένα κτητικό βλέμμα πάνω του, λέει, όταν κάθεται δίπλα μου στο αυτοκίνητο, που λέει ότι είναι το αφεντικό του σπιτιού... :rolleyes:

Last edited:

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Κι εσύ θα πάθεις σε μερικά χρονάκια και τότε θα γελάμε διπλά! Γιατί θα μαδάει το ντοπ και θα μπλέκονται όλα στην κούπ της Σελίν. Και ξέρεις... Γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος. Μεχρι τότε... Ρααααααααας, θα σε πάω για ξύρισμα μου φαίνεται!!!

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Εχω καιρό ως τότε να γελάω με εσάς... θα ειστε χρόνια τρίχας μπροστά (μετρηση κατά τα ετη φωτος)

Avraki

Well-Known Member
22 Αυγούστου 2011
938
5
Αθήνα
ναι το ξερω.... με σταματάνε στο δρόμο και μου το λενε διαρκώς! :p
Aν και τώρα που το σκέφτομαι, έχω την αίσθηση πως το owned το χρησιμοποίησα λάθος (η αργκό των νέων, γεράσαμε πια). Όσο για το δεύτερο κομμάτι...δεν έχω λόγια...γιου ντοντ εξίζστ λέμε!

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Φυσικά και το χρησιμοποιησεις λάθος γιατι είσαι γριά και ασχετη... αλλά δεν μπορω, επειδη ειμαι off topic παίρνω το μεγαλείο μου και τα μπαλάκια και παω να παίξω στο γκαζον με τη μικρή μου κάμπια!

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.747
1.507
Illinois, USA
Λοιπόν, παίδες, βρήκα τρόπο να μαζεύουμε τις τρίχες εύκολα χωρίς να αγοράζουμε πράματα, ρολλά και έτσι. Το κόλπο μου το είπανε δηλαδή, δεν το βρήκα μόνη μου. Είναι μια σελίδα δυο τύπων που βγάλανε ένα βιβλίο με τίτλο Who Knew? με φτηνούς τρόπους για να τη βγάζουμε στη ζωή:

Home - Who Knew Tips - from the authors of the As Seen on TV books

Λένε λοιπόν ότι μπορούμε να μαζεύουμε σκυλότριχες από καναπέδες και έτσι με το χεράκι μας φορώντας πλαστικά γάντια! Επίσης δίνουμε κι άλλες συμβουλές για σκυλότριχες στο blog τους:

Who Knew?: Five Quick and Easy Ways to Remove Pet Hair

*Leo*

Member
2 Δεκεμβρίου 2012
23
0
piraeus
Παιδια καλησπερα και απο μενα! Εχω διαβασει ολο το θεμα απο την αρχη και ομολογουμενως αισθανομαι τρομερη ανακουφιση που εχω συμπαρασταση στην τριχοβομβα που επεσε στο σπιτι μου. Ομως αυτο που θελω να ρωτησω εγω ειναι αν θεωρειτε φυσιολογικο που ο δικος μου ο αληταρας μαδαει εδω και 10 μερες τονους τριχας. Ειναι συνηθες για τετοια εποχη? Παιζει ρολο το καλοριφερ? Βασικα αφοτου τον εκανα μπανιο ξεκινησε το ολο κακο. Μπορει να ειναι αλλεργια στο σαμπουαν?? σοοοοοοοοοοος βοηθειαααα!! Θα φτασω σε σημειο να παρω δανειο να αγορασω ολες τις σκουπες ολες τις χτενες ολα τα τσιτσιμπλικια που υπαρχουν τελος παντων μπας και επιβιωσουμε απο την τριχοβομβα!!! :p

Annouko

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2011
1.197
9
Θεσσαλονικη
Παιδια καλησπερα και απο μενα! Εχω διαβασει ολο το θεμα απο την αρχη και ομολογουμενως αισθανομαι τρομερη ανακουφιση που εχω συμπαρασταση στην τριχοβομβα που επεσε στο σπιτι μου. Ομως αυτο που θελω να ρωτησω εγω ειναι αν θεωρειτε φυσιολογικο που ο δικος μου ο αληταρας μαδαει εδω και 10 μερες τονους τριχας. Ειναι συνηθες για τετοια εποχη? Παιζει ρολο το καλοριφερ? Βασικα αφοτου τον εκανα μπανιο ξεκινησε το ολο κακο. Μπορει να ειναι αλλεργια στο σαμπουαν?? σοοοοοοοοοοος βοηθειαααα!! Θα φτασω σε σημειο να παρω δανειο να αγορασω ολες τις σκουπες ολες τις χτενες ολα τα τσιτσιμπλικια που υπαρχουν τελος παντων μπας και επιβιωσουμε απο την τριχοβομβα!!! :p
Αν ειχε αλλεργια λογικα θα ξυνοταν
Το καλοριφερ δε νομιζω γιατι κ εμεις καλοριφερ εχουμε κ δε μαδαμε.
Τωρα για την εποχη απ'οτι ακουω να λενε μαλλον οχι λογω ψυχους.
Ξερω γω..
Μπορει να'χετε αλλον καιρο εσεις εκει.
Κατι αλλο εγω δεν μπορω να σκεφτω.

Lovey the Lab

Well-Known Member
21 Απριλίου 2011
2.175
200
Παιδια, το καλοριφερ παιζει ρολο. Αλλαζουν οι συνθηκες περιβαλλοντος. Το ιδιο ειναι το σκυλι να ειναι τετοια εποχη στη φυση, το ιδιο σ' ενα σπιτι με χαλια και το καλοριφερ να καιει ωρες;

Tωρα που το σκεφτομαι: *Leo* έχεις και τα καλοριφερ να καινε, ε; Το φυσαμε το χρημα... :cool:

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Ρε Στάθη! Έπεσες μέσα δύο στα δύο! Και στα χαλιά και στο καλοριφερ, χαχαχαχα! Ο Ρας μαδάει και εν τη απουσία αυτών.

*Leo* εκεί? Και χαλιά και καλοριφέρ??

marilena83

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2010
549
0
Κυψέλη
Πάντως μου κάνει εντύπωση οτι άρχισε να μαδάει ο σκύλος μετά το μπάνιο. Εμένα η δικιά μου μετά το μπάνιο σταματάει να μαδάει για λίγο (βασικά φεύγουν όλες οι επιρρεπείς προς φυγή τρίχες στη μπανιέρα οπότε αργεί λίγο να ξαναμαζέψει τόσες).

Φέτος είμαι πολύ ικανοποιημένη πάντως στο θέμα της τρίχας, μάλλον λόγω οικιακού "ψύχους" μαδάει ελάχιστα! Πέρυσι τέτοια εποχή έπλεκα πουλόβερ!